Üdvözöljük a Csillaghegyi MTE labdarúgó oldalán!2018. január 21.:
Testvériség SE U19 - Festo-Am SE 3-1 (1-1)

Mindkét csapat vereséggel kezdte a Téli Nagypályás Tornát, így most mindketten a javítás reményében léptek pályára. A csapatok dolgát a hó megnehezítette, de ennek ellenére már a 8. percben gól született, Juhász Dávid remek találatával a Festo szerzett vezetést. A korai sokk után a Testvériség fokozatosan kezdte átvenni a mérkőzés irányítását, és a félidő végén a 39. percben Szabó Dávid ki is egyenlített. A második játékrészben a Testvériség ott folytatta, ahol az elsőben abbahagyta, már az 53. percben büntetőhöz jutott, amit Ács Benjámin be is lőtt. Három perc múlva pedig Rafalsz Norbert újabb gólt szerzett a zöld-fehéreknek. A hátralévő időben is a Testvériség fiatal csapatának akarata érvényesűlt, és végül megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.
Kormányőr SE II - Újpesti Haladás FC U17 1-3 (1-0)

Második mérkőzését is megnyerte a TNT-n az Újpesti Haladás ifjúsági csapata, pedig nem indult számukra jól a találkozó. A Kormányőr II. csapata a mozgékony Papp Martin révén a 25. percben megszerezte a vezetést. A Haladás a félidőig nem is tudott egyenlíteni, a szünet után viszont jelentős erőket mozgósítottak, és ez sikerre is vezetett. A többször is helyzetbe kerülő Sándor Balázs az 57. percben először egalizált, majd a mérkőzés hajrájában két szép befejezésével klasszikus mesterhármast ért el, ez pedig csapatának három pontot ért.
Inter 04 FC - Törökbálinti FC 0-5 (0-1)

Az előző napon a KISE ellen edzőmeccsen nyerő Inter 04 FC kissé vegyes csapattal érkezett a Törökbálinti FC elleni találkozóra, ennek ellenére az első félidőben jól tartotta magát magasabb osztályú ellenfelével szemben. Bár a TFC már a 16. percben megszerezte a vezetést a már most remek formában lévő Hegedűs Bálint találatával, de a félidőig hiába volt több helyzetük is, maradt a 0-1 a szünetig. A második félidőben a törökbálintiak fokozatosan felőrölték ellenfelüket, és a havas pálya ellenére tetszetős futballt játszottak. Hegedűs Bálint a 60. és a 73. percben is betalált, ezzel eldöntve a meccset. Ezután az ősszel még sérüléssel bajlódő Bodnár Roland percei jöttek el, előbb a a 79. percben talált be közelről, majd 8 perc múlva egy szabadrúgás után szép kapásgólt szerzett. A Törökbálinti FC magabiztos sikert aratott.
Rúg-6 FC - Híd-Unió SE 3-4 (1-1)

Izgalmas, fordulatos mérkőzést hozott a két BLSZ IV-es csapat összecsapása. A Rúg-6 kezdett jobban és már a 19. percben megszerezte a vezetést, Plesa András kicselezte védőjét, majd a hálóba lőtt. Az előnyt a szünetig nem tudta megtartani Szlivási János csapata, mert Toplak Zoltán kiegyenlített. A gól előtt még majdnem a Rúg-6 talált be, de Katona Róbert büntetőt védett. A 46. percben viszont már ismét náluk volt az előny, Borsos Bálint szerzett gólt. A 64. percben Fábián János is a hálóba lőtt, egy hatalmas bombával nővelte az előnyt! Ezután jött a fordulat, Toplak Zoltán, majd Smeló Roland is gólt szerzett. A mindent eldöntő találatot pedig szintén Toplak Zoltán vitte be. Nagy meccs volt!
MAFC-Wanderers FC - Budapesti Erdért SE 4-8 (1-4)

Az erre a mérkőzésre összeszedettebb Erdért SE nagyon jól kezdte a meccset, és többek között Engler Bence remeklésének köszönhetően, mire eljött a szünet már 4-1 volt az állás a zöld-fehéreknek. Nagy változás a szünet után sem állt be a mérkőzésbe. Az Erdértben Palkó József is duplázni tudott, és bár a meccs vége felé a MAFC is feljött, a nagy arányú vereséget nem tudta elkerülni!
2018.január 20.:
BVSC-Zugló U19 - Zuglói Kinizsi SE 4:4

A játéknap a BVSC-Zugló U19-es együttesének és a Zuglói Kinizsi SE-nek a mérkőzésével zárult. Id. Solymosi Csaba együttese a múlt héten a torna nyitómérkőzésén 8:2 arányban múlta felül az Újpesti Haladás FC-t, míg a BVSC-Zugló U19 a Kormányőr SE II-t győzte le 5:0 arányban. A két hibátlan mérleggel rendelkező csapat találkozója tehát sok izgalmat ígért.
Újpesti Haladás FC - Puebla 13 FC 1:2

Az Újpesti Haladás FC a múlt héten 8:2-es vereséget szenvedett a Zuglói Kinizsi SE ellen, míg a Puebla 13 FC az Újpesti Haladás FC U17-tel szemben maradt alul 3:1 arányban. Babulják Zoltánék hamar megkapták a lehetőséget a visszavágásra, hiszen ezúttal az Újpesti Haladás FC felnőtt csapatával mérkőztek meg. A két BLSZ IV.osztályú csapat mérkőzésén a vezetést a sárga-fekete szerelésben pályára lépő Puebla 13 FC szerezte meg a 21.percben Reicz Gábor találatával (0:1), amit a 32.percben Vindish Ferenc duplázott meg (0:2). A 34.percben azonban szépített az Újpesti Haladás FC Kárpáthegyi Zoltán góljával (1:2). A 38.percben Tóth Csaba játékvezető kiosztotta a mérkőzés első sárga lapját. A vétkes a Puebla 13 FC játékosa, Molnár Sándor volt. A félidő 1:2-vel ért véget. A második félidő is tartogatott izgalmakat. A 67.percben újabb Puebla játékos kapott sárga lapot. A 73.percben aztán Varró Péter, az Újpesti Haladás FC középpályása kapott piros lapot második sárga lapja után. A 85.percben az Újpesti Haladás FC csereként beállt labdarúgója, Csokonyai Árpád "sárgult be". Újabb gól már nem esett, így egy nagyon izgalmas mérkőzésen végül 2:1-re nyerni tudott a Puebla 13 FC. Babulják Zoltán együttese a jövő héten szombaton 12 órakor mérkőzik meg a Zuglói Kinizsi SE ellen, míg az Újpesti Haladás FC szombaton 10 órakor a Kormányőr SE II ellen lép pályára.
Goldball '94 FC öregfiúk - Kormányőr SE I 7:3

A normál liga egyik mérkőzésével folytatódott a torna. A Gál Sándor által irányított Goldball '94 FC öregfiúk csapata a Kormányőr SE I-el mérkőzött meg. A Goldball öregfiúk a múlt héten 6:1-re győzte le a Híd-Unió SE csapatát, míg a Kormányőr SE I a Festo-AM SE ellen diadalmaskodott 4:2 arányban. A Goldball kissé tartalékosan állt fel ezúttal, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a kapuban a sporttelepen sokak számára ismerős Ladiszlai Zsolt állt. A 14.percben a Goldball támadója, Inotai Attila harcolt ki jogosnak tűnő büntetőt. A labda mögé a sértett állt, aki nem is hibázott, ugyanis a kapu jobb felső sarkába vágta a labdát (1:0). Ekkor már egyébként két nagy Goldball helyzet is kimaradt, a Kormányőr kapusa Baranyai Zoltán remekül védett. A 17.percben a fiatal Ősz Máté góljával egyenlített a Kormányőr SE I (1:1). Hiába védett jól Baranyai Zoltán, ő sem tudott azonban mit tenni a 19.percben, amikor Nagy Márton ismét megszerezte a Goldball javára a vezetést (2:1). A 33.percben Inotai Attila volt ismét eredményes (3:1), sőt öt perccel később ismét a remek formában futballozó támadó talált be (4:1), így a félidő három gólos különbséggel ért véget. A második félidőt remekül kezdte az öregfiúk I.osztályban szereplő öregfiúk csapat, ugyanis a 47.percben Nagy Márton ismét betalált (5:1). A 67.percben aztán ritkán látható gólt láthattak a nézők. A Kormányőr SE I támadója, Gyányi Artúr szinte a félpályáról ívelte be Ladiszlai Zsolt feje fölött a kapuba a labdát (5:2). A 74.percben újabb gólt szerzett Gyányi Artúr (5:3), így kezdett ismét izgalmassá válni a találkozó. A 84.percben azonban Antalics Ádám állította vissza a három gólos különbséget a felek közé (6:3). A 7:3-as végeredményt Szentmihályi Gergő állította be a 87.percben, miután a léc alá bombázott (7:3). A Goldball '94 FC öregfiúk a jövő héten vasárnap 12 órakor lép pályára a Testvériség SE U19 ellen, míg a Kormányőr SE I a Híd-Unió SE-vel találkozik vasárnap 14 órakor.
Csillaghegyi MTE - Testvériség SE II 2:5

A torna házigazdája, a Csillaghegyi MTE a múlt héten 6:5-ös vereséget szenvedett az Inter 04 FC-től, míg a Testvériség SE II bár sokáig vezetett, végül 2:1-re kikapott a Törökbálinti FC-től. A csillaghegyiek kissé felforgatott összeállításban léptek pályára, így a mérkőzés esélyesének a Testvériség SE tartalék csapata számított. Ennek megfelelően már a 20.percben megszerezte a vezetést Kiss István együttese. A gólt Fejes Péter szerezte (0:1). Öt perccel később Nagy Krisztián megduplázta a Testvériség SE II előnyét (0:2). A 26.percben kakaskodásért egy-egy sárga lapot mutatott fel Szuhodovszki Dávid játékvezető mindkét csapat egy-egy játékosának. A 40.percben Imre Zoltán gyönyörű egyéni alakítás végén szépített (1:2). A támadó a kapust is kicselezve lőtt végül bal lábbal a kapu közepébe. A félidő így 2:1-es Testvériség-vezetéssel ért véget. Az 52.percben ismét betalált Nagy Krisztián. A 37 esztendős támadónak ez már a harmadik találata volt az idei tornán (1:3)! A 60.percben újabb sárga lapot mutatott fel Szuhodovszki Dávid. Ezúttal a Testvériség SE II játékosa, Ferentic István volt a vétkes. A A 65.percben kezezés miatt büntetőt ítélt a Csillaghegyi MTE javára. A labda mögé Imre Zoltán állt, aki nem hibázott (2:3). A 67.percben második sárga lapja után kiállította Ferentic Istvánt a játékvezető a Testvériség SE II-ből. A 76.percben Köő Artúr ismét két gólosra növelte a Testvériség SE II előnyét (2:4). A gól nem tett jót a csillaghegyi játékosok lelkének, ugyanis reklamálásért két játékost is kiállított Szuhodovszki Dávid játékvezető Boldizsár Imre együtteséből. A 81.percben Várkonyi Bálint állította be a végeredményt (2:5). A Csillaghegyi MTE a jövő héten szombaton 11 órakor a Törökbálinti FC-vel, míg a Testvériség SE II ugyancsak szombaton 13 órás kezdéssel az Inter 04 FC-vel mérkőzik meg.
Goldball '94 FC - MLTC 2:4

A 2.forduló első mérkőzését két BLSZ III.osztályú gárda játszotta egymás ellen. A múlt héten mind a két csapat győzelemmel kezdte a tornát. A Goldball '94 FC 5:1 arányban múlta felül az ugyancsak BLSZ III.osztályú MAFC-Wanderers FC csapatát, míg az MLTC 8:2-re győzte le a Budapesti Erdért SE csapatát. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott. Az első komolyabb lehetőség a Goldball előtt adódott, ám tiszta helyzetből végül mellé lőtt mintegy 16 méterről. Nagyjából 10 perc elteltével egy szép csel után 17 méterről az MLTC játékosa, is próbálkozott, ám ő is célt tévesztett. A 40.percben egy szép beadást követően az MLTC támadója, Tóth Péter fejelt a felső kapufára. A félidő így gól nélküli döntetlennel ért véget. A második félidőt a Zséli László által irányított az MLTC kezdte joban, hiszen alig telt el négy perc és Balla Dávid találatával megszerezték a vezetést (0:1), ám három perccel később Petróczi Zsolt egy kontratámadás végén egalizált (1:1). A 62.percben a múlt héten mesterhármast szerző Nagy Ádám szerezte meg ismét a vezetést az ezúttal kék mezben pályára lépő mátyásföldieknek (2:1). A 70.percben ismét betalált Nagy Ádám (3:1), aki így már öt gólnál jár a tornán. A 80.percben Borsos Miklós Zsolt góljával szépített a Goldball (3:2). Hogy a mérkőzés vége ne legyen izgalmas, arról Tóth Péter gondoskodott, aki a 88.percben eldöntötte a három pont sorsát (4:2). Az MLTC a jövő héten vasárnap 13 órakor játszik a MAFC-Wanderers FC ellen, míg a Goldball '94 FC szombaton 14 órakor a Budapesti Erdért SE ellen lép pályára.
2018.január 16.:
Knapp Zoltán vezeti a torna góllövőlistáját!


Az első fordulóban összesen 65 gól esett, ami 6,5 gólt jelent mérkőzésenként átlagban, ami kimondottan jónak számít! Az MLTC, valamint a Zuglói Kinizsi SE volt igazán elemében, hiszen mindkét csapat 8 gólt szerezve nyerte meg első mérkőzését az idei tornán!

Az MLTC csapatának 8 góljából hármat-hármat Nagy Ádám, illetve Tóth Péter szerzett. Érdekesség, hogy előbbi mindössze 23 esztendős, így ha továbbra is fenntartja jó formáját, fényes jövő előtt állhat. Öt játékos szerzett két gólt az elit liga csapatai közül, míg további 14 játékos került fel a góllövőlistára egy góllal.

A normál ligában a Zuglói Kinizsi SE támadója, Knapp Zoltán vette át a vezetést a góllövőlistán, miután nem kevesebb, mint 4 góllal tömte ki az Újpesti Haladás FC kapuját. Knapp Zoltán a 2017-es TNT-n 6, míg a 2016-os tornán 9 gólig jutott, így a torna történelmét tekintve immáron 19 gólnár tart. Mesterhármast szerzett a hétvégén a Goldball '94 FC öregfiúk támadója, Inotai Attila, aki ráadásul mindezt egy félidő alatt tette meg. További három játékos szerzett 2-2 gólt az első fordulóban, míg 22 játékos egy gólosként iratkozott fel a góllövőlistára. A teljes góllövőlista megtekinthető itt: góllövőlista.
2018.január 14.:
Az 1.forduló mérkőzéseinek jegyzőkönyvei felkerültek az 1.fordulóhoz.
Az 1.fordulóból készült képek hamarosan felkerülnek a galériába.
A torna góllövőlistája, illetve a csoportok tabellái is hamarosan frissítve lesznek.
Az 1.forduló érdekességei, statisztikái a jövő hét folyamán lesznek megtekintheők honlapunkon.
30 gól esett a vasárnapi játéknapon !!!


Testvériség SE II - Törökbálinti FC 1:2

Az első forduló utolsó mérkőzését a BLSZ II.osztályú Törökbálinti FC és a BLSZ III.osztályú Testvériség SE II játszotta egymás ellen. A Törökbálinti FC tavaly a 4.helyen végzett az elit ligában a TNT-n, míg a Testvériség SE II újonc csapatnak számít hivatalosan a torna történetében. Izgalmas mérkőzésre volt kilátás az előzetes esélylatolgatások alapján. Ennek megfelelően a mérkőzés elején óvatosan kezdtek a felek. A 4.percben kiosztotta a mérkőzés első és egyben egyetlen sárga lapját Kurtej János játékvezető. A vétkes a Törökbálinti FC játékosa, Nádasi Levente volt. Az első fél órában egyenlő erők küzdelmét hozta az összecsapás, ám a 34.percben Nagy Krisztián góljával megszerezte a vezetést a Testvériség SE II (1:0). A félidő végéig már nem esett újabb találat. A második félidőben egyre nagyobb nyomás alá helyezte ellenfelét a törökbálinti együttes, ám sokáig állta a sarat a Testvériség második csapata. A 80.percben aztán Nádasi Levente góljával egyenlített a Törökbálint (1:1), sőt a 88.percben a csereként beállt Dávid György góljával a vezetést is megszerezte (1:2), amely kitartott a mérkőzés végéig, így egy izgalmas mérkőzésen végül egy gólos győzelmet aratott a Törökbálinti FC.
MLTC - Budapesti Erdért SE 8:2

A forduló 9. mérkőzését két BLSZ III.osztályú együttes játszotta egymás ellen. A mérkőzés esélyesének egyértelműen az MLTC számított, ugyanis Zséli László együttese hihetetlen őszi szezont produkált. A bajnokságban mind a 13 mérkőzését megnyerte, míg a Budapest Kupában a BLSZ I.osztályú Kelen SC csapatát búcsúztatta. A Budapesti Erdért SE tavaly a TNT-n a normál liga 2.helyén végzett, míg az MLTC legutóbb 2015-ben vett részt a TNT-n, amikor a 8.helyen végzett. Azóta nagyot fordult a világ mátyásföldön és Zséli Lászlóéknál most éppen a BLSZ II.osztály a cél. A mérkőzést a várakozásnak megfelelően a fehér mezes MLTC kezdte jobban és már a 9.percben megszerezte a vezetést Tóth Péter találatával (1:0), aki négy perccel később ismét betalált (2:0), így hamar megnyugtató előnyre tett szert. A két bekapott gól után valamelyest összekapta magát Steinmetz György együttese, ám nem tudott mit kezdeni a többet futó mátyásföldiekkel. Helyzetekig eljutott az Erdért, ám vagy egy védő, vagy a remek napot kifogó Kostyova Patrik védett nagyot. A 32.percben Nagy Ádám növelte az MLTC előnyét (3:0), majd a 41.percben ismét betalált Tóth Péter (4:0), így a félidő négy gólos különbséggel ért véget. Az 51.percben Nemes Balázs (5:0), majd egy perccel később Nagy Ádám volt eredményes (6:0), így kezdett kiütésessé válni az eredmény. A 65.percben Kis Nándor góljával szépített a sárga mezben pályára lépő Erdért (6:1), sőt a 75.percben Völgyi Roland is betalált (6:2). A 77.percben Nagy Ádám volt ismét eredményes (7:2), míg a végeredményt Kubinyi József állította be a 87.percben (8:2). Az MLTC a jövő héten a Goldball '94 FC-vel mérkőzik meg szombaton 10 órás kezdéssel, míg a Budapesti Erdért SE vasárnap 14 órakor mérkőzik meg a MAFC-Wanderers FC csapatával.


Híd-Unió SE - Goldball '94 FC öregfiúk 1:6

A játéknap harmadik mérkőzését a BLSZ IV.osztályú Híd-Unió SE játszotta a Goldball '94 FC öregfiúk csapatával. A Híd-Unió első alkalommal vesz részt a tornán, míg az öregfiúk I.osztályba a nyáron feljutó Goldball '94 FC már tavaly is részt vett a tornán, amikor a normál liga 3.helyén végzett. A mérkőzés esélyesének egyértelműen a Goldball '94 FC számított. Ennek megfelelően a piros/fekete szerelésben pályára lépő öregfiúk léptek fel támadóbb szellemben, aminek hamar meg is lett az eredménye, hiszen a 7.percben Erdei László góljával meg is szerezték a vezetést (0:1), amit három perccel később Nagy Márton meg is duplázott (0:2). Nem állt le a Goldball és a 14.percben Kolozsvári László góljával növelte előnyét (0:3). A 22.percben Inotai Attilát ugratták ki remekül a társai, aki elhúzta a kapus mellett a labdát, aki buktatta őt a büntetőterületen belül. A jogosan megítélt büntetőhöz a sértett állt oda, aki nem is hibázott (0:4). A 33.percben ismét Inotai Attila volt eredményes (0:5), sőt a remek formában lévő támadó a 45.percben is betalált (0:6), így a félidő hat gólos különbséggel ért véget. A második félidőt a Híd-Unió kezdte jobban, hiszen rögtön a középkezdés után szépített Smeló Roland (1:6). A második félidőben már kevésbé forogtak veszélyben a kapuk. A 68.percben Weigl Zsolt játékvezető kiosztotta a mérkőzés egyetlen sárga lapját a Híd-Unió SE játékosának, Toplak Zoltánnak. Újabb gól már nem született, így a Goldball '94 FC öregfiúk végül öt gólos sikerrel kezdte az idei tornát. A Goldball '94 FC öregfiúk a jövő héten szombaton mérkőzik meg órás 12 kezdéssel a Kormányőr SE I ellen, míg a Híd-Unió SE a Rúg-6 FC-vel méri össze erejét vasárnap 13 órás kezdéssel.


Kormányőr SE I - Festo-AM SE 4:2

A Kormányőr SE I és a Festo-AM SE mérkőzése több szempontból is izgalmasnak ígérkezett. A Kormányőr SE I évek óta részt vesz a TNT-n. 2013-ban indult először a klub a TNT-n, de 2014 óta rendszeresen két csapattal vesz részt. A Festo-AM SE ellenben újonc csapatnak számít a tornán. Kecskés Péter együtteséről nyilvános információ, hogy egy szabadidősportos munkahelyi egyesület, amely a nyáron Győrben rendezendő 24 csapatos Európa Bajnokságra készül. A vezetést a piros mezben pályára lépő Festo-AM SE szerezte meg a 12.percben Kása Ádám találatával (0:1), ám 10 perccel később Gyányi Artúr góljával egyenlíteni tudott a Kormányőr SE I (1:1). Az első félidő második felében nem esett újabb találat. A második félidőt a Kormányőr SE kezdte jobban, hiszen alig telt el három perc, amikor Kurucz Gergely gólt szerzett (2:1). A 65.percben Tóth Artúr góljával két gólosra növelte előnyét a Kormányőr (3:1), ám a 75.percben Szombati Tamás szépített (3:2). Hogy ne maradjon sok izgalom a mérkőzés végére, arról Gyányi Artúr gondoskodott, aki a 84.percben bebiztosította a győzelmet csapatának (4:2), így ha nem is könnyen, de végül győzelemmel kezdte a tornát Lipcsey Zsolt együttese. A Kormányőr SE I a jövő héten szombaton 12 órakor a Goldball '94 FC öregfiúk csapatával mérkőzik meg, míg a Festo-AM SE vasárnap 10 órakor a Testvériség SE U19-el méri össze erejét.


Puebla 13 FC - Újpesti Haladás FC U17 1:3

A második játéknap első mérkőzését a BLSZ IV.osztályú Puebla 13 FC játszotta az Újpesti Haladás FC U17-es együttese ellen. A mérkőzés előtt a pályán a vonalak mentén le lett takarítva a hó, így mérkőzésre alkalmas játéktéren léptek pályára a csapatok. A Puebla 13 FC újonc csapatnak számít a TNT-n, míg az Újpesti Haladás FC utánpótlás csapata tavaly a normál liga 12.helyén végzett. A mérkőzést a Zeke Ákos által irányított Újpesti Haladás FC kezdte jobban, hiszen már a második percben megszerezte a vezetést Pincés Péter szépségdíjas találatával (0:1). A 18.percben Bartkó József sárga lapos figyelmeztetésben részesítette a Puebla 13 FC játékosát, Nagy Tamást. A rutinosabb játékosokból álló Puebla összeszedte magát a bekapott gól után és a 25.percben egyenlített is Jóni Norbert találatával (1:1). A 40.percben Homonnay Máté találatával ismét átvette a vezetést a lelkes szurkolótábora előtt pályára lépő Újpesti Haladás FC U17 (1:2), így a játékrész egy gólos különbséggel ért véget. A 60.percben újabb sárga lapot mutatott fel a játékvezető újabb Puebla játékosnak. A vétkes ezúttal Molnár Sándor volt. A 80.percben eldőlni látszott a három pont sorsa, miután Szekeres Balázs is betalált (1:3). A mérkőzés hajrája is tartogatott némi izgalmat. A 85.percben reklamálásért kiállította Bartkó József játékvezető a Puebla 13 FC már lecserélt játékosát, Uzelman Tamást. A 87. és a 88.percben egy-egy Újpesti Haladás FC U17 játékos is kapott sárga lapot. Előbb Markovits Barnabás, majd Szabó Gergő "sárgult be. Újabb gól már nem esett, így két gólos győzelemmel kezdte a tornát az Újpesti Haladás FC U17. Zeke Ákos együttese a jövő héten vasárnap a Kormányőr SE II ellen mérkőzik meg 11 órás kezdéssel, míg a Puebla 13 FC szombaton 13 órakor az Újpesti Haladás FC ellen méri össze erejét.
2018.január 13.:
Hat gólos győzelemmel kezdett a címvédő Zuglói Kinizsi FC!


Rúg-6 FC - Testvériség SE U19 2:1

Az első játéknap utolsó mérkőzését a BLSZ IV.osztályú Rúg-6 FC játszotta az MLSZ Közép-Kelet U19-es bajnokságában szereplő Testvériség SE U19 ellen. A Rúg-6 FC legutóbb két éve vett részt a TNT-n, amikor a normál liga 11.helyén végzett, míg a Testvériség SE U19 újonc csapatnak számít a tornán. A mérkőzést a narancssárga mezben pályára lépő Rúg-6 FC kezdte jobban, hiszen a 14.percben egy szép találattal megszerezte a vezetést. A gólt Plesa András szerezte (1:0). Támadásban maradt a gól után a Rúg-6, de a Testvériség fiataljai is belejöttek a mérkőzésbe, így izgalmas első félidőt produkáltak a felek. Az állás már nem változott. A második félidő alig zajlott négy perce, amikor Gazdag Zoltán egyenlített (1:1). A gól után támadásba lendült a zöld mezes Testvériség és több lehetőségük is volt Tóth Gyuláéknak a vezető gól megszerzéséhez, ám nem jártak sikerrel. A 62.percben aztán kissé váratlanul Bugya Róbert talált be (2:1), így ismét a Rúg-6 FC szerezte meg a vezetést. A hátralévő szűk fél órában mindkét csapat előtt adódtak újabb gólszerzési lehetőségek, ám gól már nem született, így a játéknap legszorosabb mérkőzésén végül a Rúg-6 FC diadalmaskodott egy góllal. A Rúg-6 FC jövő héten vasárnap 13 órakor mérkőzik meg a Híd-Unió SE-vel, míg a Testvériség SE U19 a Festo-AM SE-vel mérkőzik meg vasárnap 10 órakor.
BVSC-Zugló U19 - Kormányőr SE II 5:0

A BVSC-Zugló U19 és a Kormányőr SE II mérkőzésével folytatódott a torna. Steer Ferenc fiatal együttese tavaly a normál liga 5.helyén végzett, míg a Kormányőr SE II a 4. pozicíóban végzett. A Kormányőr SE II kissé tartalékosan állt fel, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy Ősz András állt a kapuban, aki egyébként mezőnyjátékos. A mérkőzés esélyesének a BVSC-Zugló U19 számított. Ennek megfelelően támadólag lépett fel Steer Ferenc együttese, amelynek hamar meg is lett az eredménye. Már a 4.percben megszerezte a vezetést a BVSC csapata Kincses Sándor góljával (1:0), majd négy perccel később Mohácsi Barnabás is betalált (2:0). A Kormányőr SE II nem igazán tudott közel kerülni ellenfele kapujához, így nem keltett különösebb meglepetést, hogy a 36.percben Farkas Béla is betalált (3:0). A második félidőben már mindkét csapat tartalékosabb összeállításban játszott, ám a hajrát meghúzta a BVSC. A 83.percben ismét Farkas Béla talált be (4:0), majd a 87.percben Soós Olivér állította be a végeredményt (5:0). A BVSC-Zugló U19 a jövő héten szombaton 14 órakor a Zuglói Kinizsi SE ellen fog pályára lépni, míg a Kormányőr SE II vasárnap 11 órás kezdéssel mérkőzik meg az Újpesti Haladás FC U17-tel.


MAFC-Wanderers FC - Goldball '94 FC 1:5

A kiemelt ligával folytatódott a torna. A MAFC-Wanderers FC a Goldball '94 FC-vel mérkőzött meg. A két BLSZ III.osztályú együttes mérkőzésén a Goldball számított az esélyesnek, miután különböző okokból a MAFC csapata csak 9 fővel tudott kiállni. A Goldball '94 FC csapata legutóbb 2016-ban vett részt a TNT-n, akkor a normál liga 2.helyén végzett. A MAFC-Wanderers FC újonc csapat a tornán. A Goldball fair playből jelesre vizsgázott, ugyanis több játékosát is átadta a MAFC-nak, hogy ne kelljen létszámhiányosan játszaniuk. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott. A 36.percben Jakab Gergely góljával megszerezte a Goldball a vezetést (0:1). A félidő végéig már nem is változott az eredmény. Az 50.percben Érsek Péter góljával megduplázta előnyét a fehér mezes Goldball (0:2), majd a 62.percben Soltész Richárd góljával tovább nőtt az előnyük (0:3). A 86.percben Németh Márton góljával szépített a MAFC-Wanderers (1:3), ám a 88.percben Soltész Richárd ismét betalált (1:4), így visszaállította a három gólos különbséget. A végeredményt Csoszánszki Miklós állította be a 90.percben szabadrúgásból (1:5). Jövő héten szombaton 10 órakor lép pályára a Goldball az MLTC ellen, míg a MAFC-Wanderers csapata vasárnap 14 órakor mérkőzik meg a Budapesti Erdért SE ellen.


Inter 04 FC - Csillaghegyi MTE 6:5

A kiemelt liga első mérkőzését két BLSZ III.osztályú együttes játszotta az Inter 04 FC és a Csillaghegyi MTE személyében. A két csapat a bajnokságban is ellenfél az idei szezonban. Ősszel a Csillaghegyi MTE idegenben 3:0-ra nyert. A tavalyi Téli Nagypályás Tornán a Csillaghegyi MTE az elit liga 5.helyén végzett, míg az Inter 04 FC a normál liga 7.helyén végzett. Ezek alapján a torna házigazdája, a Csillaghegyi MTE számított a mérkőzés esélyesének. Az első félidő első felében egyik kapu előtt sem adódott nagyobb gólszerzési lehetőség. A 24.percben Fekete László játékvezető kiosztotta a mérkőzés első és egyben egyetlen sárga lapját, méghozzá az Inter 04 FC játékosának, Kis-Balázs Dávidnak. A 29.percben aztán Vakarcs Dávid lesgyanús találatával megszerezte a vezetést az Inter 04 FC (1:0). Négy perccel később a csereként beállt fiatal Megyeri Félix is betalált (2:0), így hamar megnyugtató előnyre tett szert Maráczi János együttese. A 37.percben Gonda Gergely találatával szépített a Csillaghegy (2:1), sőt a 45.percben dr. Mikó István góljával egyenlíteni is tudott a piros mezes csillaghegyi alakulat (2:2), így a félidő 2:2-es döntetlennel ért véget. Az 58.percben Huszár Viktor góljával ismét az Inter 04 FC szerezte meg a vezetést (3:2), majd a 61.percben Lukas Gorgosikich fejes góljával újabb gólt szerzett az Inter 04 FC (4:2), így érett a meglepetés. A 66.percben Tulák András szépített (4:3), majd a 72.percben dr. Mikó István megszerezte második gólját is a mai mérkőzésen (4:4), így másodjára is egyenlíteni tudott a Csillaghegy. A fiatal Megyeri Félix gyorsan le is csillapította a csillaghegyi kedélyeket, miután a 74. és a 75.percben szerzett góljaival ismét két gólos előnyhöz juttatta az Inter 04 FC-t (6:4). A 90.percben Tulák András még szépíteni tudott (6:5), így ő is duplázni tudott a mai mérkőzésen, ám a Csillaghegy harmadszorra már nem tudott egyenlíteni, így kisebb meglepetésre a mai mérkőzést az Inter 04 FC nyerte meg 6:5 arányban. A Csillaghegyi MTE jövő héten szombaton 11 órakor lép pályára a Testvériség SE II ellen, míg az Inter 04 FC vasárnap 12 órakor lép pályára a Törökbálinti FC ellen.


Újpesti Haladás FC - Zuglói Kinizsi SE 2:8

A VIII. Téli Nagypályás Torna első mérkőzését két BLSZ IV.osztályú együttes játszotta egymás ellen. Az Újpesti Haladás FC a tavalyi tornán a 11.helyen végzett a normál ligában, míg a Zuglói Kinizsi SE megnyerte azt, így címvédőként indulhatott az idei tornán. Ennek megfelelően Solymosi Csaba együttese számított a mérkőzés esélyesének. Az Újpesti Haladás FC sokat fiatalodott az elmúlt időszakban. Az első fél órában keresték a fogást egymáson a csapatok, ám a 29.percben Knapp Zoltán találatával megszerezte a vezetést a zöld mezes Zuglói Kinizsi FC (0:1). Két perccel később Fritz Olivér is betalált (0:2), így hamar megnyugtató előnyre tett szert a zuglói alakulat. A 40.percben a rutinos Justyák János találatával szépített az Újpesti Haladás FC (1:2), sőt a 43.percben a fiatal Kasza Dániel is betalált (2:2), így az első félidő döntetlennel ért véget. A második félidőben aztán tarolt a Zuglói Kinizsi SE. Az 50.percben Bozó Ferenc (2:3), az 54.percben ismét Knapp Zoltán (2:4), majd a 62.percben harmadszor is Knapp Zoltán volt eredményes (2:5). A gólgyártás ezt követően sem állt le. A 80.percben Fritz Olivér szerezte meg saját maga második, csapata hatodik gólját (2:6), a 88.percben Knapp Zoltán már negyedik gólját szerezte (2:7). A 89.percben Szuhodovszki István kiosztotta a mérkőzés egyetlen sárga lapját az Újpesti Haladás FC játékosának, Koloszár Márknak. A megítélt szabadrúgást a 90.percben a sértett, Jenei Krisztián csavarta be (2:8), kialakítva ezzel a 8:2-es végeredményt. Az Újpesti Haladás FC jövő héten szombaton játszik a Puebla 13 FC ellen 13 órakor, míg a Zuglói Kinizsi FC szombaton 14 órakor mérkőzik meg a BVSC-Zugló U19 ellen.
2018.január 8.:
SZOMBATON RAJTOL A VIII. TÉLI NAGYPÁLYÁS TORNA !!!


Szombaton 10 órás kezdéssel elrajtol a VIII. Téli Nagypályás Torna. A nyitómérkőzést az Újpesti Haladás FC és a Zuglói Kinizsi SE fogja egymás ellen játszani.


Az 1.forduló programja:

2018.január 13.szombat
10.00. Újpesti Haladás FC - Zuglói Kinizsi SE
11.00. Inter 04 FC - Csillaghegyi MTE
12.00. MAFC-Wanderers - Goldball '94 FC
13.00. BVSC-Zugló U19 - Kormányőr SE II
14.00. Rúg-6 FC - Testvériség SE U19

2018.január 14.vasárnap
10.00. Puebla 13 FC - Újpesti Haladás FC U17
11.00. Kormányőr SE I - Festo-AM SE
12.00. Híd-Unió SE - Goldball '94 FC öregfiúk
13.00. MLTC - Budapesti Erdért SE
14.00. Testvériség SE II - Törökbálinti FC
2017.december 15.:
VÉGLEGESÍTVE LETT A VIII. TÉLI NAGYPÁLYÁS TORNA !!!


Amint arról korábban már beszámoltunk, egy hónappal a torna kezdése előtt a szervező bizottság véglegesítette a VIII. Téli Nagypályás Tornát.

A mezőny végül 20 csapatos lett. A torna lebonyolítása megtekinthető a lebonyolítás menüpont alatt.

A CSOPORTBEOSZTÁS:

KIEMELT LIGA


1.

Budapesti Erdért SE

2.

Csillaghegyi MTE

3.

Goldball '94 FC

4.

Inter 04 FC

5.

MAFC-Wanderers FC

6.

MLTC

7.

Testvériség SE II

8.

Törökbálinti FCNORMÁL LIGA


A-csoport

B-csoport

1.

BVSC-Zugló U19

1.

Festo-AM SE

2.

Kormányőr SE II

2.

Goldball '94 FC öregfiúk

3.

Puebla 13 FC

3.

Híd-Unió SE

4.

Újpesti Haladás FC

4.

Kormányőr SE I

5.

Újpesti Haladás FC U17

5.

Rúg-6 FC

6.

Zuglói Kinizsi SE

6.

Testvériség SE U19A változás miatt természetesen módosul a sorsolás is. A változáskor továbbra is igyekeztünk figyelembe venni a csapatok különböző kéréseit, illetve azt is, hogy lehetőleg minél kevesebb alkalommal módosuljon a csapatok tervezett sorsolása. A végleges sorsolás megtekinthető a sorsolás menüpont alatt.

A torna versenykiírása pedig a versenykiírás menüpont alatt tekinthető meg.

Kérjük a csapatokat, hogy akik még nem rendezték a torna nevezési díjának első részletét, amely 55.000 forint, minél hamarabb tegyék meg. Ezt megtehetik átutalással, vagy készpénzes fizetéssel is. Utóbbi esetén vegyék fel a kapcsolatot Teleki Olivérrel a 06/70-632-15-05-ös telefonszámon, vagy a kisrajczi@freemail.hu e-mail címen. A második részlet fizetési határideje az első mérkőzés a tornán, amely 50.000 forint. A Csillaghegyi MTE bankszámlaszáma: OTP 11703006 - 25952605.

A tornáig hátralévő időszakban folyamatosan frissítjük honlapunkat, ahol igyekszünk bemutatni a résztvevő csapatokat, illetve a TNT történelmét is. A torna nyitómérkőzését az Újpesti Haladás FC és a Zuglói Kinizsi FC fogja lejátszani egymás ellen 2018.január 13-án, szombaton 10 órás kezdéssel. A torna nyitómérkőzéséig még 29 nap van hátra!
2017.december 11.:
A VIII. Téli Nnagypályás Torna mezőnyének létszámát, csoportbeosztásait, valamint a sorsolási időpontokat szokás szerint a kezdés előtt 1 hónappal véglegesítjük! Több kérésnek, változtatásnak nem tudunk eleget tenni. Amint arról korábban már beszámoltunk, az indulás feltétele a szóbeli jelentkezésen túl az előleg átutalása !!! 2017 december 14.-én a végleges programok olvashatóak a honlapunkon.
2017.december 5.:
ELKÉSZÜLT A TERVEZETT SORSOLÁS !!!

Elkészült a VIII. Téli Nagypályás Torna tervezett sorsolása, melyet már meg is tekinthet mindenki a TNT főoldalán a sorsolás menüpont alatt. Szeretnénk felhívni minden csapat figyelmét, hogy a változás jogát fenntartjuk, melyekről természetesen tájékoztatunk minden érdekelt felet!

A lebonyolítás alapján az első öt fordulóban mindkét ligában a csoportmérkőzések fognak zajlani.
1.forduló
2.forduló
3.forduló
4.forduló
5.forduló

A csoportok végeredményének kialakulása után a hatodik fordulóban azok a mérkőzések következnek, melyek azt hivatottak eldönteni, hogy a csapatok hányadik helyért lépnek pályára a záró fordulóban. Az egyes csoportok első helyezettjei a másik csoport másodikjával, az egyes csoportok harmadik helyezettjei a másik csoport negyedikjével, míg az egyes csoportok ötödik helyezettjei a másik csoport hatodikjával mérkőznek meg természetesen ugyanabban a ligában. Éppen ezért a 6.forduló párosításai csak az 5.fordulót követően alakulnak ki, így itt csak az időpontokat fogja mindenki látni. Szeretnénk felhívni minden kiemelt ligás csapat figyelmét, hogy a kiemelt ligából érdekelt a Budapest Kupa sorozatában az MLTC, a Törökbálinti FC, az Inter 04 FC, a Budapesti Erdért SE, valamint a Csillaghegyi MTE is. A hivatalos versenykiírás szerint a Budapest Kupa 3.fordulójának mérkőzéseit azon a hétvégén kell lejátszani a csapatoknak, amikor a VIII. Téli Nagypályás Torna 6.fordulója zajlik majd éppen, így amennyiben nem sikerül a csapatoknak más időpontot keresniük a Budapest Kupa mérkőzésének lejátszására, úgy könnyen elképzelhető, hogy a torna hatodik fordulójának mérkőzését egy hétközi időpontban kell majd lejátszani, amely így természetesen érinti az aktuális ellenfelet is majd. Az már biztosra vehető (a sorsolásban is fel van tüntetve), hogy a 6.fordulóban a Budapesti Erdért SE az ellenféltől függetlenül február 15-én, csütörtökön fog pályára lépni 19 órás kezdéssel.

A 6.fordulót követően a csapatok a 7.fordulóban döntik el a végső helyezést. Az ugyanazon az ágon szereplő mérkőzések győztesei, illetve vereséget szenvedői mérkőznek meg egymással ebben a körben, így természetesen ebben a fordulóban is csak az időpontok ismertek egyelőre, a párosítások csak a 6.fordulót követően derülnek ki. Ebben a fordulóban is lesz hétközi mérkőzés biztosan, miután a Törökbálinti FC-nek ezen a hétvégén már bajnoki mérkőzése lesz a BLSZ II.osztályban. A Törökbálinti FC így az utolsó mérkőzését a Téli Nagypályás Tornán február 21-én, szerdán fogja lejátszani 20.30-as kezdéssel. Ez természetesen érinti majd a leendő ellenfelét is!
2017.november 29.:
Budapest Kupában érdekelt csapatok, figyelem!

Tegnap a Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatóságának Curia utcai székházában elkészítették a Budapest Kupa 3.fordulójának párosításait. A torna mezőnyéből érdekelt a Törökbálinti FC, az MLTC, az Inter 04 FC, a Budapesti Erdért SE, valamint a Csillaghegyi MTE.

A Budapest Kupa 3.fordulójának hivatalos játéknapjai 2018.február 18-19, amely a Téli Nagypályás Torna 6.fordulójával esik pont egybe. Szeretnénk felhívni ezeknek a csapatoknak a figyelmét, hogy minél hamarabb vegyék fel a kapcsolatot ellenfelükkel az időpont egyeztetés miatt. Amennyiben valamelyik csapat hétvégén szeretné lejátszani a Budapest Kupa mérkőzését, úgy azt az 5.fordulóig bezárólag kösse le, mert így tudunk biztosítani hétközi mérkőzést a torna mérkőzésének pótlására.
2017.november 25.:
ELKÉSZÜLT A CSOPORTBEOSZTÁS!


Amint arról korábban már beszámoltunk, betelt a VIII. Téli Nagypályás Torna 24 csapatból álló mezőnye. A mezőnyt két részre bontottuk. Lesz egy kiemelt-, illetve egy normál liga 12-12 csapattal. A ligákat hat csapatból álló csoportokra bontjuk.

A lebonyolítás: minden csapat első öt mérkőzése a csoportmérkőzéseket fogja jelenteni. Miután kialakultak a csoportokon belül a helyezések, jön a hatodik forduló. A ligákon belül az egyik csoport első helyezettje a másik csoport másodikjával, az egyik csoport harmadik helyezettje a másik csoport negyedikjével, míg az egyik csoport ötödik helyezettje a másik csoport hatodikjával mérkőzik meg. A hetedik mérkőzésen pedig az azonos ágon szereplő mérkőzések győztesei, illetve vesztesei mérkőznek meg egymással, hogy eldöntsék a végső helyezést.


A CSOPORTBEOSZTÁS:

KIEMELT LIGA


A-csoport

B-csoport

1.

Goldball '94 FC öregfiúk

1.

BEAC

2.

Inter 04 FC

2.

Budapesti Erdért SE

3.

MAFC-Wanderers FC

3.

Csillaghegyi MTE

4.

MLTC

4.

Goldball '94 FC

5.

Testvériség SE II

5.

Kormányőr SE I

6.

Törökbálinti FC

6.

Zuglói Kinizsi SENORMÁL LIGA


A-csoport

B-csoport

1.

BVSC-Zugló U19

1.

Csillaghegyi MTE öregfiúk

2.

Kormányőr SE II

2.

Dini SE

3.

Puebla 13 FC

3.

Festo-AM SE

4.

Rozmaring SE

4.

Híd-Unió SE

5.

Újpesti Haladás FC

5.

Rúg-6 FC

6.

Újpesti Haladás FC U17

6.

Testvériség SE U19


2017.november 24.:
BETELT A MEZŐNY!


A Csillaghegyi MTE öregfiúk csapatának jelentkezésével betelt a VIII. Téli Nagypályás Torna 24 fős mezőnye!

A mezőny:
1. BEAC (BLSZ III.osztály)
2. Budapesti Erdért SE (BLSZ III.osztály)
3. BVSC-Zugló II (BLSZ IV.osztály)
4. Csillaghegyi MTE (BLSZ III.osztály, házigazda)
5. Csillaghegyi MTE öregfiúk (Öregfiúk II.osztály)
6. Dini SE (BLSZ III.osztály)
7. Festo-AM SE (egyéb)
8. Goldball '94 FC (BLSZ III.osztály)
9. Goldball '94 FC öregfiúk (Öregfiúk I.osztály)
10. Híd-Unió SE (BLSZ IV.osztály)
11. Inter 04 FC (BLSZ III.osztály)
12. Kormányőr SE I (BLSZ III.osztály)
13. Kormányőr SE II (BLSZ IV.osztály)
14. MAFC Wanderers (BLSZ III.osztály)
15. MLTC (BLSZ III.osztály)
16. Puebla 13 FC (BLSZ IV.osztály)
17. Rozmaring SE (egyéb)
18. Rúg-6 FC (BLSZ IV.osztály)
19. Testvériség SE II (BLSZ III.osztály)
20. Testvériség SE U19 (BLSZ ifjúsági U19)
21. Törökbálinti FC (BLSZ II.osztály)
22. Újpesti Haladás FC (BLSZ IV.osztály)
23. Újpesti Haladás FC U17 (BLSZ ifjúsági U17)
24. Zuglói Kinizsi SE (BLSZ IV.osztály)


A csapatok nevezése csak a torna nevezési díjának első részletének, azaz 55.000 forintnak az átutalásával válik véglegessé, így kérjük a csapatokat, hogy akik még nem utalták át, tegyék meg.

A Csillaghegyi MTE bankszámlaszáma:
OTP 11703006 - 25952605


Azok a csapatok, akik ezután neveznének a tornára, a tartalék csapatok közé kerülnek és bármilyen módosítás esetén tudnak csatlakozni a torna mezőnyéhez.


A 24 fős mezőny két 12 fős csoportra lesz bontva. 12 csapat kerül a kiemelt-, míg 12 csapat a normál ligába. A kiemelt liga két hat fős csoportra (A/I és A/II) lesz osztva, míg a normál liga is két hat fős csoportban (B/I és B/II) kerül szétválogatva.

Az első öt mérkőzés a csoporton belüli találkozókat jelenti, míg a hatodik héten az azonos ligában szereplő csoportok első helyezettjei a másik csoport másodikjával, a harmadik helyezettjei a másik csoport negyedikjével, míg az ötödik helyezettjei a másik csoport hatodikjával mérkőznek meg. A hetedik, egyben utolsó mérkőzés pedig a helyosztó lesz minden csapat számára.


A tervezett csoportbeosztásokat hamarosan közzétesszük honlapunkon!
2017.november 23.:
Már csak 1 hely kiadó a tornán!


A Lurkó-Gyál Öregfiúk csapata visszavonta indulási szándékát a tornára, ám a Budapesti Erdért SE, illetve a Rozmaring SE csatlakozott a mezőnyhöz, így 23-ra módosult a nevezett csapatok létszáma. A Budapesti Erdért SE a BLSZ III.osztályban szerepel, míg a Rozmaring SE jelenleg alakuló együttes, a nyáron fognak elindulni a BLSZ IV.osztályban.

Már csak 1 csapat tud nevezni a VIII. Téli Nagypályás Tornára!


A jelenlegi mezőny:
1. BEAC (BLSZ III.osztály)
2. Budapesti Erdért SE (BLSZ III.osztály)
3. BVSC-Zugló II (BLSZ IV.osztály)
4. Csillaghegyi MTE (BLSZ III.osztály, házigazda)
5. Dini SE (BLSZ III.osztály)
6. Festo-AM SE (egyéb)
7. Goldball '94 FC (BLSZ III.osztály)
8. Goldball '94 FC öregfiúk (Öregfiúk I.osztály)
9. Híd-Unió SE (BLSZ IV.osztály)
10. Inter 04 FC (BLSZ III.osztály)
11. Kormányőr SE I (BLSZ III.osztály)
12. Kormányőr SE II (BLSZ IV.osztály)
13. MAFC Wanderers (BLSZ III.osztály)
14. MLTC (BLSZ III.osztály)
15. Puebla 13 FC (BLSZ IV.osztály)
16. Rozmaring SE (egyéb)
17. Rúg-6 FC (BLSZ IV.osztály)
18. Testvériség SE II (BLSZ III.osztály)
19. Testvériség SE U19 (BLSZ ifjúsági U19)
20. Törökbálinti FC (BLSZ II.osztály)
21. Újpesti Haladás FC (BLSZ IV.osztály)
22. Újpesti Haladás FC U17 (BLSZ ifjúsági U17)
23. Zuglói Kinizsi SE (BLSZ IV.osztály)
2017.november 19.:
Már csak 2 hely kiadó a tornán!


A BLSZ III.osztályú Kormányőr SE I, valamint a BLSZ IV.osztályú Kormányőr SE II is jelentkezett a tornára a mai napon, így immáron 22 fős a mezőny. További két hely kiadó így a tornán!


2017.november 18.:
Már csak 4 hely kiadó a tornán!


Alakul a VIII. Téli Nagypályás Torna mezőnye. Eddig 20 csapat adta le nevezését, így még további 4 csapat jelentkezését várjuk.

A jelenlegi mezőny:
1. BEAC (BLSZ III.osztály)
2. BVSC-Zugló II (BLSZ IV.osztály)
3. Csillaghegyi MTE (BLSZ III.osztály, házigazda)
4. Dini SE (BLSZ III.osztály)
5. Festo-AM SE (egyéb)
6. Goldball '94 FC (BLSZ III.osztály)
7. Goldball '94 FC öregfiúk (Öregfiúk I.osztály)
8. Híd-Unió SE (BLSZ IV.osztály)
9. Inter 04 FC (BLSZ III.osztály)
10. Lurkó-Gyál öregfiúk (Öregfiúk III.osztály)
11. MAFC Wanderers (BLSZ III.osztály)
12. MLTC (BLSZ III.osztály)
13. Puebla 13 FC (BLSZ IV.osztály)
14. Rúg-6 FC (BLSZ IV.osztály)
15. Testvériség SE II (BLSZ III.osztály)
16. Testvériség SE U19 (BLSZ ifjúsági U19)
17. Törökbálinti FC (BLSZ II.osztály)
18. Újpesti Haladás FC (BLSZ IV.osztály)
19. Újpesti Haladás FC U17 (BLSZ ifjúsági U17)
20. Zuglói Kinizsi SE (BLSZ IV.osztály)