Üdvözöljük a Csillaghegyi MTE labdarúgó oldalán!

Vissza a TNT 2017-hez!
2017.február 26.:
A lényeges kérdések már eldőltek a VII. Téli Nagypályás Tornán! Amint arról már korábban beszámoltunk, az elit liga küzdelmeit nagy harcban végül a Testvériség SE nyerte meg, amely így 2013 után ismét aranyérmes lett, így egy évig őrizheti a TNT-vándorserleget, amelyet korábban őrzött már a Rákosszentmihályi SC, a Nagytétényi SE, a Ferencvárosi FC, az Unione FC, valamint a Maglódi TC is. A Testvériség SE az első duplázó a TNT történetében! Az Unione FC a második, míg a Goldball '94 FC U19 a harmadik helyen végzett az idei tornán.

Az elit ligában mind a 28 mérkőzést lejátszották a csapatok, melyeken összesen 172 gól született, amely több, mint 6 gólt jelent átlagban mérkőzésenként! A 28 mérkőzésből mindössze 3 végződött döntetlenre, 25 alkalommal eltudták dönteni a csapatok, hogy melyikük a jobb.

Az elit liga gólkirálya Altorjai Richárd lett, aki a Goldball '94 FC U19 támadójaként 13 gólt szerzett! A második helyen végzett csapattársa, Szalai Kristóf 10 góllal, míg a harmadik helyen holtversenyben Imre Zoltán (Csillaghegyi MTE), valamint Flaskay Miklós (BEAC) végzett 7-7 góllal. A legjobb mezőnyjátékos Freud Gábor lett a vezetőedzők szavazatai alapján, aki az Unione FC labdarúgója. Freud Gábor korábban 22 mérkőzést játszott az NB I-ben az Újpest FC színeiben, valamint pályára lépett egy UEFA-kupa mérkőzésen is. A legjobb kapus a Goldball '94 FC U19 fiatal hálóőre, Sásdi Dominik lett. A 18 esztendős kapus remek bravúrokkal segítette hozzá csapatát a bronzéremhez. Sásdi Dominik lett a tavalyi Téli Nagypályás Torna elit ligájának a legjobb kapusa is!
A normál ligát a BLSZ IV.osztályú Zuglói Kinizsi FC nyerte meg, miután a döntőben 5:2-re felülmúlta a Budapesti Erdért SE csapatát, amely így csak az ezüstérmes pozícióban végzett. A harmadik helyen pedig a Goldball '94 FC öregfiúk csapata lett. A Zuglói Kinizsi FC első ízben nyerte meg a Téli Nagypályás Torna normál ligáját. Solymosi Csaba együttese így jövőre címvédőként védheti meg első helyét!

A normál ligában összesen 40 mérkőzést játszottak le a csapatok a 42-ből. A 2.fordulóból elmaradt a BVSC-Zugló U19 - Kormányőr SE I mérkőzés, míg az Újpesti Haladás FC - Újpesti Haladás FC U18 mérkőzést március 5-én, vasárnap játsszák le a csapatok 11 órás kezdéssel. Utóbbi mérkőzés a normál liga 11-12.helyét hivatott eldönteni. Az eddig lejátszott 40 mérkőzésen összesen 227 gól esett, amely 5,675 gólt jelent átlagban mérkőzésenként! A torna mindegyik mérkőzésén született gól.

A normál liga gólkirálya a Goldball '94 FC öregfiúk támadója, Inotai Attila lett, aki nem kevesebb, mint 19 gólt szerzett a tornán! Az öregfiúk I.osztályból is csábított támadó remek teljesítményt nyújtott az egész tornán, így megkérdőjelezhetetlen volt, hogy végül ő lesz a gólkirály. A legjobb mezőnyjátékos Jenei Krisztián lett. Érdekesség, hogy Jenei Krisztián volt a tavalyi Téli Nagypályás Torna normál ligájának legjobb mezőnyjátékosa is! Jenei Krisztián egyébként a Zuglói Kinizsi FC vezetőedzőjének, Solymosi Csabának az unokája. A legjobb kapus díjat pedig a fiatal Bózsik Márton vehette át, aki a Csillaghegyi MTE öregfiúk csapatának kapuját védte hősiesen a torna során. Érdekesség, hogy Bózsik Márton már átvehette egyszer a Téli Nagypályás Torna legjobb kapusának járó díjat, méghozzá 2013-ban. A kapus akkor még a Budakalászi MSE kapuját védte.
Nyilatkozatokkal, interjúkkal, valamint érdekességekkel a jövő héten jelentkezünk honlapunkon, így továbbra is érdemes lesz minket látogatni!
2017.február 25.:
Felkerült a 7.fordulóról és a díjkiosztó ünnepségekről 146 kép a galériába.
2017.február 19.:
A Zuglói Kinizsi FC nyerte a normál ligát!


Csillaghegyi MTE öregfiúk - Inter 04 FC 2:3

A torna utolsó előtti mérkőzését a Csillaghegyi MTE öregfiúk és az Inter 04 FC játszotta a 7-8.helyért a normál ligában. A csillaghegyiek eddigi 6 mérkőzésükből kettőt nyertek meg, kettőn végeztek döntetlenre, míg kettőn szenvedtek vereséget. A múlt héten a BVSC-Zugló U19 ellen döntetlenre végeztek, ám miután a büntetőpárbajban alulmaradt a CSMTE, így a 7-8.helyért léphetett pályára. Ellenfele az az Inter 04 FC volt, amely eddigi hat mérkőzéséből hármat megnyert, egyszer döntetlenre végzett, míg kétszer szenvedett vereséget. Maráczi János együttese azonban legyőzte többek között a végül ezüstérmes Budapesti Erdért SE-t is 3:2-re. A vezetést Boldizsár Imre együttese szerezte meg, ám nem sokkal később egyenlíteni tudott az Inter 04 FC. A félidő vége előtt azonban ismét megszerezte a vezetést a Csillaghegyi MTE öregfiúk, így a félidő 2:1-el ért véget. A második félidőben azonban másodjára is egyenlíteni tudott az Inter 04 FC, sőt nem sokkal később a vezetést is sikerült megszerezniük a vezetést Maráczi Jánoséknak, amelyet meg is őriztek a mérkőzés végéig, így a 7.helyen végül az Inter 04 FC végzett, míg a Csillaghegyi MTE öregfiúk a 8.helyen végzett.
Budapesti Erdért SE - Zuglói Kinizsi FC 2:5

A normál liga döntőjét a Budapesti Erdért SE és a Zuglói Kinizsi FC játszotta egymás ellen a VII. Téli Nagypályás Tornán! Steinmetz György együttesét sokan várták a döntőbe már a torna kezdete előtt is, ám a Zuglói Kinizsi FC remeklése a meglepetés kategóriába tartozott a hét héten át tartó torna során. Mindkét együttes 5 mérkőzést nyert meg eddigi 6 találkozójából. A Budapesti Erdért SE az Inter 04 FC-től kapott ki még a csoportkörben 3:2-re, míg a Zuglói Kinizsi FC a Kormányőr SE II-től kapott ki még az első fordulóban 3:1-re, azóta minden mérkőzését megnyerte. A mérkőzés esélyesének a Budapesti Erdért SE számított, ám nem feltartott kézzel érkezett a mérkőzésre a zöld mezes zuglói alakulat sem. Sőt, olyannyira nem, hogy remek támadójátékával sikerült is meglepniük Steinmetz György együttesét. Az első félidő 3:1-es Zuglói Kinizsi FC vezetéssel ért véget! A második játékrészben már sokkal támadóbb felfogásban lépett pályára a BLSZ III.osztályú Budapesti Erdért SE, ám csak egy gólt sikerült szerezniük, míg a zuglóiak újabb két alkalommal voltak eredményesek, így végül Solymosi Csaba együttese nyerte meg a VII. Téli Nagypályás Torna normál ligáját! Az ezüstérmes a Budapesti Erdért SE lett, míg a bronzérmeket a Goldball '94 FC öregfiúk csapata kapta meg.
Kormányőr SE II - Goldball '94 FC öregfiúk 3:4

Izgalmas mérkőzésnek ígérkezett a Kormányőr SE II - Goldball '94 FC öregfiúk, amely egyben a torna bronzmérkőzése is volt! A csapatok már sokszor megmérkőztek egymással, a játékosok ismerik egymást régóta, így a tét mellett presztízst is csináltak a találkozóból a játékosok, illetve az edzők. Az első félidőben helyzet kevés, szabálytalanság ellenben annál több volt, de a játékvezetőnek sikerült kézben tartania a mérkőzést. A vezetést a Goldball öergfiúk együttese szerezte meg, így a játékrész 1:0-val ért véget. A második félidőben már kinyitották a gólcsapot a csapatok, így több dolga akadt a védelmeknek is. A második játékrész végül 3:3-as döntetlennel zárult, így ha nehezen is, de végül a Goldball '94 FC öregfiúk lett a bronzérmes a VII. Téli Nagypályás Tornán. A találkozón Inotai Attila három gólt szerzett, így végül 19 góllal zárta a tornát! A Kormányőr SE II pedig a negyedik helyen végzett a tornán.
BVSC-Zugló U19 - Hidegkúti SC 7:1

A vasárnapi játéknap a BVSC-Zugló U19 - Hidegkúti SC mérkőzéssel kezdődött. A hidegkútiak ezúttal létszámhiányosan tudtak csak kiállni a torna mérkőzésére, így a mérkőzés egyértelmű esélyesének számított Steer Ferenc együttese, amely ennek megfelelően támadólag is lépett fel és az első félidőt 3:0-ra megnyerve el is döntötte a három pont sorsát. A BVSC-Zugló egyébként jelesre vizsgázott sportszerűségből, miután a cserejátékosaikból kipótolták a hidegkútiak létszámát. A hidegkútiak igyekeztek helytállni és olykor helyzetekig is eljutottak. A második félidőben egyet sikerült is értékesíteni, ám miután a BVSC újabb négy gólt szerzett, így végül magabiztosan győzelmével szerezte meg a normál liga 5.helyét, amely az ifjúsági csapatnak remek eredménynek számít! A Hidegkúti SC pedig végül a 6.helyen zárta a VII. Téli Nagypályás Tornát.
2017.február 18.:
A Testvériség SE nyerte a VII. Téli Nagypályás Tornát!


Kormányőr SE I - Goldball '94 FC U17 2:5

A szombati játéknap utolsó mérkőzését a Kormányőr SE I és a Goldball '94 FC U17 játszotta egymás ellen. A találkozó a normál liga 9-10.helyét volt hivatott eldönteni. A mérkőzést Czégény Dániel együttese kezdte jobban, hiszen két gólos előnyre sikerült szert tenniük a Goldballos fiataloknak. A második félidőben már jobban játszottak Lipcsey Zsolték, ám ezt a játékrészt is a Goldball nyerte 3:2-re, így végül a Goldball '94 FC U17 végzett a 9., míg a Kormányőr SE I a 10.helyén. A Kormányőr SE I a 7 mérkőzéséből egyet megnyert (1:0 az Újpesti Haladás FC ellen), míg hat alkalommal vereséget szenvedett, míg a Goldball U17 háromszor győzött (6:4 a Kormányőr SE II, 1:0 az Újpesti Haladás FC U18, valamint 5:2 a Kormányőr SE I ellen), továbbá négy alkalommal szenvedett vereséget.
Testvériség SE - Csep-Gól FC 3:1
Unione FC - Szent Pál Akadémia FC 5:2

10.45-kor kezdődött el a Testvériség SE - Csep-Gól FC, valamint az Unione FC - Szent Pál Akadémia FC mérkőzés is. Ez a két mérkőzés volt hivatott eldönteni az aranyérem sorsát a VII. Téli Nagypályás Tornán. A 6.forduló után a Testvériség SE állt az élen egy pont előnnyel a Goldball '94 FC U19 és az Unione FC előtt, ám miután ma reggel a Goldball már győzött (14:2-re a BEAC ellen), így a mérkőzések kezdetekor a Goldball állt az élen két pont előnnyel és Máhr Károly együttese izgulhatott a Szent Pál Akadémia FC, valamint a Csep-Gól FC esetleges pontszerzéséért. A Testvériség SE - Csep-Gól FC mérkőzésre három játékvezetőt delegált a Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatósága. Törőcsik András együttese azonban jobbára a tartalék csapat játékosaival állt fel ezen a sorsdöntő mérkőzésen, miután a Testvériség SE holnap a Budapest Kupa 3.fordulójában lép pályára a BVSC-Zugló otthonában. A kezdeményezést a Testvériség SE vette át, a csepeli gárda védekezésre kényszerült az első félidő első felében, ám gól nem született. A másik pályán mindkét csapat az első csapatával érkezett a mérkőzésre. Az Unione FC a hét közben meglepetésre kiesett a Budapest Kupából, miután vendégként 2:1-es vereséget szenvedett a TF SE-től. A vezetést meglepetésre a Szent Pál Akadémia FC szerezte meg a mérkőzésen, így az első félidő felénél úgy állt a tabella, hogy a Goldball állt az élen, a Testvériség SE a második, míg az Unione FC a harmadik helyen. Közeledve az első félidő végéhez, egyre nagyobb nyomást gyakorolt a Csep-Gól FC védelmére a Testvériség SE, ám gólt továbbra sem sikerült szerezni a kék mezeseknek. Időközben az Unione FC kiegyenlített, így beérte pontszámban a Testvériség SE-t. Miután a Testvériség SE 3:0-ra legyőzte a tornán az Unione FC-t, így továbbra is a Testvériség SE állt a képzeletbeli dobogó második helyén (pontazonosság esetén először az egymás elleni eredmény számít). A 42.percben aztán megváltozott minden, hiszen megszerezte a vezetést a Testvériség SE, amely így át is vette a vezetést az elit ligában. Az első félidőt tehát a Testvériség SE 1:0-ra megnyerte a Csep-Gól FC ellen, míg az Unione FC - Szent Pál Akadémia FC 1:1-re állt a szünetben. A második félidőben is megmaradtak az izgalmak, ugyanis az egyik pályán egyenlített a Csep-Gól FC, míg a másik pályán ismét megszerezte a vezetést a Szent Pál Akadémia FC, így ismét az élre állt a díjkiosztóra készülő Goldball U19. Nem sokáig, ugyanis a Testvériség SE hamar megszerezte ismét a vezetést, majd az 55.percben talán a torna legszebb találatával meg is duplázta előnyét, ugyanis egy kapus kirúgást követően pattant egyet a labda a félpálya környékén, amelyet kapásból lőtt vissza egy Testvériség játékos, így a labda a léc alá vágódott még mielőtt a kapus visszaérhetett volna a kapuba. Ezzel a két gyors góllal megszilárdította ismét helyét a tabella élén Törőcsik András együttese. A Szent Pál Akadémia FC pedig továbbra is tartotta 2:1-es vezetését az Unione FC ellen, így ekkor a Goldball U19 állt a második helyen, míg Szabó Andrásék csak a harmadik helyen. A mérkőzések végéhez közeledve szembetűnő volt, hogy a BLSZ I.osztályú csapatok erővel jobban bírják alacsonyabb osztályú ellenfeleiknél, így nem keltett különösebb meglepetést, amikor az Unione FC egyenlített. Ez még mindig a Goldballnak volt jó, ám hamar meg is szerezte a vezetést a zöld-fekete mezes csapat, így innentől kezdve már csak meg kellett tartania a vezetést. Végül még két újabb gólt berámolva simán vette a mérkőzést az Unione FC. Miután a Testvériség SE - Csep-Gól FC mérkőzésen már nem esett újabb találat, így az aranyérem nagy izgalmak közepette végül a Testvériség SE játékosainak nyakába került. Törőcsik András együttese így 2013 után ismét megnyerte a Téli Nagypályás Tornát, mellyel megvan az első duplázó klub is a torna történetében. A Testvériség SE így egy évig őrizheti a TNT-vándorserleget. A második helyen az Unione FC, míg a harmadik helyen a Goldball '94 FC U19 végzett.
Csillaghegyi MTE - Törökbálinti FC 0:1

A másik pályán a Csillaghegyi MTE mérkőzött meg a Törökbálinti FC-vel. A csillaghegyiek 9, míg a törökbálintiak 7 pontot szereztek az első hat fordulóban. A találkozónak így nem volt különösebb tétje. A mérkőzésen sokáig nem tudtak betalálni a csapatok, ám a hajrához közeledve Nagy József együttese tudta kiharcolni a győzelmet, így a Törökbálinti FC végül 10 ponttal zárta a tornát, amellyel a negyedik helyet sikerült megszerezniük. BLSZ III.osztályú együttesként ez remek teljesítménynek mondható. A Csep-Gól FC-t 2:1-re, a BEAC csapatát 4:1-re, míg a Csillaghegyi MTE-t 1:0-ra sikerült legyőzni, míg a Szent Pál Akadémia FC ellen 4:4-es döntetlent értek el. A dobogós együttesektől azonban vereséget szenvedtek a törökbálintiak. A csillaghegyiek ennél sokkal kiegyensúlyozatlanabb teljesítményt nyújtottak a torna során, hiszen sikerült Stefanek Arnold együttesének legyőznie például az Unione FC-t (2:1), ám sikerült kikapni az utolsó helyen végző BEAC csapatától (6:5). A Törökbálinti FC egyébként a csillaghegyiek elleni mérkőzés előtti napon mérkőzött meg a Budapest Kupa harmadik fordulójában hazai pályán a II.kerületi UFC ellen, ám miután 2:1-es vereséget szenvedett, ki is esett.
BEAC - Goldball '94 FC U19 2:14

Az eddigi hat mérkőzésén négy pontot szerző BEAC az aranyéremért továbbra is versenyben lévő Goldball U19-el mérkőzött meg az utolsó fordulóban. Máhr Károly együttesének mindenképpen győznie kellett, hogy életben tartsa az aranyéremről szőtt álmait, illetve hogy nagy nyomás alá helyezze a Testvériség SE-t, valamint az Unione FC-t. Ennek megfelelően szinte az egész mérkőzést végigtámadta a Goldball és sorra alakította nagyobbnál nagyobb helyzeteit. Az első félidő végül 4:1-el ért véget. A második félidőben még több gólhelyzetet tudott kialakítani a Goldball az egyre inkább elfáradó BEAC ellen, így a végeredmény végül kiütéses 14:2 lett. A mérkőzésen Altorjai Richárd 6 gólt szerzett, így végül 13 góllal zárta a tornát. Rajta kívül Szalai Kristóf is elemében volt, hiszen a fiatal játékos nem kevesebb, mint 4 gólt szerzett a találkozón, így végül 10 góllal zárta a tornát. A BEAC csapata vereségével a 8.helyen zárta az elit ligát. Szabó András együttesének sikerült legyőznie a Csillaghegyi MTE-t 6:5-re, míg a Testvériség SE ellen győzelemmel felérő döntetlent (3:3) harcoltak ki, ám a többi mérkőzésen vereséget szenvedtek.
2017.február 17.:
A két csapat kérésére elmarad a vasárnap 9 órára kiírt Újpesti Haladás FC - Újpesti Haladás FC U18 mérkőzés, melyet a csapatok egy héttel később, március 5-én fognak lejátszani 11 órás kezdéssel.
2017.február 16.:
A Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatósága elkészítette a 7.forduló játékvezető-küldését is!

2017.február 18.szombat
10.00. Csillaghegyi MTE - Törökbálinti FC. Vezeti: Fekésházy Mátyás.
10.00. BEAC - Goldball '94 FC U19. Vezeti: Török Zsolt.
11.45. Unione FC - Szent Pál Akadémia FC. Vezeti: Várhegyi Károly.
11.45. Testvériség SE - Csep-Gól FC. Vezeti: Fekete László (Tóth I Tamás, Bencze András).
13.45. - 14.15. DÍJKIOSZTÓ ÜNNEPSÉG, ELIT LIGA
13.45. Kormányőr SE I - Goldball '94 FC U17. Vezeti: Szabó Levente..

2017.február 19.vasárnap
9.00. Újpesti Haladás FC - Újpesti Haladás FC U18. Vezeti: Dudás István Gábor.
9.00. BVSC-Zugló U19 - Hidegkúti SC II. Vezeti: Vörös Zoltán.
10.45. Kormányőr SE II - Goldball '94 FC öregfiúk. Vezeti: Hegyesi Dávid.
10.45. Budapesti Erdért SE - Zuglói Kinizsi FC. Vezeti: Horváth János (Bartkó Dániel, Tóth Attila).
12.30. - 13.00. DÍJKIOSZTÓ ÜNNEPSÉG, NORMÁL LIGA
12.45. Csillaghegyi MTE öregfiúk - Inter 04 FC. Vezeti: Csiky Lajos.


2017.február 13.:
Inotai Attila már 16 gólnál jár!


Frissítve lett a VII. Téli Nagypályás Torna góllövőlistája.

Az elit ligában hármas holtverseny alakult ki az élen, ugyanis 7 gólt szerzett az eddigi 6 forduló során Flaskay Miklós (BEAC), Altorjai Richárd (Goldball '94 FC U19) és Imre Zoltán (Csillaghegyi MTE) is. 6 gólos a Goldball '94 FC U19 támadója, Szalai Kristóf, míg 5 gólt szerzett eddig Földes Gábor (Unione FC), Horváth Patrik, Kolozsvári László (mindkettő Goldball '94 FC U19), valamint Keresztesi Botond (Unione FC) is. Izgalmasan fog tehát várhatóan alakulni a góllövőlista a torna utolsó mérkőzéséig bezárólag!

A normál ligánál már-már oda is lehet adni a gólkirálynak járó különdíjat a Goldball '94 FC öregfiúk támadójának, Inotai Attilának, aki már 16 (!) gólos a tornán! Őt két játékos követi 10 gól lemaradással. 6 gólt szerzett eddig a tornán Knapp Zoltán, valamint Jenei Krisztián is. Mind a ketten a döntő egyik résztvevőjének, a Zuglói Kinizsi FC-nek a labdarúgói. 5 gólos a tornán Bagó József (Budapesti Erdért SE), Ifj. Solymosi Csaba (Zuglói Kinizsi FC), Szabó Barnabás (BVSC-Zugló U19), valamint Tímár Máté (Inter 04 FC) is.

A góllövőlista élmezőnye megtekinthető itt: góllövőlista
2017.február 12.:
Budapesti Erdért SE - Zuglói Kinizsi FC lesz a normál liga döntőjében !!!


Elkészült a 7.forduló programja! A forduló itt tekinthető meg: 7.forduló
Zuglói Kinizsi FC - Goldball '94 FC öregfiúk 4:3

A 6.forduló utolsó mérkőzését a Zuglói Kinizsi FC és a Goldball '94 FC öregfiúk játszotta egymás ellen. Ez volt a normál liga második elődöntője! A győztes jövő héten a Budapesti Erdérttel mérkőzhet meg az aranyéremért, míg a vesztes a 3-4.helyért lép pályára a Kormányőr SE II-vel szemben. A vezetést Inotai Attila góljával a Goldball öregfiúk szerezte meg a 24.percben, ám négy perccel később egy szép akciót követően Knapp Zoltán egyenlített. A 41.percben Inotai Attila ismét betalált, így a félidő 2:1-es Goldball-vezetéssel ért véget. A második félidőt Solymosi Csaba együttese kezdte jobban, hiszen az 51.percben Farkas Bence góljával sikerült másodszorra is egyenlíteni. Az egyenlítés után mindkét csapat előtt adódtak kisebb és nagyobb helyzetek is, ám ezek ekkor kimaradtak, mígnem a 70.percben Jenei Krisztián szerencsés góllal vezetéshez juttatta a zuglói alakulatot. A 85.percben Ifj. Solymosi Csaba a leshatáron lépett ki, majd értékesítette a ziccert, így ekkor már 4:2-re vezetett a BLSZ IV.osztályú együttes. A 88.percben Inotai Attila megszerezte harmadik találatát is a mérkőzésen, így feljött egy gólra a Goldball, ám egyenlíteni már nem tudott, így végül a Zuglói Kinizsi FC jutott a jövő heti döntőbe, míg a Goldball '94 FC öregfiúk a bronzmérkőzésen léphet pályára a Kormányőr SE II ellen.
Törökbálinti FC - Testvériség SE 0:1

Várhegyi Károly sípszavára kezdődött el a Törökbálinti FC és a Testvériség SE mérkőzése az elit ligában, amely egyébként az utolsó mérkőzés volt a 6.forduló során az elit ligásoknál. Az első félidőben többet birtokolta a labdát az aranyérem fő várományosa, a Testvériség SE, de nem tudtak betalálni a fekete mezesek, így a játékrész gól nélküli döntetlennel ért véget. A második félidő hatodik percében a játékvezető azonnali piros lappal állította ki a Testvériség SE kapusát, miután egy kijövetel után szabálytalanul állította meg a gólhelyzetben kilépő törökbálinti támadót. A törökbálintiak feljavultak a második félidőre, több lehetőségük is volt a gólszerzésre, de nem tudtak betalálni. Sokáig úgy nézett ki, hogy ma egyik csapat sem fog tudni a kapuba találni, amely leginkább az Unione FC-nek kedvezett volna, hiszen ebben az esetben Szabó András együttese ugrott volna az élre és a Testvériség SE minden bizonnyal csak a bronzérmet szerezte volna meg. Pollák Máté azonban gondoskodott a Testvériség győzelméről a 81.percben, miután egy védelmi hibát használt ki a ziccerben kilépő támadó. A gól megfogta a törökbálintiakat, akik már nem tudtak újítani, így a Testvériség SE akár megduplázhatta volna előnyét is, ám a kapufa kisegítette a törökbálintiakat. A 82.percben dulakodásért egy-egy piros lapot mutatott fel Várhegyi Károly. A végeredmény végül 1:0 maradt, így ha nehezen is, de behúzta a mérkőzését Törőcsik András együttese. Amennyiben a jövő héten legyőzi a Csep-Gól FC csapatát a Testvériség SE, úgy övék az aranyérem és 2013 után ismét ők nyerhetik meg a Téli Nagypályás Tornát.
Goldball '94 FC U17 - Újpesti Haladás FC U18 1:0

Ifjúsági mérkőzéssel folytatódott a torna. A Goldball U17-es alakulata mérkőzött meg ugyanis az Újpesti Haladás U18-as alakulatával. Az első félidőben a kapuk csak elvétve forogtak veszélyben. A 24.percben sárga lapos figyelmeztetésben részesítette Horváth Balázs játékvezető az Újpesti Haladás FC játékosát, Thék Milánt. A félidő végül 0:0-val ért véget. A második félidő szinte rögtön egy újabb sárga lappal indult, de a csapatok egyébként sportszerű mérkőzést vívtak egymással. A mérkőzés egyetlen gólját Juhász Gergő szerezte a 71.percben, mellyel Czégény Dániel együttese meg is nyerte a találkozót. A Goldball U17 így a jövő héten a Kormányőr SE I-vel mérkőzhet meg a 9-10.helyért, míg az Újpesti Haladás FC az Újpesti Haladás FC U18-al került össze, vagyis házirangadót játszhatnak az újpestiek a 11-12.helyért.
Kormányőr SE II - Budapesti Erdért SE 0:3

A normál liga első elődöntőjét a Kormányőr SE II és a Budapesti Erdért SE játszotta. A Kormányőr SE II bravúros teljesítménnyel jutott az elődöntőbe, miután a múlt héten a sírból, 4:1-ről mentették döntetlenre a Csillaghegyi MTE öregfiúk elleni mérkőzést, megőrizve ezzel második helyüket a csoportjukban. A Budapesti Erdért SE pedig az Inter 04 FC elleni botlástól eltekintve hibátlan teljesítménnyel jutott az elődöntőbe, így Steinmetz György együttese számított a mérkőzés esélyesének. Ennek megfelelően az Erdért vette át a kezdeményezést és a 14.percben Lesti Márton találatával meg is szerezte a BLSZ III.osztályú együttes a vezetést. Kurtej János a 25.percben sárga lapos figyelmeztetésben részesítette az Erdért kapusát. A 38.percben aztán Lesti Márton második találatát is megszerezte, így 2:0-ra módosult az állás. Sőt, a jó formában lévő támadó a 42.percben is betalált, így a félidő 3:0-val ért véget. A második félidőben már jobb teljesítményt nyújtott a Kormányőr SE II, amelynek több lehetősége is volt a szépítő találat megszerzésére, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Steinmetz György együttese is növelhette volna előnyét. A végeredmény végül 3:0 maradt, így a jövő héten a döntő egyik résztvevője a Budapesti Erdért SE lesz, míg a Kormányőr SE II a bronzmérkőzésen vesz részt. Az ellenfelek a ma délutáni Zuglói Kinizsi FC - Goldball '94 FC öregfiúk győztese, illetve vesztese lesz.
Hidegkúti SC II - Inter 04 FC 7:4

A mai nap első mérkőzését a normál ligából játszotta a Hidegkúti SC II, valamint az Inter 04 FC. A csapatok a 9-12.helyért küzdenek egymással. A vezetést Kosik Gergő találatával a Hidegkúti SC II szerezte meg a 40.percben, így az első félidő 1:0-val ért véget. A második félidőre kinyitották a csapatok a gólcsapot. Az 53.percben Tímár Máté góljával egyenlített a kék-fehér mezben pályára lépő Inter 04 FC, ám három perccel később Kosik Gergő ismét eredményes volt, így az előny ismét a hidegkútiaknál volt. A 60.percben Tímár Máté ismét egyenlített, ám újabb három perc kellett, hogy Kosik Gergő ismét eredményes legyen, így 3:2-re módosult az állás. A 72.percben aztán Szederkényi Lukács góljával megduplázta előnyét a Hidegkúti SC II. A 77.percben Tímár Máté megszerezte harmadik találatát is a mérkőzésen, így 4:3-ra módosult az állás. A 80.percben Jakobs Dion góljával ismét két gólosra növelte előnyét a Hidegkúti SC II. A 82.percben aztán Kosik Gergő megszerezte negyedik gólját is a mai mérkőzésen, így eldőlni látszott a három pont sorsa. A 85.percben már 7:3-at mutatott a virtuális eredményjelző, hiszen Novák Krisztián is betalált. A 88.percben Tímár Máté állította be a 7:4-es végeredményt. A Hidegkúti SC II így a jövő héten a BVSC-Zugló U19-el játszhat az 5-6.helyért, míg az Inter 04 FC a 7-8.helyért lép pályára a jövő héten a Csillaghegyi MTE öregfiúk ellen.
2017.február 11.:
A Csillaghegyi MTE kiszállt az aranyéremért zajló harcból!


A 7.forduló programja folyamatosan frissül. A forduló itt tekinthető meg: 7.forduló
Goldball '94 FC U19 - Szent Pál Akadémia FC 10:0

A mai nap utolsó mérkőzését a Goldball '94 FC U19 játszotta a Szent Pál Akadémia FC ellen. A Goldball U19-nek győznie kellett mindenképpen, hogy életben tartsa az aranyéremről szőtt álmait. A csillaghegyiek mai botlása azonban nem jött nekik jól, hiszen a hármas körbeverés (Goldball '94 FC U19, Unione FC, Csillaghegyi MTE) helyett így már csak két csapat áll azonos pontszámmal a dobogón és miután az Unione FC legyőzte Máhr Károly együttesét, így meg is előzte a tabellán (pontazonosság esetén először az egymás elleni eredmény rangsorol). A Szent Pál Akadémia FC a mai napon nem tudott méltó vetélytársa lenni a sokat futó, sok párharcot megnyerő Goldball U19-nek, akik mindkét félidőt 5:0-ra nyerték meg, így a vége kiütéses lett. A mérkőzésen Horváth Patrik és Altorjai Richárd három-három, Kolozsvári László kettő, míg Hausner Emil, valamint Mayer Dávid egy-egy gólt szerzett.
Csillaghegyi MTE öregfiúk - BVSC-Zugló U19 3:3. Büntetőkkel: 1-2

A normál liga A-csoportjának második helyéről épphogy lemaradó Csillaghegyi MTE öregfiúk mérkőzött meg a BVSC-Zugló U19-el. Steer Ferenc együttese remekül helytállt eddig a tornán rutinosabb ellenfeleivel szemben, most is ezt várta játékosaitól a tréner. A vezetést Somogyi Mátyás góljával meg is szerezte a BVSC az első félidőben, amelyet a játékrész végéig meg is tartott, így a félidő 1:0-val ért véget. A második félidő már több gólt hozott. A csapatok nem kevesebb, mint öt gólt szereztek a második félidőben, melyet végül a Csillaghegyi MTE öregfiúk nyert meg 3:2-re. A végeredmény végül 3:3 lett, így kövezhetett a 3-3 büntetőrúgás a szabályok értelmében, amelyben a BVSC fiataljai bizonyultak jobbnak (2:1), így végül a BVSC-Zugló U19 játszhat a jövő héten az 5-6.helyért a Hidegkúti SC II ellen, míg a csillaghegyiek a 7-8.helyért lépnek pályára az Inter 04 FC ellen.
Újpesti Haladás FC - Kormányőr SE I 0:1

Az Újpesti Haladás FC a normál liga A-csoportjának 5.helyén végzett 6 ponttal, így a B-csoport utolsó helyezettjével, a Kormányőr SE I-el mérkőzött meg a 6.fordulóban. A találkozó a 9-12.helyek egyikét volt hivatott eldönteni. A győztes jövő héten a 9-10., míg a vereséget szenvedő a 11-12.helyért léphet pályára. A vezetést a Kormányőr SE I szerezte meg Papp Martin találatával az első félidőben, amit sikerült is megőrizniük Ősz Andráséknak a félidő végéig. A második félidőben egyre paprikásabb lett a hangulat, ahogy közeledett a mérkőzés vége, ám újabb gólt nem tudtak szerezni a csapatok. Fenyvesi Bence játékvezető az Újpesti Haladás FC csapatából kiállított egy játékost. A végeredmény végül maradt az 1:0, így már nincs nyeretlen csapat a VII. Téli Nagypályás Tornán. A jövő héten így a Kormányőr SE I a 9-10.helyért léphet pályára, ellenfelük egyelőre nem ismert. Zeke Ákos együttese pedig a 11-12.helyért léphet majd pályára a holnapi Goldball '94 FC U17 - Újpesti Haladás FC U18 vesztesével. Könnyen előfordulhat tehát, hogy házirangadót játszik a 7.fordulóban a két Újpesti Haladás FC csapat.
Csillaghegyi MTE - BEAC 5:6

Az Unione FC-hez hasonlóan a csillaghegyiek is nagy harcban voltak öt forduló elteltével az aranyérem megszerzéséért, miután csak egy ponttal voltak lemaradva a listavezető Testvériség SE-től. A BEAC csapata eddigi öt mérkőzésén mindössze egy pontot szerzett, így a mérkőzés esélyesének egyértelműen a csillaghegyiek számítottak. Stefanek Arnold együttese azonban a mérkőzés előtt szembesült azzal, hogy egyik kapus sem áll a rendelkezésre, így az egyébként támadó poszton szereplő dr. Mikó István állt be a kapuba. Az első félidőben remek mérkőzést játszottak a felek. Felváltva forogtak veszélyben a kapuk. A gólok is szép számmal estek. A félidőben 5:3-ra vezetett a BLSZ II.osztályú együttes. A csillaghegyiek részéről leginkább Imre Zoltán volt nagyon elemében, aki nem kevesebb, mint négy gólt is szerzett. A második félidőben azonban feltámadt a BEAC csapata és sorra vezette veszélyes támadásait. Szabó András együttesének sikerült is előbb szépíteni, majd ki is egyenlíteni. Sőt, a mérkőzés vége felé a vezetést is megszerezte a BEAC csapata, melyet meg is őrzött a találkozó végéig, így meglepetésre 6:5-re a BEAC csapata győzött. Flaskay Miklós három gólig jutott végül, így elévülhetetlen érdemei voltak abban, hogy megszerezze a tornán az első győzelmét a BEAC. A csillaghegyiek pedig vereségükkel minden bizonnyal kiszálltak az aranyéremért zajló harcból.
Csep-Gól FC - Unione FC 1:5

A 6.forduló első mérkőzését a BLSZ II.osztályú Csep-Gól FC és a BLSZ I.osztályú Unione FC játszotta egymás ellen. Az elit ligában két fordulóval a vége előtt még négy csapatnak volt reális esélye az aranyérem megszerzésére. A négy csapatból az egyik Szabó András együttese, akiknek így mindenképpen le kellett győzniük a csepeli alakulatot. Ennek megfelelően támadólag lépett fel az Unione FC, aki ezúttal a soraiban tudhatta Szabó Tibort is. A korábbi Honvéd-kedvenc 224 NB I-es mérkőzéssel a háta mögött lépett pályára a TNT-n. Sőt, a rutinos középpályás rögtön góllal jelezte, hogy nem felejtett még el futballozni, így a félidőre 1:0-ás vezetéssel mehetett az Unione FC. A csepeli fiatalok remekül tartották magukat az egész mérkőzésen, sőt még helyzeteket is tudtak kidolgozni Ambruzs Józsefék, ám gólt már csak túl későn tudtak szerezni. A második félidőt végül 4:1-re nyerte meg az Unione FC, így ha nem is könnyen, de végül hozta a kötelező győzelmet Szabó András együttese. Filep Zsolt játékvezető mindkét csapatból kiállított egy-egy játékost a második félidőben dulakodásért. Miután már egyik csapatnak sem volt ekkor már cserelehetősége, így mindkét csapat 10 fővel fejezte be a mérkőzést.
2017.február 8.:
Elkészült a 6.forduló játékvezetői küldése is!

A Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatósága elkészítette a 6.forduló játékvezető-küldését is, melyet most közlünk is honlapunkon.

2017.február 11.szombat
10.00. Csep-Gól FC - Unione FC. Vezeti: Filep Zsolt.
11.00. Csillaghegyi MTE - BEAC. Vezeti: Kovács Márk János.
12.00. Újpesti Haladás FC - Kormányőr SE I. Vezeti: Fenyvesi Péter Bence.
13.00. Csillaghegyi MTE öregfiúk - BVSC-Zugló U19. Vezeti: Bácsi Iván.
14.00. Goldball '94 FC U19 - Szent Pál Akadémia FC. Vezeti: Csékei Andor.

2017.február 12.vasárnap
10.00. Hidegkúti SC II - Inter 04 FC. Vezeti: Balog Attila.
11.00. Kormányőr SE II - Budapesti Erdért SE. Vezeti: Kurtej János.
12.00. Goldball '94 FC U17 - Újpesti Haladás FC U18. Vezeti: Horváth Balázs.
13.00. Törökbálinti FC - Testvériség SE. Vezeti: Várhegyi Károly.
14.00. Zuglói Kinizsi FC - Goldball '94 FC öregfiúk. Vezeti: Dorogi Gergő.
2017.február 6.:
Csillaghegyi MTE - Szent Pál Akadémia FC 3:0

Hétfőn este 19 órás kezdéssel pótolta be a Csillaghegyi MTE és a Szent Pál Akadémia FC az első fordulóból elhalasztott mérkőzést az elit ligában. A csillaghegyi labdarúgóknak a szombati mérkőzése után (4:3-as győzelem a Csep-Gól FC ellen) volt egy nap pihenőjük a hétfői mérkőzés előtt, ám a Szent Pál Akadémia labdarúgói két nap alatt két mérkőzést kellett, hogy játsszanak (vasárnap 5:2-es vereséget szenvedtek Cornides Zoltánék a Testvériség SE-vel szemben). Ennek ellenére az első félidő teljesen kiegyenlített játékot hozott a két BLSZ I.osztályú csapat találkozóján, akinek az őszi bajnoki mérkőzését 5:2-re a Szent Pál Akadémia FC nyerte meg. Cornides Zoltánék több gólszerzési lehetőséget is kidolgoztak az első játékrészben, ám nem sikerült a kapuba találniuk. A Csillaghegyi MTE ezúttal több próbajátékon szereplő játékost is bevetett. Az első félidőben a csapatok csak helyzetekig jutottak, ám gól nem született. A második félidőt jól kezdte Stefanek Arnold együttese, ugyanis Lévai Kálmán szerzett gólt egy kapusról kipattanót labda után az 52.percben. Nem sokkal később egyenlíthetett volna a Szent Pál Akadémia FC, ám a remek akciót követően csak a kapust találták el a kék mezesek. A félidő közepe felé Imre Zoltán bal lábas lövése csattant a felső lécen, így nem tudta megduplázni előnyét a CSMTE. Ahogy közeledett a mérkőzés vége, úgy próbálta növelni a nyomást a Szent Pál Akadémia FC. Ebből adódóan azonban hátul kinyíltak, így dr. Mikó István 89.percben szerzett jól helyezett lövésével el is dőlt a három pont sorsa. Imre Zoltán 90.percben szerzett találata pedig már csak hab volt a tortán. A mérkőzést végül magabiztosan nyerte meg a Csillaghegyi MTE és továbbra is tapad a listavezető Testvériség SE-re.
2017.február 5.:
ELKÉSZÜLT A 6.FORDULÓ PROGRAMJA !!!
6.forduló
Újpesti Haladás FC U18 - Goldball '94 FC öregfiúk 2:3

A mai nap zárómérkőzését az Újpesti Haladás FC U18 és a Goldball '94 FC öregfiúk játszotta. Úgy is írhatnánk, hogy a fiatalság mérkőzött meg a rutinnal szemben. A mérkőzés még a 2.fordulóból került halasztásra. A csapatok küzdelmes, jó iramú, de sportszerű mérkőzést játszottak egymással. A 8.percben egy középen vezetett támadás végén Inotai Attila volt eredményes, így megszerezte a vezetést a Goldball öregfiúk. A támadónak ez már a 12.találata volt az idei tornán, így továbbra is ő pályázik a legnagyobb eséllyel a gólkirályi cím elhódításáért. A 24.percben aztán Molnár Tamás találatával megduplázta előnyét a Goldball, így a félidő 2:0-val ért véget. A második félidő hetedik percében aztán ismét eredményes volt Inotai Attila (13.gólja a tornán), így már 3:0-ra vezetett ekkor Gál Sándor együttese. Ahogyan az várható volt, a mérkőzés vége a fiataloké volt, hiszen az öregfiúk labdarúgók már nem tudták tartani a lépést. A 66.percben Bot Zoltán góljával szépített is Tóth Gyula együttese, ám a második gólt sokáig nem sikerült bevinni, így nem válhatott nyílttá a mérkőzés vége. A 90.percben aztán végül ismét eredményes volt Bot Zoltán, de ez már csak az eredmény kozmetikázásra volt elég, egyenlíteni már nem volt idő, így a Goldball öregfiúk győzött 3:2 arányban, mellyel megszerezte a második helyet a csoportban. A Goldball öregfiúk így a jövő héten a Zuglói Kinizsi FC ellen játszik elődöntőt, míg az Újpesti Haladás FC U18 a Goldball '94 FC U17-el fog megmérkőzni.
Kormányőr SE II - Csillaghegyi MTE öregfiúk 4:4

Az 5.forduló zárómérkőzését a Kormányőr SE II és a Csillaghegyi MTE öregfiúk játszotta egymás ellen. A mérkőzés sok mindent volt hivatott eldönteni, ugyanis mind a két csapat eséllyel pályázott még a csoport dobogós helyeinek megszerzéséért. A Kormányőr SE II győzelem esetén a csoport első helyén végzett volna, míg a csillaghegyiek a 3 pont megszerzésével a második helyen zártak volna. A 29.percben Farkas Gergő góljával a Csillaghegyi MTE szerezte meg a vezetést, ám egy védelmi hibát használt ki a 35.percben a Kormányőr SE II csapatából Aranyics Máté, így egyenlített a csapata. Az első félidő így 1:1-es döntetlennel ért véget. A második félidőben a csillaghegyiek játszottak veszélyesebben és az 57.percben a csereként beállt Ribárszki Tamás góljával ismét Boldizsár Imre együttese szerezte meg a vezetést. Négy perccel később Németh Tamás értékesített egy büntetőt, így már 3:1-re vezetett a Csillaghegyi MTE. A 70.percben aztán ismét eredményes volt Ribárszki Tamás, így 4:1-re módosult az állás 20 perccel a vége előtt. A csillaghegyiek talán már az elődöntőben is érezték magukat, ám ekkor jött a Kormányőr SE II feltámadása! A 79.percben Papp Martin góljával szépített a Kormányőr SE II. A 83.percben Aranyics Máté ismét betalált, így izgalmassá vált a mérkőzés vége. A 90.percben aztán Papp Martin ki is egyenlített, így nagy harc árán, de megőrizte második helyét a csoportban a Kormányőr SE II, így Lipcsey Zsolték készülhetnek a jövő heti elődöntőre, ahol a Budapesti Erdért SE lesz az ellenfél, míg a csillaghegyiek a BVSC-Zugló U19-el fognak megmérkőzni.
BEAC - Törökbálinti FC 1:4

Az elit ligában eddigi négy mérkőzésén mindössze egy pontot szerző BEAC mérkőzött meg a Törökbálinti FC-vel. A vezetést az esélyeknek megfelelően a törökbálintiak szerezték meg a 11.percben Oravecz Tamás találatával. Az első félidőben nem is esett több gól, ám mindenképpen említésre méltó, hogy a BEAC több nagy gólszerzési lehetőséget is elpuskázott. Ez egyébként végigkíséri a BEAC szereplését az idei tornán. A 68.percben aztán egy jogos büntetőhöz jutott a Törökbálinti FC, miután a kilépő támadót ütötte el a BEAC kapusa. A labda mögé Horváth Ferenc állt, aki nem is hibázott, így 2:0-ra módosult az állás. A 76.percben aztán Virág Szabolcs is betalált, így már három gólos volt ekkor a Törökbálint előnye. A 79.percben aztán Flaskai Miklós találatával szépített a BEAC. Ez már a negyedik gólja volt a támadónak a tornán, így bár csapata nem, ő maga jó formának örvend. A 4:1-es végeredményt végül Ivitz Zoltán állította be a 90.percben.
Szent Pál Akadémia FC - Testvériség SE 2:5

Az elit ligával folytatódott a torna. A Szent Pál Akadémia FC eddigi három mérkőzésén megőrizte veretlenségét a tornán. Egy győzelem mellett két döntetlen volt a mérlege a BLSZ II.osztályú együttesnek, míg Törőcsik András együttese abban a tudatban léphetett pályára, hogy amennyiben győz, pontelőnnyel átveszi a vezetést az elit ligában. Jó mérkőzésre volt tehát kilátás! A vezetést a 13.percben a Szent Pál Akadémia FC szerezte meg Szombati Márk találatával, ám a 19.percben Orosz Ákos góljával egyenlíteni tudott a Testvériség SE. A 27.percben aztán Illés Károly góljával meg is szerezték Törőcsik Andrásék a vezetést, ám a 38.percben Kiss Gyula góljával egyenlített a Szent Pál Akadémia FC. A középkezdést követően szinte egyből betalált azonban ismét Orosz Ákos, így a félidő 3:2-es Testvériség-vezetéssel ért véget. A második félidőt remekül kezdte az ezúttal fekete szerelésben pályára lépő Testvériség, hiszen két perc sem telt el és Orosz Ákos megszerezte a mérkőzésen a harmadik gólját is, így 4:2-re módosult az állás. Az 5:2-es végeredményt pedig a csereként beállt Pollák Máté állította be a 85.percben. Győzelmével a Testvériség SE átvette a vezetést az elit ligában 5 fordulót követően!
Goldball '94 FC U17 - Hidegkúti SC II 1:3

A normál liga A-csoportjának 5.fordulójában a Goldball '94 FC U17-es csapata a Hidegkúti SC II-vel mérkőzött meg. Eddigi négy mérkőzésén mindkét együttes három pontot szerzett eddig, így nehéz volt megítélni, hogy melyik csapat számít a mérkőzés esélyesének. Az első félidő kiegyenlített játékot, de kevés helyzetet hozott. A csapatok leginkább a mezőnyben gyűrték egymást, a kapuig ritkán jutottak el. Feltűnő volt, hogy a Goldball fiataljai nem lőttek távolról kapura. Amikor már úgy nézett ki, hogy gól nélkül ér véget az első félidő (ez egyébként a hatodik ilyen mérkőzés lett volna az idei tornán), Katona Zsolt góljával megszerezte a vezetést a Hidegkút a 45.percben. A második félidőt Czégény Dániel együttese kezdte jobban, hiszen az 55.percben sikerült egyenlíteniük Borbély Bence góljával. A kemény összecsapásokkal tarkított mérkőzésen aztán lassan átvette az irányítást a rutinosabb játékosokból álló Hidegkúti SC II és a 80.percben Lotfi Peimann találatával ismét megszerezték a vezetést a zöld mezesek. Sőt, két perccel később Kovács Gergely el is döntötte a három pont sorsát. A végeredmény 3:1 lett.
Zuglói Kinizsi FC - Újpesti Haladás FC 2:1

A mai nap első mérkőzését a normál liga A-csoportjából a Zuglói Kinizsi FC és az Újpesti Haladás FC játszotta egymás ellen. A mérkőzés esélyesének a BLSZ IV.osztályú Zuglói Kinizsi FC számított, miután 4 forduló elteltével vezették csoportjukat, ám a BLSZ III.osztályú Újpesti Haladás FC ellen nem számíthattak könnyű mérkőzésre Solymosi Csabáék. Így is lett, ugyanis az első fél órában sokkal veszélyesebben játszottak az újpestiek és csak idő kérdése volt, hogy mikor szerzik meg a vezetést. A zuglóiak kapusa, Szuhodovszki Dávid remekül védett, így mérkőzésben tartotta csapatát. Sőt, az első félidő utolsó percében Ifj. Solymosi Csaba szögletrúgás utáni fejes góljával meg is szerezte a vezetést a Zuglói Kinizsi FC, így a félidő 1:0-val ért véget. A gól jót tett a zuglóiaknak, akik az 58.percben Jenei Krisztián közeli találatával meg is duplázták előnyüket. Két perccel később azonban Dömök Attila góljával szépített az Újpesti Haladás. A hátralévő fél órában mindkét csapat előtt adódott több gólszerzési lehetőség is. A zuglóiak kétszer is a kapufát találták el, de újabb gól már nem esett, így ha nehezen is, de végül győzött a Zuglói Kinizsi FC 2:1-re, így megnyerte a csoportját és készülhet a jövő heti elődöntőre.
2017.február 4.:
Győzelmével átvette a vezetést az elit ligában az Unione FC!


Inter 04 FC - Újpesti Haladás FC U18 2:0

A játéknap utolsó mérkőzését az Inter 04 FC és az Újpesti Haladás FC U18 játszotta. Az Inter 04 FC ezúttal a múlt hetihez képest jobb összeállításban tudott pályára lépni és ennek meg is lett az eredménye, hiszen a 16.percben Nagy Dávid góljával a kék-fekete szerelésben játszó együttes szerezte meg a vezetést. Az újpestiek ezúttal kissé lassan gondolkoztak és pontatlanul passzoltak, emiatt több veszélyes helyzet is kialakult a kapujuk előtt, ám a félidő vége előtt nem tudta megduplázni előnyét az Inter 04 FC. A második félidő első felében már volt lehetősége az egyenlítésre Tóth Gyula együttesének is, ám ma be voltak oltva gól ellen a fiatalok. Nem úgy Huszár Viktor, aki a 68.percben megszerezte az Inter 04 FC második gólját. Ez már a negyedik találata a támadónak az idei tornán, vagyis kijelenthető, hogy jó formában várja a tavaszi folytatást a bajnokságban. A hátralévő bő 20 percben már nem esett újabb találat, így a mérkőzést Maráczi János együttese nyerte meg 2:0-ra.
Kormányőr SE I - Goldball '94 FC öregfiúk 1:5

Az öregfiúk II.osztály egyik csoportját vezető Goldball '94 FC mérkőzött meg az 5.fordulóban a Kormányőr SE I-el. A Goldball remekül szerepel a tornán. Eddigi három mérkőzéséből kettőt megnyertek Jánosi Jenőék, míg csupán az Erdérttel szemben maradtak alul. A mai mérkőzésnek is ők voltak az egyértelmű esélyesei. A vezetést Horváth Attila góljával meg is szerezték a Goldballosok, amit nem sokkal később Czár Péter duplázott meg. Ekkor azonban nem ért véget a gólgyártás, hiszen büntetőhöz jutott a Goldball, melyet a torna góllövőlistáját vezető Inotai Attila értékesített is, így hamar 3:0-ás előnyre tett szert a Goldball. Az első félidőben aztán még egy jogosnak tűnő büntetőhöz jutottak az öregfiúk, melyet ugyancsak Inotai Attila végzett el, aki ekkor sem hibázott. A félidő így 4:0-val ért véget. A második félidő első felében nem esett újabb találat, ám a 67.percben Inotai Attila megszerezte a mérkőzésen a harmadik találatát is, így 5:0-ra módosult az állás. A Kormányőr SE I a 75.percben szépíteni tudott Badényi Tamás góljával, ám a végeredmény így is 5:1 lett.
BVSC-Zugló U19 - Budapesti Erdért SE 2:4

Az 5.forduló első normál ligás mérkőzését a B-csoportból játszotta a BVSC-Zugló U19 és a Budapesti Erdért SE csapata. Bár a BVSC ifjúsági csapata remekül teljesít az idei tornán (többek között 1:1-es döntetlent játszottak az akkor még a csoportot vezető Inter 04 FC-vel), a mérkőzés esélyesének Steinmetz György együttese számított. A Budapesti Erdért SE úgy kezdte a mérkőzést, hogy amennyiben győz, úgy biztosan megnyeri csoportját. Ennek megfelelően nagy rohamokkal kezdtek a bordó mezesek, akik ezúttal nem két teljes sorral érkeztek a mérkőzésre, ám egy rosszul sikerült hazaadást használt ki a 12.percben a BVSC támadója, Szabó Barnabás, így Steer Ferenc együttese szerezte meg a vezetést. A 28.percben azonban Ramport Csaba góljával egyenlített az Erdért, sőt egy percre rá ismét eredményes volt a támadó, így hamar megfordította az állást a BLSZ III.osztályú együttes. A 40.percben aztán Váradi Márk góljával megduplázta előnyét az Erdért, így a félidő 3:1-el ért véget. A második félidőt is a BVSC kezdte jobban, hiszen a 60.percben Barta Ádám góljával szépített az ifjúsági alakulat, ám négy perccel később a csereként beállt Orlóczky Olivér góljával visszaállt a csapatok közti két gólos különbség. A hátralévő szűk fél órában már nem esett újabb találat, így a végeredmény 4:2 lett, mellyel megnyerte a normál liga B-csoportját a Budapesti Erdért SE.
Csillaghegyi MTE - Csep-Gól FC 4:3

A három mérkőzésükön mindössze három pontot szerző Csillaghegyi MTE mérkőzött meg a mai nap második mérkőzésén az ugyancsak BLSZ II.osztályú Csep-Gól FC ellen. Az őszi bajnoki mérkőzésen a csepeliek győztek 3:0-ra, így volt miért visszavágni a csillaghegyiek részéről. A vezetést Molnár Dániel beadása után dr. Mikó István fejes góljával a Csillaghegyi MTE szerezte meg, ám egy szabadrúgás utáni szituációból egyenlített a Csep-Gól FC három perccel később. Az egyenlítő találatot Fodor Attila szerezte. A 30.percben aztán Várhegyi Károly mindkét csapatból kiállított egy-egy játékost dulakodásért. A csillaghegyiektől a gólszerző, dr. Mikó István, míg a csepeliektől Horváth Géza lett kiállítva. Miután a Csep-Gól FC 11 fővel érkezett meg a mérkőzésre, emberhátrányban voltak kénytelenek lejátszani a mérkőzésből hátralévő egy órát. Sokáig jól tartották magukat a csepeliek, sőt még gólszerzési lehetőségük is volt, ám Lévai Kálmán erőszakos labdaszerzése után önzetlenül passzolt az érkező Imre Zoltánhoz, aki az üres kapuba passzolt a 42.percben, így ismét Stefanek Arnold együttese szerezte meg a vezetést. Egy perccel később pedig Molnár Dániel remek középre játszását belsőzte a kapuba az érkező Ádám Zsolt, így a félidő 3:1-es csillaghegyi vezetéssel ért véget. Az 52.percben Molnár Dániel már a harmadik gólpasszát jegyezte. Ezúttal Imre Zoltán volt eredményes, így 4:1-re módosult az állás. Az 58.percben aztán Csuka József góljával szépített az egész mérkőzésen remekül küzdő Csep-Gól FC. Az ezt követő időszakban mindkét csapat előtt adódtak gólszerzési lehetőségek, ám nem sikerült gólt szerezni a efleknek. A 84.percben aztán Kotrush Patrik góljával felzárkózott egy gólos különbségre a Csep-Gól FC. Egyenlíteni azonban végül nem sikerült, így ha nehezen is, de végül a házigazda Csillaghegyi MTE győzött 4:3-ra.
Unione FC - Goldball '94 FC U19 3:0

Az 5.forduló nyitómérkőzése a torna egyik legjobban várt találkozója volt! Az Unione FC a 2015-ös tornát meggyőző fölénnyel nyerte meg, ám tavaly az elődöntőben 1:0-ás félidei vezetése után végül 2:1-es vereséget szenvedett a Maglódi TC csapatától, így Szabó András együttese csak a bronzmérkőzésen léphetett pályára. Pedig ha legyőzik a maglódiakat, akkor a Goldball U19 ellen játszották volna a döntőt. Sokak szerint a tavalyi tornán ez a két csapat képviselte a legnagyobb játékerőt. A döntőt egyébként a Maglód nyerte 1:0 arányban, így Máhr Károly együttesének eddigi legjobb eredménye a TNT-n egy ezüstérem. Idén jó eséllyel pályáznak az aranyéremre, ám a Csep-Gól FC elleni mérkőzésen 2:1-es vereséget szenvedett a Goldball U19 két hete, így szorossá vált az élmezőny. Az Unione FC pedig kissé váratlanul előbb a Csillaghegyi MTE-től kapott ki 2:1-re a második fordulóban, majd a múlt héten a Testvériség SE győzte le Szabó András együttesét 3:0-ra, így a BLSZ I.osztályú együttesnek mindenképpen győznie kellett ahhoz, hogy életben tartsa az aranyéremről szőtt álmait. Ennek megfelelően támadó felfogásban lépett pályára az Unione FC, amelynek a 28.percben lett meg az eredménye, miután Babos Áron fejes góljával megszerezték a vezetést. A félidő így 1:0-val ért véget. Az első félidőben a játék jobbára a mezőnyben zajlott. A Goldball csak elvétve jutott el a kapuig, de távolról egyáltalán nem próbálkoztak Altorjai Richárdék, míg az Unione FC veszélyesen futballozott. A második félidő is így alakult, így nem keltett különösebb meglepetést, hogy az 51.percben Keresztesi Botond góljával megduplázta előnyét az Unione. A második félidőben aztán már több gólszerzési lehetősége volt a Goldballnak, ám az Unione FC kapusa remek napot fogott ki ma. A 3:0-ás végeredményt Horváth Ákos állította be a 90.percben egy szépségdíjas, távoli találattal. Ezzel pontszámban utolérte az Unione FC a Goldball '94 FC U19-et és miután pontazonosság esetén az egymás elleni eredmény dönt, át is vette a vezetést az elit ligában az Unione FC.
2017.január 30.:
13 gólos győzelmével állt élre az elit ligában a Goldball U19!


Törökbálinti FC - Goldball '94 FC U19 1:14

Ma este 19 órás kezdéssel pótolta be a Törökbálinti FC és a Goldball '94 FC U19 a 2.fordulóból elhalasztott mérkőzést, miután a törökbálintiak akkor épp edzőtáborban szerepeltek. Máhr Károly együttese eddigi három mérkőzéséből kettőt megnyert, ám a múlt héten a Csep-Gól FC ellen 2:1-es vereséget szenvedett. A törökbálintiak eddigi három mérkőzésükön összesen négy pontot szereztek, így a Goldball számított a mérkőzés esélyesének. Ennek megfelelően át is vette rögtön a mérkőzés elején a kezdeményezést Máhr Károly együttese. Az első tíz percet még sikerült átvészelnie kapott gól nélkül a Törökbálintnak, ám a 10.percben Szalai Kristóf góljával elkezdődött a gólfesztivál. Az első félidő végül 5:0-val ért véget. A találkozó feszült hangulatú volt, sok szabálytalanság tarkította a játékot. A második félidőben már végképp nem tudta tartani a lépést a Goldball fiataljaival a Törökbálint, akik így sorra rugdosták az újabb gólokat. Végül 14:0-ás állásnál a mérkőzés utolsó percében Korozmán Gergely találatával összejött a szépítés a BLSZ III.osztályú együttesnek. A végeredmény így 14:1 lett. A Goldball csapatából Szalai Kristóf és Altorjai Richárd három-három, míg Hausner Emil, Kolozsvári László, valamint Majer Dávid két-két gólt szerzett. Horváth Patrik, valamint Varga Bence egyszer volt eredményes. Mai mesterhármasával Szalai Kristóf már hat gólos a tornán, mellyel felzárkózott a góllövőlistán a második helyre. Érdekesség, hogy Szalai Kristóf eddig a Goldball összes mérkőzésén betalált, így remek formának örvend a támadó. A mérkőzés jegyzőkönyve megtekinthető itt: Törökbálinti FC - Goldball '94 FC U19 1:14
Felkerült honlapunk galériájába 64 kép a 3., illetve a 4.fordulóból.

Ma este 19 órakor játssza le a Törökbálinti FC és a Goldball '94 FC U19 a 2.fordulóból elhalasztott mérkőzést. A találkozót Tóth II Tamás fogja vezetni. A Törökbálint eddigi három mérkőzésén összesen négy pontot gyűjtött, míg a Goldball U19 két győzelem mellett egy vereséget könyvelhetett el. Amennyiben Máhr Károly együttese győz, úgy átveszi a vezetést az elit ligában 4 forduló elteltével.

A 4.forduló 10 mérkőzésén összesen 65 találat esett, amely 6,5 gólt jelent átlagban. Érdekesség, hogy az első félidőben 27, míg a fordulás után 38 találat esett. A 4.fordulóban összesen 17 alkalommal mutatta fel a játékvezető a sárga-, illetve 3-szor a piros lapot.

A torna góllövőlistáját a Goldball '94 FC öregfiúk támadója, Inotai Attila vezeti 8 találattal. A második helyen négy játékos áll holtversenyben 5 szerzett góllal. A Budapesti Erdért SE csapatából Bagó József, az Unione FC csapatából Földes Gábor, a Csillaghegyi MTE csapatából Imre Zoltán, míg a Zuglói Kinizsi FC csapatából Knapp Zoltán szerzett eddig 5 gólt. További 6 játékos szerzett eddig 4 gólt a tornán. A góllövőlista élmezőnye megtekinthető itt: góllövőlista

A 4.forduló mérkőzéseinek jegyzőkönyvei megtekinthetők itt: 4.forduló

A torna eddigi, illetve a még hátralévő mérkőzései megtekinthetők itt: sorsolás. Még 33 mérkőzés van hátra a VII. Téli Nagypályás Tornából.
2017.január 29.:
Az utolsó percekben szerzett gólokkal győzött az Újpesti Haladás FC!


Csillaghegyi MTE öregfiúk - Zuglói Kinizsi FC 2:4

A 4.forduló zárómérkőzését a Csillaghegyi MTE öregfiúk és a Zuglói Kinizsi FC játszotta egymással. A két csapat nagy harcban van a csoport első helyének megszerzéséért, így fontos 90 perc várt a csapatokra. A vezetést a BLSZ IV.osztályú Zuglói Kinizsi FC szerezte meg a 18.percben Jenei Krisztián góljával, akinek ez már a negyedik találata volt az idei tornán. A 27.percben azonban Orosházi Miklós bődületes gólt szerzett szabadrúgásból, így egyenlített a csillaghegyi alakulat. A 31.percben Albert Csaba góljával azonban ismét megszerezte a vezetést a Zuglói Kinizsi FC, sőt a 40.percben büntetőhöz is jutott, melyet Knapp Zoltán magabiztosan értékesített. A 42.percben pedig egy remek indításnál lépett ki jó ütemben a védők közül Knapp Zoltán, aki elvitte a labdát a kapujából kiérkező Bózsik Márton kapus mellett és az üres kapuba lőtt, kialakítva ezzel a 4:1-es félidei eredményt. A második félidőben már jobban játszott a Csillaghegyi MTE öregfiúk csapata, ám sok helyzetéből csak egyet tudott gólra váltani (Ádám Zsolt volt eredményes az 56.percben), így végül a Zuglói Kinizsi FC nyerte a csoport egyik rangadóját 4:2-re.
Goldball '94 FC öregfiúk - Inter 04 FC 7:1

Az eddigi három mérkőzéséből kettőt megnyerő, az öregfiúk II.osztály egyik csoportját vezető Goldball '94 FC öregfiúk az Inter 04 FC-vel mérkőzött meg. A találkozó nagyban befolyásolta, hogy végül ki nyeri meg a normál liga A-csoportját. Ennek ellenére az Inter 04 FC nagyon tartalékosan állt fel, miután az első csapatuk a mai napon egy másik helyszínen mérkőzött meg egy másik ellenfél ellen egy edzőmérkőzés keretén belül. Az első félidőben lehengerlő futballal rukkolt ki a Goldball, amely a góljain kívül még ziccereket is rontott. A gólgyártást Inotai Attila kezdte meg az 5.percben, amit a 18.percben Horváth Attila folytatott. A 30.percben ismét eredményes volt Inotai Attila, majd egy percre rá Horváth Attila is betalált, így kettejük gólpárbaja 2:2-re állt a 31.percben. Öt perccel később azonban ismét eredményes volt Inotai Attila, így a félidő 5:0-ás Goldball-vezetéssel ért véget. A 60.percben Inotai Attila megszerezte negyedik találatát is a mérkőzésen. A 70.percben aztán Huszár Viktor találatával összejött a szépítés az Inter 04 FC-nek. Ez volt a támadó harmadik találata az idei tornán. A 7:1-es végeredményt végül Török Tamás állította be a 78.percben. Inotai Attila a mai négy találatával már 8 gólos a tornán, mellyel átvette a vezetést a góllövőlistán.
Csep-Gól FC - BEAC 3:1

A 4.fordulóban az utolsó elit ligás mérkőzést a Csep-Gól FC és a BEAC játszotta egymás ellen. Szabó András együttese eddigi három mérkőzésén mindössze egy pontot gyűjtött (3:3 a Testvériség SE ellen). Az Unione FC-től 10:0-ra, míg a Szent Pál Akadémia FC-től 5:2-re kapott ki a BEAC. A Csep-Gól FC már valamivel jobban szerepelt eddig a tornán, ugyanis eddigi három mérkőzésükön összesen 4 pontot gyűjtöttek Ambruzs Józsefék. Az első mérkőzésükön 2:1-es vereséget szenvedtek a Törökbálinti FC-től, majd a Szent Pál Akadémia FC ellen 3:3-ra végeztek, ám a múlt héten a Goldball '94 FC U19-es csapatát legyőzték 2:1-re. A mérkőzés elég parázs hangulatban kezdődött. Fenyvesi Bence játékvezető a 17.percben reklamálásért elküldte a kispadtól a Csep-Gól FC vezetőedzőjét, Ambruzs Józsefet, majd a 24.percben kiállított egy Csep-Gól FC játékost is reklamálásért és miután nem volt cseréje a csepeli gárdának, 10 fővel folytatták a mérkőzést. Az első félidőben gól nem esett. A második félidőt remekül kezdte a BLSZ III.osztályú BEAC, miután Flaskay Miklós góljával az 51.percben sikerült megszerezniük a vezetést. Négy perccel később azonban Medgyesi Márk góljával egyenlített a Csep-Gól. A 79.percben Medgyesi Márk ismét eredményes volt, így átvette a vezetést az emberhátrányban is nagyot küzdő Csep-Gól, majd a 85.percben Mojtyán József góljával be is biztosították a győzelmüket.
68.perc: Hidegkúti SC II - Kormányőr SE II 2:5

A mai nap második mérkőzését a Hidegkúti SC II és a Kormányőr SE II játszotta egymás ellen. A hidegkútiak a torna nyitómérkőzésén 3:0-ra legyőzték az Újpesti Haladás FC-t, ám az utána lévő két mérkőzésen két vereséget szenvedtek. Előbb a Zuglói Kinizsi FC-től kapott ki 5:1-re, majd a Csillaghegyi MTE öregfiúk győzte le őket 4:1-re. A Kormányőr SE II valamivel jobban szerepelt eddigi három mérkőzésén. Lipcsey Zsolték az első mérkőzésükön 3:1-re legyőzték a Zuglói Kinizsi FC-t, majd egy gólgazdag mérkőzésen 6:4-re kaptak ki a Goldball '94 FC U17-től. A múlt héten 5:3-ra sikerült legyőzniük az Újpesti Haladás FC-t, így eddigi három mérkőzésükön összesen 6 pontot gyűjtöttek. Az első félidő nagy adok-kapok játékot hozott a csapatok részéről, melyből a Kormányőr SE II került ki jobban, hiszen a félidő 4:1-es vezetésük után ért véget. Az első félidő krónikájához tartozik még, hogy Kiss II Gábor játékvezető mindkét csapatból kiállított egy-egy játékost dulakodásért. A Kormányőr SE II csapatából Nagy Attila, a Hidegkúti SC II csapatából pedig Molnár Csaba jutott a kiállítás sorsára a 32.percben. A 64.percben aztán büntetőhöz jutott a Kormányőr SE II, amelyet Csomós Attila értékesített is, így 5:1-re módosult az állás. A 76.percben aztán Lotfi Deimann góljával szépített a Hidegkúti SC II. Az 5:3-as végeredményt Valencsák Dániel állította be a 89.percben.
Újpesti Haladás FC - Goldball '94 FC U17 4:2

A mai nap első mérkőzését a normál liga A-csoportjából az Újpesti Haladás FC és a Goldball '94 FC U17 játszotta egymás ellen. Az újpestiek eddigi három mérkőzésükön egy győzelem mellett két vereséget könyvelhettek el. A Csillaghegyi MTE öregfiúk csapatát legyőzték 2:1-re, míg a Hidegkúti SC-től 3:0-ra, a Kormányőr SE II-től pedig 5:3-ra kapott ki a csapat. A Goldball '94 FC U17 az első mérkőzésén 3:2-es vereséget szenvedett a Csillaghegyi MTE öregfiúk csapatától, majd 6:4-re legyőzte a Kormányőr SE II-t. A múlt héten 4:3-as vereséget szenvedett a Goldball a Zuglói Kinizsi FC-től. Ezek alapján nehéz volt megítélni, hogy melyik csapat számít a mérkőzés esélyesének. A vezetést az Újpesti Haladás FC szerezte meg a 13.percben Justyák János góljával, ám nem sokkal később egy hosszú indítást követően egyenlíteni tudott a Goldball U17, így a félidő 1:1-es döntetlennel ért véget. Czégény Dániel együtteséből Tóth Mátyás volt eredményes a 32.percben. A második félidő elején ismét megszerezte a vezetést Zeke Ákos együttese, így 2:1-re módosult az állás. A második gólt is Justyák János szerezte az 54.percben. A 63.percben aztán Soóky Zsolt góljával másodszorra is egyenlített a Goldball U17. A hátralévő fél órában több lehetősége is volt a Goldballnak, hogy megszerezze harmadik találatát, ám ekkor már nem sikerült újabb gólt szerezni. Amikor már úgy nézett ki, hogy 2:2-es döntetlennel ér véget a találkozó, a 88.percben Justyák János góljával harmadszorra is megszerezte a vezetést az Újpesti Haladás FC. Kijelenthető tehát, hogy a mesterhármast szerző támadónak elévülhetetlen érdemei voltak abban, hogy az újpestiek végül megnyerték a találkozót. Varró Péter a 89.percben biztosította be a győzelmet, így a végeredmény végül 4:2 lett.
2017.január 28.:
Gálázott a Budapesti Erdért SE!


Frissítve lett a torna góllövőlistája, amelyet három játékos vezet holtversenyben, akik nem kevesebb, mint 5 gólt szereztek eddig a tornán. A Budapesti Erdért SE támadója, Bagó József például a mai napon 4 gólt szerzett, így kerülhetett fel a dobogó legfelső fokára. Az Unione FC támadója, Földes Gábor is öt gólt szerzett eddig, míg a Csillaghegyi MTE támadója, Imre Zoltán is remek formának örvend.
Újpesti Haladás FC U18 - BVSC-Zugló U19 3:4

A mai nap utolsó mérkőzését két ifjúsági csapat, az Újpesti Haladás FC U18 és a BVSC-Zugló U19 játszotta egymás ellen. A fiatalok összecsapását Steer Ferenc együttese kezdte jobban, hiszen a zuglóiak már a 4.percben megszerezték a vezetést Szabó Barnabás góljával. Három perccel később Pulai Dániel góljával megduplázta előnyét a BVSC, így hét perc elteltével máris 2:0-át mutatott a virtuális eredményjelző. A két bekapott gól után valamelyest magához tért Tóth Gyula együttese és volt is lehetőségük, hogy szépítsenek, ám ekkor még kimaradtak a lehetőségek, így a félidő 2:0-val ért véget. A második félidő első negyedórájában nem esett újabb találat, ám a 62.percben Szabó Barnabás újabb találatával már 3:0-ra módosult az állás. Ezután aztán feltámadt az Újpesti Haladás FC U18. A 66.percben Szabó Márk góljával szépített az Újpesti Haladás, majd két percre rá Hanák Roland is betalált, így 3:2-re módosult az eredmény. A 75.percben ismét betalált Szabó Barnabás, így a BVSC támadójának ez már a harmadik találata volt a mai mérkőzésen. Három perccel később azonban ismét betalált Szabó Márk, így a hátralévő 10 perc is izgalmasan alakult. Újabb gól már nem esett, így a végeredmény végül 4:3 lett a BVSC javára.
Szent Pál Akadémia FC - Törökbálinti FC 4:4

Az elit ligában ezúttal a Szent Pál Akadémia FC és a Törökbálinti FC mérkőzött meg egymással. A Törökbálinti FC az első fordulóban 2:1-re legyőzte a Csep-Gól FC csapatát, ám a múlt héten 8:3-as vereséget szenvedett az Unione FC-től. A második fordulóban már korábban halasztást kért a Törökbálint a Goldball '94 FC U19 elleni mérkőzésre, amely holnapután, hétfőn kerül lejátszásra. A Szent Pál Akadémia az első fordulóban halasztotta a Csillaghegyi MTE elleni mérkőzését (február 6-án, hétfőn lesz bepótolva). A második fordulóban 3:3-as döntetlent játszottak Cornides Zoltánék a Csep-Gól FC ellen, míg a múlt héten 5:2-re sikerült legyőzniük a BEAC csapatát. A vezetést Bodnár Gergő góljával a Törökbálint szerezte meg rögtön a 4.percben, ám a kék szerelésben pályára lépő Szent Pál Akadémia FC a 18.percben Kiss Gyula góljával egyenlíteni tudott, sőt a támadó két perc múlva ismét betalált, így hamar megfordította az állást a BLSZ II.osztályú együttes. Az első félidő utolsó percében aztán Vracsarics Dániel is betalált, így a játékrész 3:1-el ért véget. A második félidőben mindent elkövetett az egyenlítés érdekében a Törökbálint. Az 51.percben Bodnár Roland góljával sikerült szépíteni, majd a 64.percben Bodnár Gergő is betalált, így gyorsan sikerült az egyenlítés. A 77.percben aztán Szabó Simon góljával ismét megszerezte a vezetést Cornides Zoltán együttese és már úgy is nézett ki, hogy megnyerik a találkozót, ám a 90.percben egy büntetőből született góllal egyenlített Bodnár Roland, így a végeredmény igazságosnak mondható 4:4-es döntetlen lett.
Budapesti Erdért SE - Kormányőr SE I 7:1

A mai nap második mérkőzését a Budapesti Erdért SE és a Kormányőr SE I játszotta egymás ellen. A vezetést az esélyesebbnek tartott Erdért szerezte meg a két BLSZ III.osztályú csapat találkozóján a 20.percben Zsebe Tamás góljával, amit a félidő végéig sikerült is megőrizni. Az ezúttal is két teljes sorral érkező Erdért a félidőben használta ki az összes cserelehetőségét. Steinmetz György együttese így a második félidőt is jó iramban kezdte, aminek az 55.percben meg is lett az eredménye, hiszen Engler Bence találatával sikerült megduplázni az előnyt. Négy perccel később azonban szabadrúgáshoz jutott a Kormányőr. Koncz Gábor gyorsan elvégezte a szabadrúgást, indítva ezzel a kilépő Papp Martint, aki a kapus feje fölött átemelte a labdát, amely egyenesen a kapuban kötött ki. Szépségdíjas találattal szépített a Kormányőr. Két percre rá azonban Bagó József visszaállította a csapatok között a két gólos különbséget, amely ezután már csak nőtt. A 68.percben Palkovics Mihály is betalált, így már 4:1-re módosult az állás. A 72., a 80. és a 83.percben újabb gólokat szerzett a remek formának örvendő Bagó József, így a végeredmény végül 7:1 lett.
Testvériség SE - Unione FC 3:0

A 4.forduló második mérkőzését a Testvériség SE és az Unione FC játszotta egymás ellen. A forduló első mérkőzését már korábban lejátszotta a Goldball '94 FC U19 és a Csillaghegyi MTE (5:2-re a Goldball győzött). A két BLSZ I.osztályú csapat találkozása jó mérkőzést vetített előre, ám Törőcsik András együtteséből többen hiányoztak betegségek miatt. Ennek ellenére az ezúttal kéké szerelésben pályára lépő Testvériség szerezte meg a vezetést egy kapushibának köszönhetően, miután Rékási Tamás lövését bevédte a hálóőr a 11.percben. A kapuk az első félidőben nem igazán forogtak veszélyben, inkább a mezőnyben folyt a játék. A félidő így 1:0-val ért véget. A második félidőben Szabó András együttese mindent elkövetett az egyenlítés érdekében, de az egyenlítés csak nem akart összejönni. A 66.percben Pintér Dániel góljával aztán megduplázta előnyét a Testvériség. Az őszi szezonban az Unione FC 3:1-re legyőzte hazai pályán a Testvériség csapatát a BLSZ I.osztályban, így legalább most sikerült visszavágni a vereségért. A 90.percben aztán Babos Áron szabálytalankodott a tizenhatoson belül, amiért Vámos Tamás játékvezető büntetőt ítélt, melyet Elek Dániel magabiztosan értékesített, kialakítva ezzel a 3:0-ás végeredményt.
2017.január 24.:
Elkészült a 4.forduló játékvezetői küldése!


A Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatósága elkészítette a VII. Téli Nagypályás Torna 4.fordulójának játékvezető-Küldését, melyet most közzé is teszünk honlapunkon.


A 4.forduló mérkőzései:

2017.január 28.szombat
10.00. Testvériség SE - Unione FC. Vezeti: Vámos Tamás
11.00. Budapesti Erdért SE - Kormányőr SE I. Vezeti: Bartos Zoltán.
12.00. Szent Pál Akadémia FC - Törökbálinti FC. Vezeti: Szuhodovszki István.
13.00. Újpesti Haladás FC U18 - BVSC-Zugló U19. Vezeti: Szemők Péter.

2017.január 29.vasárnap
10.00. Újpesti Haladás FC - Goldball '94 FC U17. Vezeti: Kiss György.
11.00. Hidegkúti SC II - Kormányőr SE II. Vezeti: Kiss II Gábor.
12.00. Csep-Gól FC - BEAC. Vezeti: Fenyvesi Bence.
13.00. Goldball '94 FC öregfiúk - Inter 04 FC. Vezeti: Kovács Márk.
14.00. Csillaghegyi MTE öregfiúk - Zuglói Kinizsi FC. Vezeti: Hegyesi Dávid.

2017.január 30.hétfő
19.00. Törökbálinti FC - Goldball '94 FC U19 *. Vezeti: Tóth II Tamás.

* = a 2.fordulóból elhalasztott mérkőzés.
2017.január 23.:
A 3.fordulóban mind a 10 mérkőzést lejátszották a csapatok a hétvégén. Összesen 57 gól született, amely 5,7 gólt jelent átlagban mérkőzésenként. Érdekesség, hogy az első félidőben 32, míg a második játékrészben 25 gól esett. A 10 mérkőzésen összesen 6 sárga és 2 piros lapot mutattak fel a játékvezetők, ami nem mondható soknak.

Az elit ligában egyre inkább élesedik a helyzet a dobogós helyekért folytatott harcban. Az Unione FC múlt heti botlását (2:1-es vereség a csillaghegyiektől) nem tudta kihasználni a Goldball '94 FC U19, mert bár Máhr Károly együttese a szerdán lejátszott, a 4.fordulóból előrehozott mérkőzésen legyőzte 5:2-re a Csillaghegyi MTE-t, most hétvégén 2:1-es vereséget szenvedett a Csep-Gól FC-től, így már nincs hibátlan csapat az elit ligában. Veretlen is csupán egy, a Szent Pál Akadémia FC, amely amennyiben legyőzi később az elhalasztott mérkőzésen a Csillaghegyi MTE-t, előnybe kerül. A BEAC csapata továbbra is nyeretlen. Szabó András együttese eddigi három mérkőzésén mindössze egy pontot gyűjtött. A hétvégén a Testvériség az Unione FC-vel csap össze. Jó mérkőzésnek ígérkezik a két BLSZ I.osztályú csapat mérkőzése! Rögtön utánuk a Szent Pál Akadémia FC és a Törökbálinti FC mérkőzik meg, ezt a találkozót is érdemes lesz megtekinteni. Vasárnap pedig a Csep-Gól FC és a BEAC csap össze. Ennek a mérkőzésnek egyértelműen a Csep-Gól FC tűnik az esélyesének.

A normál liga A-csoportja elképesztően kiegyensúlyozott. Három forduló elteltével három csapat 6, míg a másik három csapat 3 ponttal áll, így kijelenthető, hogy az együttesek fej-fej mellett állnak a tabellán. A 6 pontos csapatok közül a Csillaghegyi MTE öregfiúk és a Zuglói Kinizsi FC éppen egymás ellen fog játszani vasárnap, így az egyik csapat nagy lépést tehet a csoport első helyének megszerzéséért folytatott harcban. A Kormányőr SE II esélyesnek számít a Hidegkúti SC II ellen, ám a hidegkútiak már többször is bizonyították, hogy tudnak komoly meglepetést okozni magasabban jegyzett ellenfeleikkel szemben is. Az Újpesti Haladás FC és a Goldball '94 FC U17 is egymás ellen mérkőzik meg vasárnap. Eddig mind a két együttes három pontot gyűjtött eddigi három mérkőzésén. A két csapat mérkőzésén elsősorban az dönthet, hogy milyen létszámban tudják képviseltetni magukat a találkozón, hiszen eddig mind a két együttesnek akadtak gondjai e téren.

A normál liga B-csoportjában az Inter 04 FC három mérkőzés után még veretlen (két győzelem, egy döntetlen), így vezeti is a csoportot. Közvetlen mögötte van a Budapesti Erdért SE, amely két mérkőzését megnyerte, ám az Inter 04 FC elleni mérkőzésen 3:2-es vereséget szenvedett Steinmetz György együttese. A BVSC-Zugló a hétvégén lelassította a listavezető Inter 04 FC-t, miután bravúros 1:1-es döntetlent játszott, így Steer Ferenc együttese a harmadik pozíciót foglalja el a tabellán. A Goldball '94 FC öregfiúk és az Újpesti Haladás FC U18 később pótolja be az elhalasztott mérkőzésüket, így ők egyelőre csak két mérkőzést játszottak (mindkét együttes három ponttal áll). A Kormányőr SE I eddig mind a három mérkőzését elveszítette. Éppen emiatt a Budapesti Erdért SE - Kormányőr SE i mérkőzésen egyértelműen Steinmetz György együttese számít esélyesnek szombaton, míg az Újpesti Haladás FC U18 és a BVSC-Zugló U19 mérkőzése remek iramú, sokat futó együttesek mérkőzését vetíti előre. A Goldball '94 FC öregfiúk pedig jó eséllyel száll harcba az Inter 04 FC ellen vasárnap. Izgalmas hétvégének nézünk elébe.
2017.január 22.:
Újabb 6 mérkőzéssel folytatódik a torna!


BVSC-Zugló U19 - Kormányőr SE I 3:0 *


* = a Fegyelmi Bizottság határozata alapján.
Zuglói Kinizsi FC - Goldball '94 FC U17 4:3

A Kormányőr SE II-től az első fordulóban 3:1-es vereséget szenvedő Zuglói Kinizsi FC a múlt héten javított, hiszen 5:1-re legyőzte a Hidegkúti SC II csapatát. A Goldball '94 FC U17-es csapata az első fordulóban 3:2-es vereséget szenvedett a Csillaghegyi MTE öregfiúk csapatától, míg a múlt héten a Kormányőr SE II-t sikerült legyőzniük 6:4-re, így a csapatok jó előjelekkel várhatták a találkozót. Az első fél órában nem találtak fogást egymáson a csapatok, ám a 31.percben Jenei Krisztián góljával megszerezte a vezetést a zuglói alakulat, míg hat perccel később Ifj. Solymosi Csaba góljával megduplázta a Zuglói Kinizsi FC az előnyét. Két perccel később a fiatal Horváth Levente góljával szépített a Goldball, így a félidő 2:1-el ért véget. A 49.percben egy hosszú indításra érkezett ki a kapujából jó ütemben a Goldball fiatal kapusa és tisztázott, de balszerencséjére a labda éppen a fél pálya környékén tartózkodó Jenei Krisztiánhoz került, aki egy átvétel után az üres kapuba emelt, így 3:1-re módosította az állást. Érdekesség, hogy Jenei Krisztián a múlt héten is fél pályáról szerzett gólt. Az 59.percben Borbély Bence találatával szépített Czégény Dániel együttese, míg a 81.percben Tóth Mátyás góljával sikerült az egyenlítés is. Amikor már úgy nézett ki, hogy igazságosnak mondható döntetlen lesz a végeredmény, a 90.percben Ifj. Solymosi Csaba megszerezte csapata negyedik, saját maga második gólját, így végül 4:3-ra győzni tudott a Zuglói Kinizsi FC.
Goldball '94 FC öregfiúk - Budapesti Erdért SE 2:3

Az öregfiúk II.osztály egyik csoportját vezető Goldball '94 FC az első mérkőzését megnyerte a tornán, miután 3:1-re legyőzte a BVSC U19-es csapatát, míg a Budapesti Erdért SE bár az első fordulóban 5:1-re legyőzte az Újpesti Haladás FC U18-as csapatát, a múlt héten kissé váratlanul 3:2-es vereséget szenvedett az Inter 04 FC-től. Steinmetz György együttese ezúttal is két teljes sorral érkezett a mérkőzésre. A vezetést a Budapesti Erdért SE szerezte meg a 14.percben Palkovics Mihály góljával, ám két perccel később Inotai Attila egyenlített. Négy perc múlva azonban Kiss István góljával másodszorra is megszerezte a vezetést az Erdért csapata, ám Inotai Attila ismét egyenlített a 32.percben, így a félidő 2:2-es döntetlennel ért véget. Miután Inotai Attila a BVSC ellen is két gólt szerzett, így már négy gólos a tornán. A 63.percben aztán Katona Péter góljával már harmadszor szerezte meg a vezetést az Erdért, amit meg is őrzött már a mérkőzés végéig, így ha nehezen is, de végül behúzta a mérkőzést Steinmetz György együttese.
Csep-Gól FC - Goldball '94 FC 2:1

Az elit ligát eddig 100%-os teljesítménnyel vezető Goldball U19 mérkőzött meg a BLSZ II.osztályú Csep-Gól FC ellen. A vezetést a Csep-Gól szerezte meg a 18.percben Révész György találatával. A csepeliek ezúttal kissé megfiatalított csapattal érkeztek a tornára. Máhr Károly együttese több lehetőséget is kialakított, ám egyenlíteni nem tudott, így a félidő 1:0-val ért véget. A második félidőben tovább gyűrték egymást a felek, majd a 70.percben Szakolczai Richárd találatával megduplázta előnyét a Csep-Gól FC. Négy perccel később Szalai Kristóf góljával visszajött a mérkőzésbe a Goldball '94 FC U19, ám egyenlíteni már nem sikerült, így kisebb meglepetésre 2:1-re a Csep-Gól FC győzött.
BEAC - Szent Pál Akadémia FC 2:5

A két mérkőzés után egy szerzett ponttal álló BEAC mérkőzött meg a BLSZ II.osztályú Szent Pál Akadémia FC ellen. Az első félórában remekül tartotta magát esélyesebb ellenfelével szemben az egy osztállyal alacsonyabban szereplő BEAC, ám a 30.percben Vaczó Dániel góljával megszerezte a vezetést Cornides Zoltán együttese. Három perccel később Holczer Benedek góljával megduplázta előnyét a Szent Pál Akadémia FC. A félidő végül 3:0-val ért véget, miután az utolsó percben Vaczó Dániel ismét betalált. A második félidőben mindkét együttes kissé felforgatott csapattal játszott. A 60.percben Szombati Márk is betalált, így 4:0 lett az állás. Az ellentámadásból azonban szépített Szabó András együttese. A szépítő gólt Flaskay Miklós lőtte. A 80.percben újabb gólt szerzett Nizák Jenő révén a BEAC. Az 5:2-es végeredményt Szombati Márk állította be a 90.percben.
Kormányőr SE II - Újpesti Haladás FC 5:3

A vasárnapi játéknap első mérkőzését a normál liga A-csoportjából a Kormányőr SE II és az Újpesti Haladás FC játszotta. A vezetést a Lipcsey Zsolt által irányított Kormányőr SE II szerezte meg Ignácz Dávid találatával a 17.percben, amit 7 perccel később meg is duplázott a támadó. A 32.percben büntetőhöz jutott a Kormányőr, melyet a rutinos Szendrei Sándor kapus értékesített is. A 36.percben aztán szépített az ezúttal 14 fővel megjelenő Újpesti Haladás Ligeti Rezső góljával szépített. A következő támadásnál azonban Kurucz Gergely találatával visszállította a három gólos különbséget a Kormányőr, így a félidő 4:1-el ért véget. A csere nélkül kiálló Kormányőr a második félidőben egyre inkább elfáradt, így az újpestiek visszajöttek a mérkőzésbe. A 64.percben Nagy András góljával 4:2-re módosult az állás, de Kasza Lászlóék nem tudtak egy gólra feljönni. A 80.percben Ignácz Dávid megszerezte csapata ötödik, saját maga harmadik gólját, így eldőlni látszott a három pont sorsa. A 82.percben Nagy András góljával alakult ki az 5:3-as végeredmény.
2017.január 21.:
Az Unione FC lépett az élre az elit ligában!


Kormányőr SE I - Újpesti Haladás FC U18 3:4

A mai nap zárómérkőzését a Kormányőr SE I és az Újpesti Haladás FC U18 játszotta egymás ellen. Előzetesen nehéz volt megítélni, hogy melyik csapat számít a mérkőzés esélyesének. Lipcsey Zsolt együttese eddigi egyetlen mérkőzésén 4:0-ás vereséget szenvedett az Inter 04 FC-től, míg az Újpesti Haladás FC U18 5:1-es vereséget szenvedett a Budapesti Erdért SE-től. Tóth Gyuláék is egy mérkőzést játszottak eddig. A vezetést egy remek egyéni akciót követően az újpesti fiatalok szerezték meg a 14.percben Istenes Leonárd góljával, amit a 30.percben Koskár Balázs duplázott meg, miután egy szép akciót követően már csak az üres kapuba gurított. Egy percre rá pedig Bot Zoltán egy nagyszerű felismerés után szabadrúgásból volt eredményes, így hamar megnyugtató előnyre tettek szert az újpestiek. A 37.percben Badényi Tamás góljával szépíteni tudott a Kormányőr SE I. A második félidő elejét nagyon megnyomta a Kormányőr, aminek meg is lett az eredménye. A 64.percben Badényi Tamás megszerezte a Kormányőr SE I második találatát is, míg hat perccel később Dukont László góljával ki is egyenlítettek a fekete mezben pályára lépő Kormányőrösök. A bekapott gólok után összekapta magát az újpesti alakulat és a 79.percben Istenes Leonárd második góljával végül sikerült megszereznie a győzelmet.
Csillaghegyi MTE öregfiúk - Hidegkúti SC II 4:1

A Csillaghegyi MTE öregfiúk az első fordulóban egy góllal jobbnak bizonyult a Goldball '94 FC U17-nél, míg a múlt héten 2:1-es vereséget szenvedett az Újpesti Haladás FC-től, míg a Hidegkúti SC II az első fordulóban 3:0-ra győzte le a végig emberhátrányban futballozó Újpesti Haladás FC-t, míg a múlt héten 5:1-es vereséget szenvedett a Zuglói Kinizsi FC-től. Az első fél órában keresték a fogást egymáson a felek, ám a labda valamivel többet volt a csillaghegyieknél. A 31.percben aztán Imre Zoltán találatával meg is szerezte a vezetést a csillaghegyi alakulat, ám 7 perccel később Valencsák Dániel góljával egyenlíteni tudott a Hidegkúti SC II, így a félidő 1:1-es döntetlennel ért véget. A második félidőben a csapatok bevetették mindegyik cseréjüket, így ismét élénkebbé vált a mérkőzés. A Csillaghegyi MTE öregfiúk csapatán látszódott és érződött is, hogy sokkal jobban össze vannak szokva, így nem keltett nagyobb meglepetést, amikor Imre Zoltán második találatával ismét megszerezték a vezetést a 49.percben. A 62.percben a rutinos Ádám Zsolt is betalált, így 3:1-re módosult az állást. A 4:1-es végeredményt pedig a mérkőzést végül mesterhármassal záró Imre Zoltán állította be a 74.percben. A csillaghegyiek győzelméhez nem férhetett kétség a mai mérkőzésen.
Törökbálinti FC - Unione FC 3:8

A két mérkőzésén eddig három pontot gyűjtő Unione FC mérkőzött meg az eddigi egy mérkőzéséből egyet megnyerő és ezzel 100%-os törökbálinti alakulattal. A mérkőzés esélyesének egyértelműen Szabó András számított, miután a törökbálintiak két osztállyal alacsonyabban, a BLSZ III-ban szerepelnek. A vezetést a rutinos, egykori Honvéd-kedvenc Szabó Tibor góljával az Unione FC szerezte meg a 11.percben, amit Földes Gábor a 21.percben meg is duplázott. Az egykori újpesti játékos, Freud Gábor hét perccel később már három gólosra növelte csapata előnyét, sőt a 33.percben Kozarek András is betalált, így 4:0-ra módosult az állás. A 34.percben Bodnár Gergő góljával szépíteni tudott a TFC, ám a félidő végül 5:1-el ért véget, miután a 43.percben Freud Gábor ismét eredményes volt. A csapatok a második félidőben sem hanyagolták a támadások vezetését. Az 57.percben Keresztesi Botond is betalált. A tavalyi TNT gólkirályának góljával már 6:1-re módosult az állás. A 61.percben Freud Gábor megszerezte saját maga harmadik, csapata hetedik találatát, így már kezdett kiütésessé válni az eredmény. Ebbe nem nyugodtak bele a törökbálintiak, hiszen Szalay Szabolcs 71.percben szerzett góljával 7:2-re módosult az eredmény. Három percre rá Földes Gábor állította vissza a hat gólos különbséget a csapatok között, míg a 8:3-as végeredményt hozó mérkőzés utolsó gólját a törökbálinti Szalay Szabolcs szerezte a 84.percben. Élvezetes mérkőzés volt!
Csillaghegyi MTE - Testvériség SE 0:2

Az első elit ligás mérkőzést a 3.fordulóban a Csillaghegyi MTE és a Testvériség SE játszotta egymás ellen. A Testvériség az első fordulóban 3:0-ás vereséget szenvedett a Goldball U19-es csapatától, míg a múlt héten kisebb meglepetésre csak 3:3-as döntetlent ért el a BLSZ III.osztályú BEAC ellen, így Törőcsik András együttese eddig mindössze egy pontot szerzett. A Csillaghegyi MTE is két mérkőzést játszott eddig. A Goldball U19 ellen szerdán 5:2-es vereséget szenvedtek a csillaghegyiek, míg a múlt hétvégén az Unione FC csapatát 2:1-re legyőzte, így a Csillaghegyi MTE eddig három pontot szerzett. Ennek ellenére a mérkőzés esélyesének a Testvériség SE számított, amely ezúttal jó néhány hiányzót kellett, hogy nélkülözzön. A vezetést Rékási Tamás góljával a Testvériség SE szerezte meg a 18.percben, amit Alm Tamás a 33.percben meg is duplázott, így a félidő 2:0-ás eredménnyel ért véget. A második félidőben már nem született újabb találat, így a mérkőzést a Testvériség nyerte meg. A mérkőzés képéhez hozzátartozik, hogy az egész mérkőzést kontrollálta a Testvériség, nem igazán engedte a csillaghegyieket kibontakozni, akik így nem is tudtak kidolgozni nagy gólhelyzetet a 90 perc során. Törőcsik András együttesének győzelméhez nem férhetett ma kétség.
Inter 04 FC - BVSC-Zugló U19 1:1

Bartus Olivér sípszavára megkezdődtek a 3.forduló küzdelmei is. A BLSZ III.osztályú Inter 04 FC mérkőzött meg a nyitómérkőzésen a Steer Ferenc által irányított BVSC-Zugló U19-es alakulata ellen. A mérkőzés esélyesének egyértelműen Maráczi János együttese számított, amely a múlt héten nem kis meglepetésre legyőzte 3:2-re a Budapesti Erdért SE csapatát. A vezetést már a 3.percben megszerezte az Inter 04, ám a második gólt nem sikerült bevinni a fiatal ellenfél kapujába, pedig azzal vélhetően el is dőlt volna a három pont sorsa. Sőt, a 34.percben Somogyi Mátyás találatával egyenlített az egyébként ragyogóan futballozó BVSC U19. A félidő így 1:1-el ért véget. A második félidőben tovább gyűrték egymást a felek, ám újabb gólt már nem szerzett egyik csapat sem, így a végeredmény maradt meglepetésre az 1:1.
2017.január 20.:
Holnap folytatódik a torna!


Holnap megkezdik a csapatok a 3.fordulót is. A nyitómérkőzést 10 órás kezdéssel az Inter 04 FC és a BVSC-Zugló U19 fogja játszani. Az Inter 04 FC eddig mind a két mérkőzését megnyerte, míg Steer Ferenc együttese egy mérkőzésén eddig nem szerzett pontot. A Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatósága elkészítette a 3.forduló játékvezető-küldését is.

2017.január 21.szombat
10.00. Inter 04 FC - BVSC-Zugló U19. Vezeti: Bartus Olivér.
11.00. Csillaghegyi MTE - Testvériség SE. Vezeti: Fekete László.
12.00. Törökbálinti FC - Unione FC. Vezeti: Tóth István Márk.
13.00. Csillaghegyi MTE öregfiúk - Hidegkúti SC II. Vezeti: Bácsi Iván.
14.00. Kormányőr SE I - Újpesti Haladás FC U18. Vezeti: Dudás István Gábor.

2017.január 22.vasárnap
10.00. Kormányőr SE II - Újpesti Haladás FC. Vezeti: Dorogi Gergő.
11.00. BEAC - Szent Pál Akadémia FC. Vezeti: Csepregi Tamás.
12.00. Csep-Gól FC - Goldball '94 FC U19. Vezeti: Török Zsolt.
13.00. Goldball '94 FC öregfiúk - Budapesti Erdért SE. Vezeti: Huszti András Norbert.
14.00. Zuglói Kinizsi FC - Goldball '94 FC U17. Vezeti: Horváth Balázs.
15.00. BVSC-Zugló U19 - Kormányőr SE I *. Vezeti: Szuhodovszki Dávid.

* = a 2.fordulóból elhalasztott mérkőzés
2017.január 18.:
A mérkőzés végén bedarálta végül ellenfelét a Goldball U19!


Ma este 19 órás kezdéssel mérkőzött meg egymással a Goldball '94 FC U19 és a Csillaghegyi MTE. A mérkőzést a 4.fordulóból hozták előre a felek. A vezetést rögtön a mérkőzés elején, az első percben a Csillaghegyi MTE szerezte meg Imre Zoltán találatával, ám egy kapus hibát kihasználva egyenlített a Goldball U19 a fiatal Kolozsvári László találatával. A félidő így 1:1-es döntetlennel ért véget. Az első félidő krónikájához tartozik még, hogy Grünvald Gábor játékvezető kiosztott három sárga lapot is (kettőt a Goldball, míg egyet a Csillaghegy egy-egy játékosának mutatott fel). Az 50.percben újabb csillaghegyi játékosnak mutatott fel sárga lapot a játékvezető. Az 52.percben aztán Szalai Kristóf góljával megszerezte a vezetést Máhr Károly együttese. A 60.percben aztán Varga Bence használt ki egy kapus hibát, mellyel 3:1-re módosult az állás. A mérkőzés vége felé egyre inkább elfáradt a Csillaghegyi MTE. A 72.percben Horváth Patrik 4:1-re módosította az állást, míg négy perccel később Horváth Attila góljával már-már kiütésessé kezdett válni az eredmény. Az 5:2-es végeredményt a csereként beállt Ádám Zsolt állította be a mérkőzés utolsó percében. A hétvégén a Csillaghegyi MTE a Testvériség SE csapatával mérkőzik meg szombaton 11 órakor, míg a Goldball '94 FC U19 vasárnap 12 órás kezdéssel mérkőzik meg a Csep-Gól FC ellen. A csepeli gárda eddigi két mérkőzésén mindösszesen egy pontot gyűjtött, akárcsak a Testvériség SE. A Goldball '94 FC U19 mai győzelmével továbbra is 100%-os, míg a csillaghegyiek két mérkőzés után három ponttal állnak a középmezőnyben.
2017.január 15.:
30 gól esett vasárnap a tornán !!!


A hétvégi mérkőzések jegyzőkönyvei már megtekinthetők itt: 2.forduló
A hétvégi mérkőzésekről készült képek már megtekinthetők itt: galéria
A góllövőlista jelenlegi állása megtekinthető itt: góllövőlista
A csoportok tabellái pedig megtekinthetők itt a megfelelő fülnél: főoldal

Szerdán 19 órás kezdéssel a Goldball '94 FC U19 és a Csillaghegyi MTE mérkőzik meg a torna keretein belül. Az elit liga két együttese a 4.fordulóból hozta előre ezt a találkozót. A találkozót Grünvald Gábor fogja vezetni.
Újpesti Haladás FC - Csillaghegyi MTE öregfiúk 2:1

A játéknap záró mérkőzését a BLSZ III.osztályú Újpesti Haladás FC vívta a Csillaghegyi MTE öregfiúk csapata ellen. A vezetést a 10.percben az Újpesti Haladás FC szerezte meg Justyák János góljával, amit a 28.percben egy nagy védelmi hibát követően Almási Norbert duplázott meg, így a félidő 2:0-val ért véget. A második félidőben aztán egy pontrúgást követően Weitzinger Zsolt góljával szépített a Csillaghegyi MTE öregfiúk csapata a 64.percben, ám az ezt követően kidolgozott helyzeteket mind elpuskázta mindkét együttes, így a végeredmény maradt a 2:1. Ez pedig azt jelenti, hogy 2 fordulót követően a Normál liga B-csoportjában mind a hat együttes 3 ponttal áll. Jobb gólkülönbségének köszönhetően a csoportot a Zuglói Kinizsi FC vezeti.
Inter 04 FC - Budapesti Erdért SE 3:2

A mai nap utolsó előtti mérkőzését az Inter 04 FC és a Budapesti Erdért SE játszotta egymás ellen. Maráczi János együttese a múlt héten 4:0-ra győzte le a Kormányőr SE I csapatát, míg a Budapesti Erdért SE 5:1-re múlta felül az Újpesti Haladás FC U18-at. A múlt heti mérkőzések alapján mindkét csapat jó hangulatban várhatta a mai összecsapást. A 16.percben Horváth Balázs játékvezető sárga lapos figyelmeztetésben részesítette az Inter 04 FC csapatából Huszár Rolandot. Két perccel később pedig nyilvánvaló gólhelyzetben szabálytalankodott a Budapesti Erdért SE védője, Kertész Ákos, amely a torna első piros lapját vonta maga után. A szabályok értelmében a kiállított játékost helyettesíthette egy cserejátékos. Nem segített ő sem Steinmetz György együttesén, ugyanis a megítélt szabadrúgást Lukas Ronald bevágta, így megszerezte a vezetést Maráczi János együttese. A 22.percben Orlóczki Olivér "sárgult be" az Erdért csapatából. A 29.percben pedig Zsebe Tamás góljával egyenlített az Erdért. A 37.percben aztán ismét megszerezte a vezetést az Inter 04 FC. A második gólt is Lukas Ronald szerezte. A gólt követően mindkét csapatból kiosztott egy-egy sárga lapot a játékvezető. A félidő így 2:1-es Inter vezetéssel ért véget. A félidőben az Erdért sort cserélt, ám Maráczi János együttesének is sok cseréje volt ezúttal. Az 51.percben Jahmy Ahmed góljával 3:1-re módosult az állás, így eldőlni látszott a három pont sorsa. A 82.percben egy beadásra érkezett remek ütemben Bagó József, aki nem hibázott, így a mérkőzés vége ismét izgalmas lett, ám újabb gól már nem esett, így a mérkőzést végül nagy csatában az Inter 04 FC nyerte meg 3:2 arányban.
Goldball '94 FC U17 - Kormányőr SE II 6:4

A múlt héten a Csillaghegyi MTE öregfiúktól 3:2-es vereséget szenvedő Goldball '94 FC U17 lépett pályára a Zuglói Kinizsi FC-t 3:1-re felülmúló Kormányőr SE II ellen. Czégény Dániel együttese erősen tartalékos csapattal tudott ezúttal kiállni, miután sokan hiányoztak különböző okok miatt. Ez is lehetett az oka annak, hogy az edzőnek is be kellett állnia játszania a tanítványai közé, hogy ne emberhátrányban játsszák végig a mérkőzést. Kissé paprikás hangulatban kezdődött a mérkőzés, amit a Kormányőr SE II játékos-edzője, Kurucz Gergely igyekezett eltüntetni, méghozzá góljával, hiszen a 6.percben megszerezte a vezetést a Kormányőr SE II. A 10.percben a Kormányőr SE II csapatából Ősz András, míg a 14.percben a Goldball '94 FC U17 csapatától Czégény Dániel kapott sárga lapos figyelmeztetést Szabó Levente játékvezetőtől. A 19.percben aztán Tóth Mátyás góljával egyenlített. Az első félidő felénél végrehajtott néhány cserét a Kormányőr SE csapata, amelynek meg is lett hamar az eredménye, hiszen a csereként beállt Nagy Attila góljával ismét megszerezte a vezetést a Kormányőr a 25.percben. Négy perccel később Borbély Bence góljával másodszor is egyenlíteni tudott a fiatal Goldball csapata, sőt Borbély Bence a 39.percben is eredményes volt, így a félidő 3:2-es Goldball vezetéssel ért véget. A második félidőt remekül kezdte a Goldball, hiszen alig telt el egy perc a játékrészből és Tóth Mátyás is megszerezte saját maga második, csapata negyedik gólját. Az 56.percben Horváth Károly góljával szépített a Kormányőr, ám a 73.percben Orgon Tibor góljával már 5:2-re módosult az állás. Három perccel később Horváth Károly góljával ismét szépített a Kormányőr. A 6:4-es végeredményt az első félidőben még a Goldball U17 kapuját őrző, a második játékrészben a mezőnyben játszó Bene Máté szerezte egy beadás utáni szép levételt követően.
Zuglói Kinizsi FC - Hidegkúti SC II 5:1

A mai nap második mérkőzését a Zuglói Kinizsi FC és a Hidegkúti SC II játszotta egymás ellen. A múlt héten a Hidegkúti SC Ii 3:0-ra győzte le a mérkőzést 10 fővel végigjátszó Újpesti Haladás FC-t, míg a Zuglói Kinizsi FC 3:1-es vereséget szenvedett a Kormányőr SE II-től. A csapatok tehát ellentétes előjelekkel várták a mai mérkőzést. Az első bő negyedórában jobbára a mezőnyben folyt a játék, ám a 22.percben Knapp Zoltán megtörte a gólcsendet, amellyel megtörte a Hidegkút ellenállását is egyben, mert a kapott gólig mezőnyben bizony jobban futballoztak Juhász István játékosai. Két perccel később ismét eredményes volt Knapp Zoltán, így hamar megnyugtató előnyre tettek szert Solymosi Csabáék. A félidő legvégét is megnyomta a zuglói alakulat hiszen a 41.percben Jenei Krisztián parádés góljával 3:0-ra módosította az állást. Történt, hogy a félpályát épphogy átlépve lepte meg a kapust egy átívelős góllal. A 44.percben Ifj. Solymosi Csaba is betalált, így a félidő 4:0-val ért véget. A második játékrészben mindkét csapat elhasználta cserelehetőségeit. Az 54.percben Knapp Zoltán megszerezte harmadik találatát is, így ekkor már 5:0-ra vezetett a Zuglói Kinizsi FC csapata. Az 5:1-es végeredményt Valencsák Dániel állította be a 72.percben.
Testvériség SE - BEAC 3:3

A Testvériség SE és a BEAC mérkőzésével kezdődik a vasárnapi játéknap. Mindkét csapat vereséggel kezdte az idei tornát. Törőcsik András együttese a Goldball '94 FC U19-től kapott ki 3:0-ra, míg a BEAC az Unione FC-től szenvedett 10:0-ás vereséget. A vezetést a Testvériség SE szerezte meg a mérkőzésen, ám nem sokkal később egyenlíteni tudott a BEAC csapata. A gólváltást követően mindkét csapat előtt adódtak újabb gólszerzési lehetőséget, de gólt a Testvériség szerzett ismét, amely így másodszorra is megszerezte a vezetést. Szabó András együttese pedig másodjára is kiegyenlített, de a félidő 2:2-vel ért véget. A második félidőt a BEAC kezdte jobban, hiszen rögtön az első percben egy ziccer adódott a szürke mezesek előtt, ám a Testvériség SE kapusa bravúrral hárított lábbal, így maradt az állás. Nem sokkal később a mérkőzésen már harmadszor szerezte meg a vezetést a Testvériség SE csapatát. A 81.percben aztán ismét ziccert hibázott a BEAC csapata, miután a kapus ezúttal is lábbal védett, a kipattanóból adódó lehetőséget pedig egy Testvériség védő játékos fejelte ki szögletre a gólvonalról. A szögletrúgásból azonban egyenlíteni tudott a BEAC, így a mérkőzés végeredménye igazságosnak mondható 3:3 lett.
2017.január 14.:
Egy góllal jobbnak bizonyult a Csillaghegyi MTE az Unione FC-nél!


Csep-Gól FC - Szent Pál Akadémia FC 3:3

Ifj. Gajzágó Imre jelére kis csúszással, de elkezdődött a Csep-Gól FC - Szent Pál Akadémia FC mérkőzés is az elit ligából. A Csep-Gól FC a múlt héten 2:1-es vereséget szenvedett a Törökbálinti FC-től, míg a Szent Pál Akadémia FC később pótolja be a Csillaghegyi MTE ellen elhalasztott mérkőzését. A csapatok támadó felfogásban léptek pályára, aminek hamar meg is lett az eredménye. A 20.percben Oláh Zoltán góljával a Csep-Gól FC szerezte meg a vezetést, majd Farkas Gábor együttese a 29.percben meg is duplázta előnyét Csendes Roland góljával. Az ezt követő középkezdést szinte azonnal elveszítette a Szent Pál Akadémia FC, amelyet Marticsek Ádám büntetett szinte rögtön góllal, így ekkor már 3:0-ra vezetett Csep-Gól FC. Ezután összekapta magát a BLSZ II.osztályú Szent Pál Akadémia FC és egy perccel később Cornides András góljával összejött a szépítés. Újabb két percre rá a csereként beállt Torma Kristóf lőtt újabb gólt, így 3:2-re módosult az állás. A két BLSZ II.osztályú együttes mérkőzésén tehát 13 perc alatt 5 gól esett! A félidő így 3:2-vel ért véget. A második félidőben is támadtak becsülettel a csapatok. Újabb gólt a Szent Pál Akadémia FC szerzett. Az egyenlítő találat ismét Torma Kristóf nevéhez fűződik, aki a 64.percben volt eredményes. A hátralévő szűk fél órában mindkét csapat előtt adódtak újabb gólszerzési lehetőségek, ám ezek ekkor már kimaradtak, így a végeredmény maradt az igazságosnak mondható 3:3. A mérkőzés jegyzőkönyve, valamint a mérkőzésről készült képek is megtekinthetők már.
Újpesti Haladás FC U18 - Goldball '94 FC öregfiúk elmaradt!

Miután a másik pálya teljes takarításával nem végzett még a mérkőzés kezdetére a pálya letakarításával megbízott cég, így a két csapat közös megegyezéssel a mérkőzés elhalasztása mellett döntöt. Az új időpont: 2017.február 5.vasárnap, 15.00.
Unione FC - Csillaghegyi MTE 1:2 (0:0)

11 órakor tehát elkezdődött a 2.forduló nyitómérkőzése is, amelyet a BLSZ I.osztályú Unione FC és az egy osztállyal lejjebb szereplő Csillaghegyi MTE játszott egymás ellen. A mérkőzés csúszással kezdődött a pálya takarítása miatt, de végül Agócs Róbert játékvezető a sípjába fújt. A mérkőzés elejét megnyomta az esélyesebbnek tartott Unione, amely a múlt héten 10:0-ra győzte le a BEAC csapatát, vagyis Szabó András együttese remekül kezdte a tornát. A Csillaghegyi MTE mérkőzése a Szent Pál Akadémia FC ellen későbbre lett elhalasztva, így a házigazda most játszotta első mérkőzését a tornán. A mezőnyfölény azonban nem eredményezett Unione gólt, sőt negyedóra elteltével kezdett kijönni a szorításból a Csillaghegy és bizony Imre Zoltánék is többször alakítottak ki veszélyes helyzetet az ellenfél kapuja előtt. A félidő felénél a tavalyi torna gólkirálya, Keresztesi Botond vállalkozott egy távoli lövésre, amely remekül sikerült, hiszen a csillaghegyieket végül csak a felső léc mentette meg a kapott góltól. A félidő végül gól nélküli döntetlennel ért véget. A második félidőt remekül kezdte az Unione FC, hiszen rögtön az első percben sikerült megszerezniük a vezetést. A gól utáni bő 20 percben tovább növelhette volna előnyét Szabó András együttese, ám a csillaghegyiek kapusa ma jó napot fogott ki, így mérkőzésben tartotta csapatát. A 70.percben aztán Gonda Gergely fejes góljával egyenlített a CSMTE, sőt hat perc múlva Molnár Dániel góljával meg is szerezte a vezetést a házigazda, amelyet sikerült is megőrizniük a mérkőzés végéig így kisebb meglepetésre a Csillaghegyi MTE 2:1-re legyőzte az Unione FC csapatát. A mérkőzés jegyzőkönyve, valamint a mérkőzésről készült képek is megtekinthetők már.
BVSC-Zugló U19 - Kormányőr SE I elmaradt!

A 2.forduló nyitómérkőzését a BVSC-Zugló U19 és a Kormányőr SE I játszotta volna. A két csapat azonban közös megegyezéssel abban állapodott meg, hogy a találkozót lejátsszák egy másik hétvégén. Az új időpont egyelőre nem ismert. Az ok, miután 10 órára még nem készül el mindkét pálya teljes letakarítása, ezért a játéktér egy része hóval borított lett volna, amit nem szerettek volna bevállalni a felek. 11 órakor az Unione FC és a Csillaghegyi MTE mérkőzésével kezdődik tehát a 2.forduló!
2017.január 13.:
KIEMELT HÍR!
A nagy havazás miatt elképzelhető, hogy holnap csak egy pályán fognak zajlani a mérkőzések.
2017.január 12.:
Felkerült 73 kép a torna galériájába az első fordulóból.
2017.január 11.:
Játékvezető-küldés!

A Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatósága kijelölte a második fordulóra is a játékvezetőket, melyet természetesen ezúttal is közlünk honlapunkon! A játékvezető-küldésből kiderül, hogy egyik játékvezető sem vezetett még idén a tornán.

2017.január 14.szombat:
10.00. BVSC-Zugló U19 - Kormányőr SE I. Vezeti: Szuhodovszki Dávid.
11.00. Unione FC - Csillaghegyi MTE. Vezeti: Agócs Róbert.
12.00. Újpesti Haladás FC U18 - Goldball '94 FC öregfiúk. Vezeti: Ilinszky Gábor.
13.00. Csep-Gól FC - Szent Pál Akadémia FC. Vezeti: Ifj. Gajzágó Imre.

2017.január 15.vasárnap:
10.00. Testvériség SE - BEAC. Vezeti: Várhegyi Károly.
11.00. Zuglói Kinizsi FC - Hidegkúti SC II. Vezeti: Csiky Lajos.
12.00. Goldball '94 FC U17 - Kormányőr SE II. Vezeti: Szabó Levente.
13.00. Inter 04 FC - Budapesti Erdért SE. Vezeti: Horváth Balázs.
14.00. Újpesti Haladás FC - Csillaghegyi MTE öregfiúk. Vezeti: Pintér Gábor.
2017.január 10.:
Több, mint 4 és fél gól született átlagban mérkőzésenként!

Véget ért a VII. Téli Nagypályás Torna első fordulója. A Csillaghegyi MTE - Szent Pál Akadémia FC mérkőzés elmaradt, pótlásáról egyelőre nincs új információ. A maradék 9 mérkőzésen nem kevesebb, mint 42 találat született, amely 4,67 gólt jelent átlagban mérkőzésenként, ami kimagasló érték!

A legtermékenyebb a torna megnyerésére is eséllyel pályázó Unione FC volt, amely nem kevesebb, mint 10 gólt rámolt be a BEAC kapujába. A találkozó külön érdekessége volt, hogy mindkét csapat vezetőedzője Szabó András.

A góllövőlistát a Budapesti Erdért SE támadója, Engler Bence és az Unione FC támadója, Földes Gábor vezeti holtversenyben 3-3 találattal. Két gólt szerzett Horváth Károly (Kormányőr SE II), Inotai Attila (Goldball '94 FC öregfiúk), valamint Huszár Viktor (Inter 04 FC). További 28 játékos szerzett egy gólt az első fordulóban. Az Újpesti Haladás FC U18-as csapatának játékosa, Kasza Dániel, valamint a Törökbálinti FC labdarúgója, Kiss János is öngólt szerzett csapata mérkőzésén. A teljes góllövőlista megtekinthető itt: Góllövőlista

Az első forduló nagyon sportszerű keretek között zajlott le. A 9 mérkőzésen mindössze 10 sárga lapot osztottak ki a játékvezetők. A 9 találkozóból 6 olyan volt, amelyen egy alkalommal sem kellett a játékvezetőnek a zsebébe nyúlnia. Kiállítva játékos nem lett. A Budapesti Erdért SE - Újpesti Haladás FC U18 mérkőzés közben a játékvezető elküldte a kispadtól a vendég csapat vezetőedzőjét, Tóth Gyulát.

Az első forduló mérkőzéseinek jegyzőkönyvei a gólszerzőkkel, statisztikákkal, valamint edzői értékelésekkel megtekinthetők itt: 1.forduló

Az elit ligát az Unione FC vezeti jobb gólkülönbségének köszönhetően. A normál liga A-csoportjának élén a Hidegkúti SC II áll, míg a B-csoportot a Budapesti Erdért SE vezeti ugyancsak jobb gólkülönbséggel. A tabellák megtekinthetők a főoldalon a tabellák menüpont alatt.

Az első fordulóról készült képek folyamatosan frissülve kerülnek fel a galériába, amely itt tekinthető meg: galéria

A második forduló programja pedig itt tekinthető meg: 2.forduló
2017.január 9.:
A ma este 19 órára kiírt Csillaghegyi MTE - Szent Pál Akadémia FC mérkőzés elmarad, miután a Szent Pál Akadémia FC nem áll ki a mérkőzésre az időjárási viszonyok miatt. A mérkőzés egy egyelőre nem ismert, későbbi időpontban kerül lejátszásra.

Az 1.forduló jegyzőkönyvei megtekinthetők itt: 1.forduló. Többek között az edzői értékelések is megtekinthetők a jegyzőkönyveknél.
2017.január 8.:
Törökbálinti sikerrel kezdődött a játéknap!


Csep-Gól FC - Törökbálinti FC 1:2 (1:1)

A TNT-n két újoncnak számító együttes mérkőzésével kezdődött az első forduló vasárnapi játéknapja. A vezetést a Törökbálint szerezte meg a 18.percben Hegedűs János találatával. Újabb 18 perc elteltével újabb törökbálinti gól esett. A találat apró szépséghibája csupán annyi, hogy Kiss János a saját kapujába talált be, így egyenlített a BLSZ II.osztályú Csep-Gól FC. A félidő így 1:1-es döntetlennel ért véget. A második félidőt remekül kezdte a Törökbálint, ugyais alig ment három perce a második játékrész, Vaskor Dávid góljával ismét sikerült megszerezni a vezetést. A hátralévő bő 40 percben már nem esett újabb találat, így a BLSZ III.osztályú Törökbálinti FC győzelemmel kezdte a tornát.


Kormányőr SE II - Zuglói Kinizsi FC 3:1 (0:0)

A mai nap második mérkőzését a Kormányőr SE II és a Zuglói kinizsi FC játszotta. Az első félidő teljesen kiegyenlített játékot hozott, ahol a Kormányőr állt valamivel közelebb a vezető találat megszerzéséhez. Ez az első félidőben végül nem jött össze egyik csapatnak sem, így a játékrész 0:0-val ért véget. A második félidőben már gólokban is megmutatkozott a Kormányőr fölènye. A végeredmény végül 3:1 lett. A Kormányőr csapatából Kurucz Gergely egy, míg Horváth Károly kettő gólt szerzett, míg Solymosi Csaba együttesének gólját Szücs Zoltán lőtte.


Budapesti Erdért SE - Újpesti Haladás FC U18 5:1 (1:0)

A normál liga megnyerésének egyik várományosa, a Budapesti Erdért SE játszotta a játéknap harmadik mérkőzését az Újpesti Haladás FC U18-as együttese ellen. Az első félidőben nem igazán tudta érvényesíteni a papírformát Steinmetz György együttese. Az Újpesti Haladás fiataljai remekül helytálltak. Olykor helyzeteket is sikerült kialakítani Tóth Gyula fiataljainak. A vezetést mégis az Erdért szerezte meg, így a félidő 1:0-val ért véget. A második félidőt már jobban bírta erővel az Erdért csapata, amely így végül 5:1-re tudott győzni a papírformának megfelelően. Az Újpesti Haladás fiataljai pedig remekül helytálltak a felnőtt gárda ellen.


Goldball '94 FC öregfiúk - BVSC-Zugló U19 3:1 (0:0)

A Goldball '94 FC öregfiúk csapata a BVSC-Zugló U19-es csapatával mérkőzött meg az első fordulóban. Az első félidőben Steer Ferenc együttese jobbára a széleken igyekezett megbontani az öregfiúk csapat védekezését, ám rutinosan levédekezték ezeket a szituációkat a Goldballosok. Adódott gólszerzési lehetőség mindkét oldalon, ám az első félidőben ezek mind kimaradtak, így 0:0-val zárult az első játékrész. A második félidőt remekül kezdte a Goldball, hiszen még három perc sem telt el és Moró Endre találatával sikerült megszerezni a vezetést. 11 perccel később Inotai Attila góljával meg is duplázta előnyét a Goldball, ám ekkor még nem ért véget a gólgyártás, hiszen újabb 7 perc múlva ismét eredményes volt Inotai Attila, így 3:0-ra módosult az állás. A 3:1-es végeredményt Juhász Szabolcs állította be a 72.percben. A szépítő találat mindenképpen kijárt a BVSC-nek.


Csillaghegyi MTE öregfiúk - Goldball '94 FC U17 3:2 (1:1)

A vasárnapi játéknap zárómérkőzését a Csillaghegyi MTE öregfiúk csapata játszotta a Goldball '94 FC U17-es csapata ellen. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy a rutin mérkőzött meg a fiatalsággal szemben. A vezetést a TNT-n újoncnak számító Goldball U17-es alakulata szerezte meg a 10.percben, amit a 30.percben sikerült egalizálnia a csillaghegyieknek, így a félidő 1:1-es döntetlennel ért véget. A második félidőt a Csillaghegyi MTE kezdte jobban, hiszen az 53.percben Imre Zoltán találatával sikerült megszerezni a vezetést. A mérkőzésen sok helyzetet kihagyó Goldball U17 mindent elkövetett az egyenlítés érdekében, de Détári István remek napot fogott ki. A 82.percben Dr. Mikó István találatával két gólosra növelte előnyét a CSMTE, ám Schile Bende három perccel később szépített, így izgalmas maradt a mérkőzés vége is, ám újabb gól már nem esett, így első mérkőzését megnyerte a Csillaghegyi MTE öregfiúk csapata.
2017.január 7.:
ELKEZDŐDÖTT A VII. TÉLI NAGYPÁLYÁS TORNA!


Hidegkúti SC II - Újpesti Haladás FC 3:0 (3:0)

11 órakor a sípjába fújt Csete Csongor játékvezető, amellyel elkezdődött a VII. Téli Nagypályás Torna. A nyitómérkőzést a BLSZ III.osztályú Hidegkúti SC II és a vele azonos csoportban játszó Újpesti Haladás FC játszotta. Az ősszel 3:3-as döntetlent értek el a felek a bajnokságban. A mai találkozót a hidegkútiak kezdték jobban, hiszen már az első félidőben 3:0-ás vezetésre sikerült szert tenni. A második félidőben nem esett újabb találat, így a Hidegkúti SC II 3:0-ás győzelemmel kezdte a tornát.


BEAC - Unione FC 0:10 (0:7)

Az elit liga első mérkőzését az Unione FC és a BEAC játszotta egymás ellen. A mérkőzés esélyesének egyértelműen a BLSZ I.osztályú Unione FC számított, akik 2015-ben megnyerték már egyszer a TNT-t. Idén is jó eséllyel pályáznak erre. A papírformának megfelelően az Unione FC dominált az egész mérkőzésen és végül 7:0-ás félidő után 10:0-ra nyert.


Kormányőr SE I - Inter 04 FC 0:4 (0:2)

Két olyan csapat találkozójával folytatódott a torna, akik a BLSZ III.osztályú bajnokságban is ellenfelek. Az őszi bajnoki mérkőzést a Kormányőr nyerte 2:1-re, így az Inter visszavágásra készült. Ez végül sikerült Maráczi János együttesének, hiszen a kék-fekete szerelésben pályára lépő Inter 04 FC mindkét félidőt 2:0-ra nyerte meg, így végül fölényes győzelemmel kezdett a tornán.


Goldball '94 FC U19 - Testvériség SE 3:0 (0:0)

Az első nap utolsó mérkőzését a Goldball '94 FC U19-es alakulata és a Testvériség SE játszotta. Utóbbi együttes a tartalék csapatával állt ki a mérkőzésre. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, gólt azonban nem. A 30.percben a Testvériség játékosa, Pollár Máté futás közben összeesett a pályán. Nem sokkal később saját lábán hagyta el a játékteret, ám a kiérkező mentők beszállították további vizsgálatokra a labdarúgót. Pollár Máténak jobbulást kívánunk! A második félidőben a jobb erőben lévő Goldball három gólt is szerzett, mellyel végül könnyedén nyerték meg a találkozót.


Ezzel véget ért a torna első játéknapja. Folytatás holnap újabb 5 mérkőzéssel.
2017.január 6.:
MÁR CSAK 1 NAP A TORNA RAJTJÁIG!

Holnap 11 órakor a Hidegkúti SC II - Újpesti Haladás FC mérkőzéssel elkezdődik a VII. Téli Nagypályás Torna!
A Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatósága kijelölte a torna első fordulójának mérkőzéseire a játékvezetőket, melyet most közlünk is olvasóinkkal.

2017.január 7.szombat
11.00. Hidegkúti SC II - Újpesti Haladás FC. Vezeti: Csete Csongor.
12.00. BEAC - Unione FC. Vezeti: Csorba Sándor.
13.00. Kormányőr SE I - Inter 04 FC. Vezeti: Sudicky Bálint.
14.00. Goldball '94 FC U19 - Testvériség SE. Vezeti: Kiss II Gábor.

2017.január 8.vasárnap
10.00. Csep-Gól FC - Törökbálinti FC. Vezeti: Csékei Andor.
11.00. Kormányőr SE II - Zuglói Kinizsi FC. Vezeti: Baranyi Gábor.
12.00. Budapesti Erdért SE - Újpesti Haladás FC U18. Vezeti: Fekésházy Mátyás.
13.00. Goldball '94 FC öregfiúk - BVSC-Zugló U19. Vezeti: Bartkó József.
14.00. Csillaghegyi MTE öregfiúk - Goldball '94 FC U17. Vezeti: Nagy József.

2017.január 9.hétfő
19.00. Csillaghegyi MTE - Szent Pál Akadémia FC. Vezeti: Fekete László.


Az első forduló mérkőzéseinek az eredményeit, illetve a beszámolókat várhatóan szombat, illetve vasárnap késő délután tekinthetik meg olvasóink honlapunkon!
2016.január 5.:
MÁR CSAK 2 NAP A TORNA RAJTJÁIG!
2016.január 4.:
MÁR CSAK 3 NAP A TORNA RAJTJÁIG!
2016.január 3.:
MÁR CSAK 4 NAP A TORNA RAJTJÁIG!
2017.január 2.:
MÁR CSAK 5 NAP A TORNA RAJTJÁIG!

Íme a torna pontos programja fordulóról fordulóra:
1.forduló
2.forduló
3.forduló
4.forduló
5.forduló
6.forduló
7.forduló

2017.január 1.:
MÁR CSAK 6 NAP A TORNA RAJTJÁIG!

Némi módosítást kellett eszközölnünk a torna sorsolásával kapcsolatban, amelyről tájékoztattuk az érintett csapatokat is, ám kérünk mindenkit, hogy tekintse meg ismét a végleges sorsolást!
A VÉGLEGES SORSOLÁS

A torna nyitómérkőzése továbbra is a Hidegkúti SC II - Újpesti Haladás FC lesz, de a 10 órás kezdés végül eltolódott 11 órára.
2016.december 31.:
MÁR CSAK 7 NAP A TORNA RAJTJÁIG!
2016.december 30.:
MÁR CSAK 8 NAP A TORNA RAJTJÁIG!
2016.december 29.:
MÁR CSAK 9 NAP A TORNA RAJTJÁIG!

Felhívjuk a csapatok figyelmét, hogy történt még egy utolsó, apró módosítás a sorsoláson, így kérünk mindenkit, hogy tekintse meg a VÉGLEGES, módosításra már nem alkalmas sorsolást. Megértésüket köszönjük!
A VÉGLEGES SORSOLÁS
2016.december 28.:
MÁR CSAK 10 NAP A TORNA RAJTJÁIG!

Már csak 10 nap van hátra és elkezdődik a VII. Téli Nagypályás Torna! A nyitómérkőzést 2017.január 7-én, szombaton játssza egymással a Hidegkúti SC II és az Újpesti Haladás FC 10 órás kezdéssel a normál liga A-csoportjából. A Téli Nagypályás Torna történetének eddigi 6 nyitómérkőzésén összesen 35 gól esett, ami közel 6 gólt jelent átlagban mérkőzésenként! Érdekesség, hogy a 6 nyitómérkőzésből hármat is a házigazda Csillaghegyi MTE játszott és Boldizsár Imre együttese mindhárom alkalommal győzelemmel nyitott a tornán. A MAFC csapata kétszer is nyitómérkőzésen lépett pályára, ám Verschitz Péterék mindkét alkalommal vereséget szenvedtek. Érdekesség, hogy a mostani lesz az eddigi összes TNT közül a legkorábban kezdő, hiszen január 7-én még egy alkalommal sem rajtolt el eddig a torna. Íme az eddigi nyitómérkőzések listája:

2011.január 15.szombat, 11.00. Rákosszentmihályi SC - Ikarus BSE U19 4:1 (2:0)
2012.január 13.péntek, 20.00. Csillaghegyi MTE - Previfitt SE 4:1 (1:0)
2013.január 12.szombat, 11.00. Csillaghegyi MTE - Rákosmenti TK II 7:2 (6:0)
2014.január 10.péntek, 19.00. Testvériség SE - MAFC 5:0 (2:0)
2015.január 9.péntek, 18.00. MAFC - Pestszentimrei SK II 4:5 (4:3)
2016.január 9.szombat, 9.00. Csillaghegyi MTE - BEAC 2:0 (0:0)


A VII. Téli Nagypályás Torna végül 20 csapattal fog lezajlani! A csapatok közül külön említést érdemel a házigazda Csillaghegyi MTE-n kívül a Szent Pál Akadémia FC, a Testvériség SE, valamint az 1908 SZAC KSE, ugyanis ezek a csapatok az eddigi összes TNT-n szerepeltek a mostanit is beleértve! A Szent Pál Akadémia FC 2011-ben végzett a legjobb pozícióban. Ekkor az 5.helyet sikerült megszerezniük Cornides Andráséknak. Azóta volt 6., 8., 11., 16. és 20. is az együttes. Az 1908 SZAC KSE csapata is a 2011-es tornán érte el legjobb helyezését. Az akkor még többek között Pisont Istvánt is a soraiban tudó gárda akkor az előkelő 4.helyen végzett. Azóta a SZAC volt kétszer 11., míg egyszer-egyszer a 14., a 15. és a 18.helyen végzett. A Testvériség SE legjobb eredményét a 2013-as tornán érte el, amelyet sikerült megnyernie, miután a döntőben legyőzte a Csillaghegyi MTE gárdáját 2:2-es döntetlen után büntetőpárbajban. Ezen kívül egy alkalommal végzett a zöld-fehér gárda a 2., a 8. és a 12.helyen. Kétszer pedig a 7.helyet szerezték meg a tornán. A házigazda Csillaghegyi MTE több alkalommal is rendkívül közel járt a torna megnyeréséhez, de még nem sikerült hazavinnie a klubnak a TNT-vándorserleget. Boldizsár Imre együttese 2011-ben a 3., 2012-ben a 4., 2013-ban a 2., míg 2014-ben ismét a 3.helyen végzett. 2015-ben a 18., míg tavaly a 10. lett végül az együttes, így az utóbbi években kissé távolabb került a végső győzelemhez.
2016.december 15.:
20 csapatos lesz a VII. Téli Nagypályás Torna !!!


Kedden megtartottuk szokásos technikai értekezletünket 17 órás kezdéssel a Sherlock Holmes Sörözőben, ahol a csapatok képviselőivel végül a következő megállapodás született: a VII. Téli Nagypályás Torna végül 20 csapattal fog lezajlani. Idén is lesz egy úgynevezett elit liga, valamint egy normál liga. Az elit ligába végül 8 csapat nevezett, míg a normál liga 12 csapatos lesz. Így mind a 20 csapat 7 mérkőzést fog játszani a torna keretein belül, ami azt jelenti, hogy a nevezési díj minden csapatnak maradt 105.000 forint.

AZ ELIT LIGA MEZŐNYE:
1. Unione FC (BLSZ I)
2. Testvériség SE (BLSZ I)
3. Szent Pál Akadémia FC (BLSZ II)
4. Csillaghegyi MTE (BLSZ II)
5. Csep-Gól FC (BLSZ II)
6. Törökbálinti FC (BLSZ III)
7. BEAC (BLSZ III)
8. Goldball '94 FC U19 (MLSZ II.osztály, U19-es bajnokság)

Az elit ligában a csapatok 7 fordulós bajnokságot játszanak a torna keretein belül, a végén pedig kialakul a sorrend, amely egyben az elit liga végső helyezéseit is jelenti majd a tornán. Pontazonosság esetén először az egymás elleni eredmény, majd a jobb gólkülönbség, majd a több rúgott gól dönt. Ha ezek után sem lehet eldönteni a helyezést, akkor sorsolás dönt arról.


A normál ligába végül 12 csapat nevezett. A csapatokat két csoportra (A és B) osztottuk. A csoporton belül mindenki mindenkivel egy mérkőzést fog játszani, ami 5 mérkőzést jelent csapatonként. A 6.fordulóban az egyik csoport első helyezettje a másik csoport másodikjával, az egyik csoport harmadik helyezettje a másik csoport negyedikjével, míg az egyik csoport ötödik helyezettje a másik csoport hatodikjával mérkőzik meg. A 7.fordulóban a normál liga döntőjét az első és második helyezettek mérkőzéseinek győztesei, míg a bronz mérkőzést a vereséget szenvedők játsszák. Az 5-6.helyért a harmadik és negyedik helyezettek mérkőzéseinek győztesei mérkőznek meg, míg a vereséget szenvedők a 7-8.helyért játszanak egymás ellen. A 9-10.helyért az ötödik és hatodik helyezettek mérkőzéseinek győztesei mérkőznek meg, míg a vereséget szenvedők a 11-12.helyért játszanak az utolsó fordulóban.

A NORMÁL LIGA MEZŐNYE:

A-csoport:
1. Újpesti Haladás FC (BLSZ III)
2. Kormányőr SE II (BLSZ IV)
3. Hidegkúti SC II (BLSZ IV)
4. Zuglói Kinizsi FC (BLSZ IV)
5. Goldball '94 FC U17 (MLSZ II.osztály, U17-es bajnokság)
6. Csillaghegyi MTE öregfiúk (öregfiúk II.osztály)

B-csoport:
1. Kormányőr SE I (BLSZ III)
2. Inter 04 FC (BLSZ III)
3. Budapesti Erdért SE (BLSZ III)
4. BVSC-Zugló U19 (BLSZ, U19-U18-as bajnokság)
5. Újpesti Haladás FC U18 (BLSZ, U19-U18-as bajnokság)
6. Goldball '94 FC öregfiúk (öregfiúk II.osztály)

A csapatokkal történt egyeztetés után állítottuk össze a csoportbeosztást, valamint a sorsolást is, így ezentúl a sorsoláson módosításra NINCS lehetőség!

Miután több csapat is kérte, hogy lehetőség szerint ne játsszon villanyvilágításos mérkőzést, így a pálya tulajdonosával történt egyeztetés után a torna mérkőzései csak délelőtti, illetve kora délutáni időpontokban kerülnek megrendezésre! Miután a Goldball Park mindkét pályáját használatba vesszük a torna ideje alatt, így kérünk minden csapatot, hogy a ruházatokat, sportfelszereléseket, labdákat NE hagyják bent az öltözőben, hanem vigyék ki magukkal a pályára.

A torna nyitómérkőzését a Hidegkúti SC II és az Újpesti Haladás FC fogja játszani 2017.január 7-én, szombaton 10.00-kor.

A VÉGLEGES SORSOLÁS
2016.december 11.:
A normál ligába eddig 14 csapat jelentkezett. Tekintettel arra, hogy 14 csapattal a torna nem kivitelezhető, így sajnálatos módon 12 csapatosra kell szűkítenünk a ligát. A nevezési díj előlegének befizetése sorrendjében dől el, hogy mely 12 csapat vehet részt a normál liga küzdelmeiben. A másik két együttesnek felkínáljuk, hogy vegyen részt az elit liga küzdelmeiben. Természetesen erről egyeztetünk ez esetben az elit ligában szereplő csapatokkal, mielőtt döntés születik.

Felhívjuk a csapatok figyelmét, hogy akik még nem fizették be a torna nevezési díjának előlegét, tegyék meg! Ez ügyben lehet egyeztetni vagy Boldizsár Imrével a 06/70-320-47-87-es telefonszámon, vagy Teleki Olivérnél a 06/70-605-94-44-es telefonszámon, vagy a kisrajczi@freemail.hu e-mail címen.

A nevezési díjat lehet készpénzzel kifizetni, illetve átutalni a Csillaghegyi MTE bankszámlájára, amelynek száma a következő: OTP 11703006 - 25952605. Készpénzes fizetésre lesz lehetőség a keddi technikai értekezleten is, ahol természetesen a számlákat is odaadjuk a csapatoknak!
2016.december 9.:
ELKÉSZÜLTEK AZ ELIT LIGA TERVEZETT PÁROSÍTÁSAI!

A VII. Téli Nagypályás Torna elit ligájába végül 6 csapat nevezett. Ezek a csapatok a következők: Csillaghegyi MTE (házigazda), Unione FC, Szent Pál Akadémia FC, Testvériség SE, Csep-Gól FC, Goldball '94 FC U19.
Az elit liga csapatai a tornán végül nem 7, hanem 6 mérkőzést fognak játszani, ami így annyit jelent, hogy a nevezési díj nem 105.000, hanem 90.000 forint lesz csapatonként (15.000 forint / mérkőzés / csapat). A csapatok a január 7-8-ai hétvégén kezdik a tornát és így egy héttel hamarabb, február 11-12-én fejezik be. Ennek köszönhetően a Budapest Kupában még érdekelt csapatok lejátszhatják a 3.fordulóbeli mérkőzéseiket a február 18-19-ei hétvégén, amelyre kiírta a fordulót a Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatósága.

Az elit liga első 5 fordulójában minden csapat megmérkőzik mindegyik csapattal egyszer, majd a 6.fordulóban a két első helyezett az I-II., a harmadik és negyedik helyezett a III-IV., míg az ötödik és hatodik helyezett az V-VI.helyért mérkőzik meg egymással, eldöntve az elit liga végső sorrendjét.

Íme a tervezett párosítások:

1.forduló (2017.január 7-8):
Testvériség SE - Goldball '94 FC U19
Csillaghegyi MTE - Szent Pál Akadémia FC
Csep-Gól FC - Unione FC

2.forduló (2017.január 14-15):
Csep-Gól FC - Testvériség SE
Unione FC - Csillaghegyi MTE
Szent Pál Akadémia FC - Goldball '94 FC U19

3.forduló (2017.január 21-22):
Testvériség SE - Csillaghegyi MTE
Csep-Gól FC - Goldball '94 FC U19
Unione FC - Szent Pál Akadémia FC

4.forduló (2017.január 28-29):
Goldball '94 FC U19 - Csillaghegyi MTE
Testvériség SE - Unione FC
Szent Pál Akadémia FC - Csep-Gól FC

5.forduló (2017.február 4-5):
Szent Pál Akadémia FC - Testvériség SE
Unione FC - Goldball '94 FC U19
Csillaghegyi MTE - Csep-Gól FC


A normál ligánál egyelőre nem készült el sem a csoportbeosztás, sem a tervezett párosítás, miután több csapat sem fizette be a torna nevezési díjának előlegét. Erre a keddi technikai értekezletig van lehetősége a csapatoknak! A várható sorsolás a jövő hét közepén lesz megtekinthető honlapunkon!
2016.december 8.:
A szokásos technikai értekezlet időpontja 2016.december 13.kedd, 17.00. A helyszín idén is a Sherlock Holmes Söröző (1136 Budapest, Pannónia utca 3). A technikai értekezleten a csapatok jelezhetik különböző kéréseiket a tornával, csoportbeosztással, illetve sorsolással kapcsolatban, valamint átvehetőek a számlák is. Akik készpénzes fizetéssel szeretné rendezni a torna nevezési díját, megteheti a helyszínen!


2016.december 6.:
Felhívjuk a csapatok figyelmét, hogy a torna nevezési díjának az előlegét, azaz 55.000 forintot vagy utaljanak át a Csillaghegyi MTE bankszámlájára (OTP 11703006 - 25952605), vagy keressék fel ezzel kapcsolatban Teleki Olivért vagy a 06/70-605-94-44-es telefonszámon, vagy a kisrajczi@freemail.hu e-mail címen a készpénzes fizetés esetén.


2016.december 5.:
Ezen a héten pénteken ér véget a nevezés a VII. Téli Nagypályás Tornára. Várhatóan a hétvégére el is készül a csoportbeosztás, valamint a sorsolás is!
2016.november 30.:
Néhány csapat visszalépése miatt meghosszabbítottuk a nevezési határidejét a tornának! A nevezési határidő így 2016.december 9.péntek.


Ahogyan a 2016.évi Téli Nagypályás Tornán, úgy a 2017.évin is két ligára bontjuk a tornára nevező csapatokat.


Az elit ligába eddig 6 csapat jelentkezett, ám még több csapat visszajelzését is várjuk ezekben a napokban. Amennyiben 6 csapatos lesz az elit liga, úgy mindenki mindenkivel játszana egy mérkőzést, amely 5 mérkőzést jelentene csapatonként, majd a csoport első két helyezettje megmérkőzne egymással mégegyszer az I-II., a csoport harmadik és negyedik helyezettje a III-IV, míg a csoport ötödik és hatodik helyezettje az V-VI.helyért. Így összesen 6 mérkőzést játszanának az elit ligás csapatok a torna során. Természetesen ekkor a csapatoknak nem 105.000, hanem 90.000 forint lenne a nevezési díj a tornára. Ebben az esetben a csapatok ugyanúgy elkezdenék a tornát a 2017.január 7-8-ai hétvégén, ám egy héttel hamarabb fejeznék be a tornát, így az nem ütközne a Budapest Kupa 3.fordulójával (február 18-19). Amennyiben 8 csapatos lesz az elit liga, úgy a bajnoki rendszerhez hasonlóan mindenki játszana mindenkivel egy mérkőzést, ami csapatonként 7 mérkőzést jelentene. Ez esetben már a 2017.január 7-8-ai hétvégén elkezdődne az elit ligás csapatok számára a torna. Ez esetben természetesen a nevezési díj maradna a 105.000 forint csapatonként. A napokban több csapat is végső választ ad a nevezéssel kapcsolatban, így addig az elit liga lebonyolítására vonatkozó kérdés nyitott marad. Ezzel párhuzamosan természetesen jelezzük a csapatok felé, hogy további 2 csapat jelentkezését tudjuk elfogadni az elit ligába!


A normál ligába eddig 15 csapat adta le nevezési szándékát. Miután a normál ligába is több csapat válaszát várjuk még, így itt sem dőlt el semmi biztosan. Az ideális létszám a 20 fő lenne, mert akkor négy 5 fős csoportra bontanánk a mezőnyt, ami 4 mérkőzést jelentene csapatonként a csoporton belül, majd a csoportok azonos helyén végző csapatait egy újabb csoportba helyeznénk (öt darab 4 fős csoport), ami újabb 3 mérkőzést jelentene csapatonként, így jönne össze a 7 mérkőzés. 16 csapatos normál liga esetén a csapatokat négy darab 4 fős csoportba helyeznénk, ahol mindenki játszana mindenkivel egy mérkőzést, amely 3 mérkőzést jelentene csapatonként. Ezután a csoportok azonos helyén végző csapatokat egy külön csoportba helyeznénk, ahol újabb 3 mérkőzés során mérkőzne meg mindenki mindenkivel. A 7.mérkőzést pedig a csoportok első és második, valamint harmadik és negyedik helyezettjei játszanák le egymás ellen, kialakítva ezzel a normál liga végső sorrendjét. Amennyiben 12 csapatos lesz a normál liga, úgy a csapatokat két 6 fős csoportba helyezzük, ahol mindenki játszik mindenkivel, amely 5 mérkőzést jelentene csapatonként. Ezután az egyik csoport első helyezettje megmérkőzik a másik csoport másodikjával, míg az egyik csoport harmadik helyezettje megmérkőzik a másik csoport negyedikjével, míg az egyik csoport ötödik helyezettje megmérkőzik a másik csoport hatodikjával. Ez lenne a csapatok 6.mérkőzése a tornán. A 7.mérkőzés pedig úgy lenne, hogy az első és második helyezettek győztesei egymás ellen, míg a vesztesei is egymás ellen mérkőznének meg. Természetesen ugyanez lenne a helyzet a harmadik és negyedik, illetve ötödik és hatodik helyezettek közti mérkőzés után is. A normál ligába is várjuk még tehát a csapatok jelentkezését!
2016.november 21.:
Már csak 4 hely kiadó a tornára!

Hamarosan betelik a VII. Téli Nagypályás Torna mezőnye. Ezzel párhuzamosan természetesen közölni is fogunk minden tudnivalót a tornával kapcsolatban honlapunkon.