Üdvözöljük a Csillaghegyi MTE labdarúgó oldalán!

Látogasson el a TNT hivatalos Facebook oldalára


Tisztelt kollégák, csapatvezetők!
A XII. TNT-n is díjazni szeretnénk a legjobb kapust, legjobb mezőnyjátékost! Ezért fontos lenne a véleményetek, amit a jegyzőkönyvben kellene feltüntetni!! Nagy figyelem kiséri a fordulókat, több száz érdeklődő várná a rövid edzői nyilatkozatokat is!! Szintén a jegyzőkönyvnél kitölthető!!
Köszönettel Boldizsár Imre
________________________________________________________________________________________________________
Az első fordulóval elkezdődött a MLSZ Budapesti Igazgatóság - BLSZ támogatásával, XII. TNT. Kérem a Tisztelt csapatok vezetőit a JEGYZŐKÖNYV kitöltésére! Mez szám, edzői nyilatkozat, a gól király ,legjobb mezőnyjátékos, legjobb kapus díjazásához feltétlenül nagy segíséget jelentene!
KÖSZÖNÖM Boldizsár Imre
________________________________________________________________________________________________________
TISZTELT CSAPATOK!
A vírus miatt a játékvezetői képzés indítása később kezdődött, és online formában van! Ezért a csoport mérkőzések során a tanuló játékvezetők nem tudják ellátni az asszisztensi feladatokat a csoport merkőzések során. Az érmekért már 3 játékvezető lesz a mérkőzéseken, addig is rutinos képzett, játékvezetők működnek közre! Megértésüket köszönöm! Boldizsár Imre

A TNT 2022-es megrendezését MLSZ Budapesti Igazgatósága támogatja.

_________________________________________________________________________________________
A 2022 TNT kiemelt csoportjába 11 csapat jelentkezett, ebből 8 csapat jelentkezését tudtuk elfogadni. A mérközések 2022. január 15 - február 19.-e között szombati napokon, 12.ó. - 13.ó. - 14.ó.- 15.ó. időpontokban lesznek megtartva a II. forduló kivételével.


Tisztelt Csapatok!
A 2022. januárban kezdődő TÉLI NAGY PÁLYÁS TORNA normál ligájában a 12. résztvevő helye betöltésre került! Kérem a T. résztvevőket, hogy a számla kitöltéséhez szükséges adatokat /név-cím-adószám/ megküldeni szíveskedjenek!

A Kiemelt ligába eddig 10 csapat jelentkezett ! Amennyiben 8 csapatra csökken a létszám abban az esetben is természetesen 7 fordulóval MEGRENDEZÉSRE kerül a TORNA ! Esetleg a pénzdíj elmaradhat, vagy csökkenthet, szponzortól függ!! Még két hét van a lezárásig, növekedhet a létszám!

A jelentkezések lezárását követően - 2021. december 15., még ebben az évben felkerül a sorsolás, játéknapok órára, percre lebontva! Az esetleges változási kéréseket 2022. január 04.-ig tudjuk esetleg figyelembe venni, változtatni!!
(egy csapat változtatási kérését, 3 csapattal kellene egyeztetni)

Megértésüket Köszönöm!
Boldizsár IMREA Normál liga mérkőzéseinél csak vasárnap lesznek a várható időpontok!
'A' pálya: de 11.ó-13.ó.-15.ó; 'B' pálya: 12.ó.-14.ó.-16.ó
A kiemelt ligában szombati játéknapok vannak, a kezdési időpontok megegyeznek a NORMÁl ligáéval!!
A KIEMElTBEN egy hétközi forduló lesz a tervek szerint a 2.forduló 2022. január január 17., január 18., január 19. A-B pálya 19.ó kezdésel !!