Üdvözöljük a Csillaghegyi MTE labdarúgó oldalán!

Vissza a TNT 2016-hoz!
2016.február 24.:
Goldball '94 FC U19 - Maglód TC: a mindent eldöntő gól!

Már megtekinthető videón a VI. Téli Nagypályás Torna elit ligájának döntőjét eldöntő találat, melyet Lukács Bálint szerzett büntetőből a 32.percben. A találat: Goldball '94 FC U19 - Maglód TC 0:1
Pestszentimrei SK - Goldball '94 FC I: a büntetőpárbaj!

Már megtekinthető videón a VI. Téli Nagypályás Torna normál ligájának döntőjét eldöntő büntetőpárbaj. Mint ismert, a találkozó 2:2-es döntetlennel zárult. A Pestszentimre csapatából Bíró Zoltán nem hibázott az első körben, ám Orza Andrei lövését hárította a kapus. A második körben Takács Richárd (PSK) és Czeglédy Gábor (Goldball I) is belőtte a büntetőt. A harmadik körben Markó Tamás nem hibázott a pestszentimrei oldalon, ám Kong Péter büntetőjét bravúrral hárította Baranyai Péter kapus és mivel a negyedik körben Czifra László nem hibázott, eldőlt, hogy a Pestszentimrei SK nyerte meg a döntőt! Czifra László találatán kívül a büntetőpárbaj összes rúgása megtekinthető az alábbi videón: Pestszentimrei SK - Goldball '94 FC I 2:2 - büntetőkkel: 4-1
A tornáról készült összes videó megtekinthető az alábbi linkre kattintva: videók
A szombati, illetve a vasárnapi díjkiosztóról készült képek folyamatosan frissülnek, melyek megtekinthetők a díjkiosztó ünnepség-nél!
Felkerült a torna galériájába 90 kép a 7.forduló mérkőzéseiről!
A torna mérkőzéseiről készült 671 kép immáron megtekinthető a galériában!
2016.február 22.:


Tegnap este véget ért a VI. Téli Nagypályás Torna. Mint ismert, az elit ligát a Maglód TC, míg a normál ligát a Pestszentimrei SK nyerte meg, amelyhez ezúton is gratulálunk mindkét együttesnek!

Az idei tornán összesen 82 mérkőzést játszottak le a csapatok (két találkozó elmaradt), melyeken 437 találat született, amely 5,33 gólt jelent átlagban mérkőzésenként! Érdekesség, hogy a torna összes lejátszott mérkőzésén született legalább egy találat!

Szombaton 11.15-kor a bronzmérkőzést, míg 13 órakor a döntőt játszotta le az elit liga első négy helyezett csapata. Mint ismert, a bronzmérkőzést az Unione FC nyerte meg 9:1 arányban az Ikarus BSE II ellen, míg a döntőben a Maglód TC diadalmaskodott 1:0 arányban a Goldball '94 FC U19 felett. A döntőt követően kezdődött a torna ünnepélyes díjkiosztó ünnepsége! A díjkiosztót Lázár Lajos, a Pest Megyei Labdarúgó Szövetség Verseny Bizottságának az Igazgatója konferálta fel. Először Nagy Miklós, a Fővárosi Vízművek Sportkör elnöke, egyben egykori FIFA-játékvezető adta át a különdíjakat a döntőn közreműködő játékvezetőknek. A döntőt Gelb Tamás vezette, míg segítői Orosházi Dávid, valamint Kovács Brankó voltak. Érdekesség, hogy Orosházi Dávid a tavalyi torna döntőjén is közreműködött, így idén már a második különdíját vehette át Nagy Miklóstól. Ezt követően Boldizsár Imre, a TNT főszervezője és megálmodója adta át a torna legjobb kapusának járó különdíjat, amelyet idén a Goldball '94 FC U19 fiatal kapusa, Sásdi Dominik vehetett át. A torna legjobb mezőnyjátékosa pedig a BEAC labdarúgója, Gál Péter lett, aki Szőnyi Gábortól vehette át a különdíjat. Az elit liga gólkirálya az Unione FC támadója, Keresztesi Botond lett 14 találattal, akinek Kiss László, korábbi 33-szoros válogatott labdarúgó adta át a különdíjat! A negyedik helyen az Ikarus BSE II csapata végzett. Czinege László együttese oklevelet, valamint kupát vehetett át Szőnyi Gábortól. A harmadik helyen a tavalyi győztes Unione FC végzett. Az oklevelet, a kupát, valamint a bronzérmeket Weisz Tamás, az Unione FC labdarúgója vette át Boldizsár Imrétől. A remek színvonalú döntőn minimális különbségű vereséget szenvedő Goldball '94 FC U19 játékosai Nagy Miklóstól vehették át az oklevelet, a kupát, valamint az ezüstérmeket. A TNT-győztes Maglód TC labdarúgói pedig Kiss Lászlótól vehették át az oklevelet, a kupát, valamint az aranyérmeket. A díjak átadása után pedig a TNT vándorserleget is átvehették a Maglód labdarúgói, akik egy évig őrizhetik azt. Az ünnepélyes díjkiosztó ünnepség után az ezüstérmes Goldball U19, valamint az aranyérmes Maglód TC is összeállt egy-egy csapatképre.

Vasárnap a normál liga végső helyezéseit döntötték el a csapatok. 10.45-kor kezdődött a Budapesti Erdért SE - Csillaghegyi MTE öregfiúk mérkőzés, amely a harmadik és a negyedik helyezést volt hivatott eldönteni, míg 12.30-as kezdéssel kezdődött a Pestszentimrei SK - Goldball '94 FC I mérkőzés, amely egyben a torna döntője is volt! Amint arról már korábban beszámoltunk, Steinmetz György együttese, a Budapesti Erdért SE végzett végül a harmadik helyen, miután 2:2-es döntetlen után büntetőrúgásokkal legyőzték a csillaghegyi alakulatot. A döntőt pedig egy remek színvonalú, küzdelmes mérkőzésen a Pestszentimrei SK nyerte meg ugyancsak büntetőrúgásokkal, miután a rendes játékidő 2:2-es döntetlennel zárult. A vasárnapi díjkiosztót a szombatihoz hasonlóan ezúttal is Lázár Lajos konferálta fel. Különdíjazásban részesült a döntőn közreműködő három játékvezető, akiknek Boldizsár Imre adta át a díjat. A döntőt Kovács Máté vezette, akinek Nyerges Zsolt, valamint Szalai Kristóf segített az oldalvonal mellett. A legjobb kapusnak járó különdíjat Szabó András, az Újpesti Dózsa korábbi kiválósága adta át, aki egyszeres magyar bajnoknak vallhatja magát. A díjat a Kormányőr SE I kapusa, Szujó Imre vehette át. Szabó András adta át a torna legjobb mezőnyjátékosának is a díjat, amelyet idén Jenei Krisztián vett át, aki a tornán a Zuglói Kinizsi FC színeiben szerepelt. Végül a gólkirálynak is Szabó András adta át a díjat, amelyet Cservák György, a Rúg-6 FC labdarúgója vehetett át, aki a díjkiosztó pillanatában 12 gólnál tartott, ám végül 14 góllal zárta a tornát. Érdekesség, hogy Szabó András két klub vezetőedzője és mindkét együttes részt vett az idei tornán. Ezek a csapatok az Unione FC, valamint a BEAC. A harmadik helyen végző Budapesti Erdért SE labdarúgói oklevelet, kupát, valamint bronzérmeket vehettek át Szabó Andrástól. A második helyen végző Goldball '94 FC I labdarúgói Horváth Zoltántól, a Goldball '94 FC elnökétől vehették át az oklevelet, a kupát, valamint az ezüstérmeket. A torna győztesének, a Pestszentimrei SK-nak pedig Lovász Tamás, a Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatóságának az Igazgatója adta át az oklevelet, a kupát, valamint az aranyérmeket. A díjkiosztó után az ezüstérmes Goldball '94 FC I, valamint az aranyérmes Pestszentimrei SK is összeállt egy-egy csapatképre.

Hamarosan megtekinthető videón honlapunkon az elit liga döntőjét eldöntő találat, valamint a normál liga döntőjének büntetőrúgó párbaja is!

A torna összesített góllövőlistájának élén Keresztesi Botond (Unione FC), valamint Cservák György (Rúg-6 FC) végzett holtversenyben 14-14 találattal. Kolozsvári László (Goldball '94 FC U19) 10 találattal a góllövőlista harmadik helyén végzett. 9 gólt három, míg 8 gólt egy labdarúgó szerzett a tornán. Összesen 190 labdarúgó szerzett legalább egy gólt az idei tornán. A teljes góllövőlista megtekinthető a góllövőlistára kattintva.

A díjkiosztókról, valamint a vasárnapi mérkőzésekről készült képek hamarosan felkerülnek a torna galériájába.

Egyéb statisztikai érdekességekkel az elkövetkezendő napokban jelentkezünk, így érdemes lesz továbbra is minket olvasni!2016.február 21.:
Drámai mérkőzésen büntetőkkel a Pestszentimrei SK nyerte a normál liga döntőjét!


Kormányőr SE II - Kormányőr SE I 2:2. Büntetőkkel: 1-2


A VI. Téli Nagypályás Torna záró mérkőzését a két Kormányőr SE játszotta egymás ellen. A tét az 5-6.hely volt. A BLSZ III.osztályú Kormányőr SE I a szokásostól eltérően ezúttal fehér, míg a BLSZ IV.osztályú Kormányőr SE II narancssárga szerelésben lépett pályára. A vezetést a Kormányőr SE I szerezte meg a 13.percben Tóth Csaba találatával, amit a 31.percben sikerült is megduplázni. A Kormányőr SE II azonban nem adta fel és a 39.percben Tokai Bálint találatával sikerült is szépíteni. Ez volt a támadó második találata az idei tornán. A félidő így 2:1-el ért véget. A második félidőben is két hasonló képességű csapat játszott egymás ellen. A 72.percben aztán összejött az egyenlítés a Kormányőr SE II-nek és miután a hátralévő szűk 20 percben már nem esett újabb találat, következhettek a büntetőrúgások, amelyet a Kormányőr SE I nyert meg 2:1 arányban, így a BLSZ III.osztályú csapat végzett a normál liga 5.helyén, míg a BLSZ IV.osztályú csapat a 6. lett.
Hallássérültek válogatottja - 1908 SZAC KSE 1:3


Az elit liga 11-12.helyéért a Hallássérültek válogatottja, valamint az 1908 SZAC KSE mérkőzött meg. A csapatok már találkoztak egymással a 4.fordulóban, miután mindkét együttes az A-csoportba kapott besorolást. Az akkori mérkőzésen bár már 2:0-ra is vezetett a SZAC, végül 2:2-es döntetlen lett a végeredmény. A mai találkozón már az 5.percben megszerezte a vezetést a SZAC Megyeri Félix találatával, akinek ez már a nyolcadik gólja volt az idei tornán. Tíz perccel később azonban Vörös Gergő góljával egyenlített Dávid József együttese. A 34.percben Kaszab Bence találatával azonban ismét Maráczi János együttese szerezte meg a vezetést, így a félidő 2:1-es SZAC-vezetéssel ért véget. A második félidőből alig telt el nyolc perc és megduplázta előnyét a fehér mezes alakulat, miután Megyeri Félix ismét eredményes volt. A hátralévő bő fél órában már nem született újabb találat, így a 11.helyet a SZAC csapata szerezte meg, míg az utolsó helyen a Hallássérültek válogatottja végzett.
Rúg-6 FC - Goldball '94 FC II 4:0


A normál liga 11-12.helyéért mérkőzött meg egymással a Rúg-6 FC és a Goldball '94 FC II csapata. A Rúg-6 FC nagyjából az első csapatával tudott kiállni ezúttal a mérkőzésre, míg a Goldball II-nél sem volt sok hiányzó. A kezdeményezést a Rúg-6 FC vette át a mérkőzés elején, ám sokáig csak lehetőségekig jutottak el, ám a 17.percben Teleki Olivér kissé szerencsés találatával sikerült megszerezniük a vezetést, amit négy perccel később a torna gólkirálya, Cservák György duplázott meg. A Goldball II-nek a két kapott gól után több lehetősége is volt a szépítésre, ám hol Horváth János védett nagyot, hol a védők szereltek az utolsó pillanatban, így a félidő 2:0-val ért véget. A második félidő is jól kezdődött Szilvási Csaba együttese szempontjából, hiszen az 52.percben Bodnár Zoltán góljával növelte előnyét a bordó mezes alakulat, sőt a 60.percben Cservák György ismét eredményes volt (ez már a 14. gólja volt a tornán!), így 4:0-ra módosult az állás. A továbbiakban a Goldball II támadott többet, ám Orza Andreiék nem tudtak a mai napon gólt szerezni, így a végeredmény maradt a 4:0, amellyel a Rúg-6 FC a torna 11.helyét szerezte meg, míg a Goldball II a 12. lett.
Pestszentimrei SK - Goldball '94 FC I 2:2. Büntetőkkel: 4-1


A VI. Téli Nagypályás Torna normál ligájának döntőjét a Pestszentimrei SK és a Goldball '94 FC I játszotta egymás ellen. A két csapat a második fordulóban már találkozott egymással, miután mindkét csapat a C-csoportban szerepelt. Azt a mérkőzést a pestszentimreiek nyerték meg 3:2 arányban. A remek hangulat garantált volt a mai találkozón, hiszen mintegy 80 szurkoló tekintette meg személyesen a mérkőzést. A pestszentimreieket elkísérte ezúttal is lelkes szurkolótáboruk, akik drapériákat is hoztak magukkal a sporttelepre. A Goldball csapatának is többen szorítottak a lelátóról. Az első 20 percben nem igazán találtak fogást egymáson a csapatok, ám Markó Tamás találatával végül a PSK szerezte meg a vezetést. A félidő hátralévő részében mindkét csapat előtt adódtak ígéretesebbnél ígéretesebb helyzetek, ám újabb gól ekkor még nem született, így a félidő 1:0-ás pestszentimrei vezetéssel ért véget. A második félidő kis késéssel kezdődött. Több lehetősége volt a második félidőben is mindkét csapatnak a gólszerzésre, ám a befejezésekbe rendre hiba csúszott. Jó iramú mérkőzést játszottak a felek, élmény volt végignézni! A fiatal Kong Péter találatával aztán egyenlített a 71.percben a Goldball I! Sőt, hat perccel később a csereként beállt Czeglédy Gábor góljával meg is szerezte a vezetést Wachutka Zoltán együttese! A 82.percben azonban egyenlíteni tudott a Pestszentimrei SK Czellahó Róbert találatával és miután a hátralévő szűk tíz percben már nem született újabb találat, következhettek a büntetőrúgások. A csapatok végül úgy állapodtak meg egymással, hogy 5-5 büntetőt rúgnak. A pestszentimrei Bíró Zoltán nem hibázott, ám Orza Andrei lövését hárította a kapus, így egy kör után a PSK-nál volt az előny. A második körben Takács Richárd értékesítette a büntetőjét, akárcsak Czeglédy Gábor, így két kör után 2:1 volt a büntetőrúgások állása. A pestszentimrei Markó Tamás sem hibázott, ám Kong Péter nem tudta érvényesíteni a büntetőjét, így három kör után hatalmas lehetőség kapujába került a PSK. A negyedik körben a PSK-tól a labda mögé Czifra László állt, akit nem bénított meg a tét és értékesítette a büntetőt, ezzel eldőlt, hogy a VI. Téli Nagypályás Torna normál ligáját a Pestszentimrei SK nyerte meg, akik így túlszárnyalták eddigi legjobb teljesítményüket, amely egy bronzérem volt. A Goldball I csapata pedig a második helyen végzett!
Budapesti Erdért SE - Csillaghegyi MTE öregfiúk 2:2. Büntetőkkel: 3-1


A normál liga bronzmérkőzését a Budapesti Erdért SE és a Csillaghegyi MTE öregfiúk csapata játszotta egymás ellen. A két csapat a csoportkörben már találkozott egymással, akkor a rutinosabb csillaghegyiek nyertek 7:2-re. A mai mérkőzésen sokáig a mezőnyben gyűrték egymást a felek, ám a vezetést mégis sikerült megszereznie a Csillaghegyi MTE öregfiúknak Dr. Mikó István szabadrúgásból szerzett góljával az első félidő utolsó percében. Jól kezdte Boldizsár Imre együttese a második félidőt, hiszen Kőhegyi Zoltán góljával sikerült megdupláznia az előnyét a piros mezes együttesnek, ám ezután Steinmetz György együttese összeszedte magát és a 67.percben jogos büntetőhöz jutott, melyet Lesti Márton értékesített is. A 78.percben aztán Mihálovics Attila találatával az egyenlítés is összejött az Erdértnek. Miután újabb találat már nem született, következhettek a büntetők. Az Erdért csapatából Lesti Márton, míg a csillaghegyiektől Craveró Zoltán értékesítette büntetőjét az első körben. A második körben az Erdért játékosa, Gerő Dávid nem hibázott, ám a CSMTE-től Dr. Mikó István a kapu fölé lőtt és miután Nemes Norbert is berúgta az Erdértből a maga büntetőjét, Ádám Zsolt lövésére már nem is volt szükség. Győzelmével az Erdért TNT-újoncként rögtön a dobogón végzett, míg a Csillaghegyi MTE öregfiúk a negyedik lett.
Inter 04 FC - Zuglói Kinizsi FC 2:8


A normál liga 9-10.helyéért lépett pályára a torna utolsó játéknapjának nyitómérkőzésén az Inter 04 FC és a Zuglói Kinizsi FC. Mindkét együttes az utolsó helyen végzett a csoportjában, ám a múlt héten mindkét csapat győzött. Az Inter 04 FC a Rúg-6 FC csapatát győzte le 4:2-re, míg a Zuglói Kinizsi FC a Goldball '94 FC II-t múlta felül 6:3-ra. A vezetést az Inter 04 FC szerezte meg a 27.percben, miután Apkó Tamás játékvezető büntetőhöz juttatta Nagy Tamásékat. A labda mögé Doktor Mihály állt, akinek bár beleért a lövésébe Solymosi Csaba, ám hárítani nem tudott. Négy perccel később azonban Jenei Krisztián góljával (aki egyébként a Zuglói Kinizsi FC játékos-edzőjének, Solymosi Csabának az unokája) egyenlített a Zuglói Kinizsi FC. A 38.percben ismét büntetőhöz jutott az Inter 04 FC, melyet ezúttal is értékesített Doktor Mihály, ám a félidő így is 2:2-vel ért véget, miután a 40.percben Jenei Krisztián góljával egyenlített másodjára is a zuglói alakulat. A félidőben ismét sort cserélt az Inter 04 FC és innentől kezdve egyértelművé vált, hogy melyik csapat nyeri meg a találkozót. Solymosi Csaba együttese sorra rugdosta a gólokat. Jenei Krisztián egy, Fizli András kettő, míg Knapp Zoltán három gólt szerzett a második játékrészben, így a Zuglói Kinizsi FC végül 8:2-ra nyert, mellyel megszerezte a 9.helyet első TNT-jén. Az Inter 04 FC-nek sincs oka szégyenkezni a 10.hely miatt.
2016.február 20.:
A Maglód TC nyerte a VI. Téli Nagypályás Tornát!


Nagytétényi SE - Testvériség SE 0:3 *

A Fegyelmi Bizottság határozata alapján.
Szent Pál Akadémia FC - KISE 1:7


Az elit liga 5-6.helyéért a Szent Pál Akadémia FC és a KISE mérkőzött meg egymással. Mindkét együttes a B-csoportban szerepelt, akik így a 2.fordulóban már megmérkőztek egymással. Azon a mérkőzésen bár kétszer is vezetett a KISE, végül 2:2-es döntetlen született. Az a mérkőzés azonban teljesen más volt, mint a mostani, ugyanis a Szent Pál Akadémia FC ezúttal csak a tartalék együttesével tudott eljönni a TNT mérkőzésre, miután az első csapatuk Budapest Kupa mérkőzésen lépett pályára. Ez már előrevetítette, hogy a találkozót a KISE csapata fogja megnyerni. Sokáig jól tartotta magát a Szent Pál Akadémia FC, ám a KISE már az első játékrészben két gólt tudott szerezni, amely így 2:0-val ért véget. A második félidő elején Steer Ferenc együttese gyorsan eldöntötte a lényegi kérdéseket, hiszen alig pár perc alatt már 5:0-ra vezetett a KISE. Ekkor azonban szépíteni tudott a Szent Pál Akadémia FC, ám ez a találat nem bénította meg a KISE labdarúgóit, akik további két gólt szerezve végül 7:1-es győzelmet arattak, megszerezve így az elit liga 5.helyét, míg a Szent Pál Akadémia FC a 6.helyen végzett.
Goldball '94 FC U19 - Maglód TC 0:1


A bronzmérkőzést pedig az elit liga döntője követte, amelyet a Goldball '94 FC U19 és a Maglód TC csapata vívott meg egymással. A két csapat a B-csoportban már találkozott egymással az 5.fordulóban. Az a mérkőzés 3:3-as döntetlenre végződött, így izgalmas találkozóra volt kilátás kellemes, labdarúgó időben. Sok néző látogatott ki a sporttelepre, akik így láthatták, hogy Máhr Károly együttese egyáltalán nem játszott alárendelt szerepet a maglódiakkal szemben, sőt a Goldball U19 csapata közelebb is volt a vezető találat megszerzéséhez, ám a befejezésekbe rendre hiba csúszott. Volt, hogy a bal oldali kapufa mentette meg a maglódiakat a góltól. A 32.percben aztán kissé váratlanul szerezte meg a vezetést Weisz Tamás együttese. Gelb Tamás játékvezető juttatta teljesen jogos büntetőhöz a Pest megyei alakulatot. A labda mögé Lukács Bálint állt és bár Bene Máté kapus jól érezte az irányt, nem tudott hárítani, így megszerezte a vezetést a Maglód. A kapott gól kissé megfogta a fiatalokat, így a félidő hátralévő részében a maglódiak domináltak és akár meg is duplázhatták volna előnyüket. Nem esett újabb találat, így a félidő 1:0-val ért véget. A második félidő nagyon kiegyenlített játékot hozott. Mindkét csapat előtt adódtak kisebb-nagyobb helyzetek. Igazából nem keltett volna nagyobb meglepetést egyik csapat gólja sem a szurkolók körében. Ahogy teltek a percek, úgy vált egyre sürgetőbbé a Goldball fiataljai számára a gólszerzés. A Maglód labdarúgói olykor csak szabálytalanul tudták megakadályozni a kibontakozó akciót. Gelb Tamás játékvezető többször is elő kellett, hogy vegye a sárga lapot, sőt a félidő közepe felé a piros lapot is, hiszen az egyik maglódi labdarúgó begyűjtötte második sárga lapját is, ám miután még volt cserelehetősége a maglódiaknak, a torna szabályai szerint nem kellett, hogy emberhátrányban futballozzanak tovább. Az egyenlítés végül nem jött össze Kolozsvári Lászlóéknak, így a VI. Téli Nagypályás Tornát a Maglód TC csapata nyerte meg, akik így egy évig őrizhetik a TNT Vándorserleget, amelyet eddig a Rákosszentmihályi SC (2011), a Ferencvárosi FC (2012), a Testvériség SE (2013), a Nagytétényi SE (2014) és az Unione FC (2015) birtokolt korábban. A Maglód TC az első nem budapesti győztese a TNT-nek! Az ezüstérmes együttes pedig idén a Goldball '94 FC U19 lett, amelyhez jár a gratuláció!
Ikarus BSE II - Unione FC 1:9


A VI. Téli Nagypályás Torna elit ligájának bronzmérkőzését idén az Ikarus BSE II és az Unione FC játszotta. A két csapat már találkozott egymással az A-csoportban. Azt a mérkőzést nehezen, de a címvédő Unione FC nyerte meg 2:1 arányban. A mai mérkőzésen könnyebb dolga volt Szabó András együttesének, hiszen Gál Krisztián fejes góljával már a harmadik percben megszerezte a zöld-fekete szerelésben pályára lépő együttes a vezetést, amit egy perccel később Földes Gábor ugyancsak fejjel duplázott meg. A 12.percben ismét Földes Gábor volt eredményes, így már 3:0-ra vezetett az Unione. Siliga Ádám a 27.percben szépített, ám a félidő így is 6:1-el ért véget, miután Keresztesi Botond klasszikus mesterhármast ért el a 38. és a 45.perc között szerzett gólokkal. A második félidőben további három Unione-gól született. Az 53.percben a csereként beállt Lakatos Zsolt, a 65.percben Babos Ádám, míg a 66.percben Keresztesi Botond volt eredményes, kialakítva így a 9:1-es végeredményt. A mérkőzés krónikájához tartozik még, hogy a 74.percben Orosházi Dávid játékvezető kiállította a Ikarus II játékosát, Komlódi Dávidot, miután hasbarúgta ellenfelét. Az Ikarus BSE II így a negyedik, míg az Unione FC a harmadik helyen végzett idén a tornán.
Csillaghegyi MTE - BEAC 0:5


A 7.forduló szombati játéknapjának nyitómérkőzését a házigazda Csillaghegyi MTE és a BEAC csapata játszotta. A két csapat a B-csoport első fordulójában már találkozott egymással. Azt a mérkőzést Boldizsár Imre együttese nyerte 2:0-ra, ám azóta nagyot fordult a világ mindkét együttessel. A csillaghegyiek tartalékos összeálításban tudtak pályára lépni ezúttal, míg a BEAC erősen állt fel. Ennek megfelelően a BEAC szerezte meg a vezetést a 32.percben Hörich Richárd találatával. A 40.percben aztán Pintér Dávid góljával megduplázta előnyét a BEAC. A félidő így 2:0-val ért véget. A BEAC az egész torna során jól játszott az első félidőben, így nem volt reménytelen a csillaghegyiek helyzete, ám az 53.percben Gál Péter góljával már 3:0-ra vezetett a BEAC. A 70.percben aztán büntetőhöz juttatta Huszti András Norbert játékvezető Szabó András együttesét, melyet Gyebnár András értékesített is. Az 5:0-ás végeredményt Hörich Richárd állította be a 75.percben. Győzelmével a BEAC az elit liga 9., míg a Csillaghegyi MTE a 10.helyen végzett.
2016.február 19.:
Videók a TNT-ről!


Felkerült néhány videó a VI. Téli Nagypályás Tornáról az internetre, melyet most egy csokorba szedtünk és közzé is teszünk honlapunkon!

Az első forduló zárómérkőzését a Budapesti Erdért SE és az Újpesti Haladás FC U17 játszotta egymással a D-csoportban. A mérkőzést 2:1-re az Erdért nyerte meg. Berki Dávid találatával a 23.percben az Erdért szerzett vezetést, ám az 53.percben Nyitrai Tamás egalizált. Az 59.percben azonban ismét megszerezte a vezetést az Erdért csapata (Palkovics Mihály volt eredményes) és az eredmény ezután már nem változott. Az Újpesti Haladás FC U17 jóvoltából felkerült egy videó a mérkőzésről, ahol többek között sok helyzet, kapufa, illetve két gól is megtekinthető. Íme az összefoglaló: Budapesti Erdért SE - Újpesti Haladás FC U17

A negyedik fordulóban mérkőzött meg egymással a D-csoportban a Csillaghegyi MTE öregfiúk, valamint a Budapesti Erdért SE. 2:0-ás csillaghegyi vezetésnél Ádám Zsolt találatával növelte előnyét a csillaghegyi alakulat. Íme a találat: Csillaghegyi MTE öregfiúk - Budapesti Erdért SE 1

Ugyancsak a negyedik fordulóban mérkőzött meg egymással a D-csoportban a Kormányőr SE II és az Újpesti Haladás FC U17. A mérkőzést a fiatalabb Újpesti Haladás FC U17 nyerte meg végül 1:0-ra. Az Újpesti Haladás FC U17 jóvoltából megtekinthető a találkozó egyetlen gólja, amelyet Nyitrai Tamás szerzett a 19.percben. Íme a találat: Kormányőr SE II - Újpesti Haladás FC U17

3:0-ás állásnál aztán szépített a Budapesti Erdért SE csapata Berki Dávid góljával, amely ugyancsak megtekinthető. Íme a találat: Csillaghegyi MTE öregfiúk - Budapesti Erdért SE 2

Az ötödik fordulóban a Szent Pál Akadémia FC a BEAC csapatával mérkőzött meg a B-csoportban. 5:3-as Szent Pál Akadémia FC-vezetésnél büntetőrúgáshoz jutott a Szent Pál Akadémia FC. A labda mögé Varga József állt a 80.percben. A gól érdekes körülmények között eset, érdemes megnézni. Íme a találat: Szent Pál Akadémia FC - BEAC

A hatodik fordulóban a Nagytétényi SE a Szent Pál Akadémia FC-vel mérkőzött meg. A találkozón három alkalommal szerzett vezetést a nagytétényi alakulat, ám mindháromszor egyenlíteni tudott a Szent Pál Akadémia FC, így a mérkőzés 3:3-as döntetlennel zárult. 3:2-es állásnál büntetőhöz jutott a Szent Pál Akadémia FC a 84.percben. A labda mögé Resch Miklós állt, aki nem is hibázott. Íme a találat: Nagytétényi SE - Szent Pál Akadémia FC

A találkozó büntetőpárbaj során dőlt el a torna szabályainak megfelelően. A 3-3 büntetőrúgás is megtekinthető videón. Íme a büntetőpárbaj:

Az első körben a Szent Pál Akadémia FC játékosa, Grósz Szilárd nem hibázott (0:1).
A Nagytétényi SE játékosa, Ducsai Donát sem hibázott, ám a találatot sajnos nem sikerült megőrökíteni (1:1).
A Szent Pál Akadémia FC kezdte a második kört. A labda mögé Resch Miklós állt, aki értékesítette a büntetőt (1:2).
A nagytétényiektől Gergely Antal állt a labda mögé, aki ugyancsak nem hibázott (2:2).
A harmadik körben a Szent Pál Akadémia FC-től Cornides Krisztián végezte el a büntetőrúgást, aki a kapu jobb alsó sarkába helyezett (2:3).
A büntetőpárbaj utolsó rúgását a Nagytétényi SE kapusa, Czigány Bence végezte el, akinek lövését hárította az ellenfél kapusa, így maradt a 2:3-as eredmény a büntetőpárbajban.
2016.február 18.:
Felkerült honlapunk galériájába 121 kép a 6.fordulóról!
2016.február 17.:
A felnőtt csapat nyerte a házirangadót az Újpesti Haladás FC-nél!


Újpesti Haladás FC - Újpesti Haladás FC U17 1:1. Büntetőkkel: 3-2


A megszokottól eltérően ezúttal szerda este kezdődött el a torna aktuális fordulója. A normál liga 7.helyéért mérkőzött meg egymással 20.15-ös kezdéssel az Újpesti Haladás FC, valamint az Újpesti Haladás FC U17. Mindkét együttes a harmadik helyen végzett a csoportjában. Az Újpesti Haladás FC a C-csoportban lejátszott öt mérkőzésén három győzelem mellett kétszer kapott ki. Az Újpesti Haladás FC U17 pedig kétszer győzött, egyszer döntetlenre végzett, míg kétszer kikapott a D-csoportban. A múlt héten az Újpesti Haladás FC a Kormányőr SE II-vel mérkőzött meg, ahol 1:1-es döntetlen után alulmaradtak Zeke Ákosék büntetőkkel, míg az Újpesti Haladás FC U17 4:1-es vereséget szenvedett a Kormányőr SE I-től úgy, hogy a 12.percben már 3:0 volt az állás. A ma esti találkozón mindkét együttes kissé tartalékos összeállításban lépett pályára. Az U17-es csapatnak volt inkább nagyobb tétje a találkozónak, hiszen Tóth Gyula edző elmondta, hogy játékosai önbizalmának biztosan jót tenne, amennyiben a klub felnőtt csapata előtt végeznének a tornán. Az első félidőben csak helyzetekig jutottak a csapatok, gólig nem, így 0:0-al fordultak a felek. A második félidő közepén aztán megszerezte a vezetést az U17-es alakulat Várkonyi Bálint találatával! Mintegy tíz perccel a mérkőzés vége előtt azonban egyenlíteni tudott az Újpesti Haladás FC Németh Marcell találatával, így 1:1-es döntetlennel zárult a találkozó, következhettek a büntetők, amelyeket a rutinosabb felnőtt csapat játékosai bírtak jobban, hiszen 3:2-re megnyerték a rúgásokat, így Zeke Ákos együttese végzett a normál liga 7.helyén, míg Tóth Gyula együttese TNT-újoncként a 8.helyen végzett.
2016.február 14.:
Maglód TC - Goldball '94 FC U19, valamint Pestszentimrei SK - Goldball '94 FC I döntőket rendeznek idén a TNT-n !!!


Kormányőr SE I - Újpesti Haladás FC U17 4:1


A forduló zárómérkőzését a Kormányőr SE I és az Újpesti Haladás FC U17 játszotta. Tóth Gyula együttesében ezúttal azok kaptak a kezdőcsapatban helyet, akik eddig a szezon során kevesebb lehetőséget kaptak. Nem tudtak élni a kínálkozó lehetőséggel, hiszen az első 12 percet átaludták és ennek súlyos következménye lett, már ami a mai mérkőzés végkimenetelét illeti, hiszen 3:0-ás előnyre tett szert a Kormányőr SE I. Mindhárom gólt Csomós Attila szerezte, aki így klasszikus mesterhármassal iratkozott fel a torna góllövőlistájára. A félidő második felében azonban már magára talált a fiatal újpesti alakulat és volt is lehetősége a szépítésre, ám ekkor még nem sikerült a kapuba találni, így a játékrész 3:0-val ért véget. A második félidőben már leginkább az Újpesti Haladás FC U17 birtokolta többet a labdát, amelynek köszönhetően több lehetőséget is sikerült kidolgozni, ám vagy a fiatalok hibáztak a végjátéknál, vagy Szujó Imre kapus védett nagyokat. A 76.percben aztán egy ellencsapásból ismét a Kormányőr SE I volt eredményes. A gólt Kurucz Gergely szerezte, akinek ez volt a második gólja a tornán. A szépítés azért összejött Tóth Gyula együttesének. A szépítő találatot Nyitrai Tamás szerezte a 81.percben, kialakítva ezzel a 4:1-es végeredményt. A Kormányőr SE I így az 5-6.helyért lép pályára a jövő héten a Kormányőr SE II ellen (tehát házirangadót játszanak vasárnap a TNT-n a Kormányőr SE-sek), míg az Újpesti Haladás FC U17 a 7-8.helyért játszik az Újpesti Haladás FC I-el (ugyancsak házirangadó lesz az újpesti klubnál).
Testvériség SE - KISE 3:4 *

A Versenybizottság határozata alapján!
Pestszentimrei SK - Budapesti Erdért SE 3:2


A normál liga második elődöntőjét a Pestszentimrei SK és a Budapesti Erdért SE játszotta egymással. Szabó József együttese a torna mezőnyében egyedüliként teljesített eddig 100%-osan a TNT-n, így ők számítottak a mérkőzés esélyesének is. Steinmetz György együttese a D-csoport második helyén végzett. Ennek ellenére már az 5.percben megszerezte a vezetést az Erdért Berki Dávid találatával, akinek ez már a hatodik találata volt az idei tornán. A PSK pedig már harmadik mérkőzésén került hátrányba az idei tornán. Az mindenesetre biztató, hogy eddig mindig sikerült fordítani vesztes állásból. Így volt ez ma is, hiszen a játékos-edző, Szabó József találatával a 19.percben egyenlített a PSK. A félidő hátralévő részében nem született újabb találat. Történt azonban egy sajnálatos sérülés, hiszen az Erdért csapatának egyik labdarúgója súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett egy szerencsétlen szituáció után. Ezúton is jobbulást kívánunk a sérülést labdarúgónak. A félidő utolsó percében Huszti András Norbert játékvezető kiállította Erli Istvánt, az Erdért labdarúgóját reklamálásért. A második félidő elején is volt egy-két keményebb szituáció, ám hamarosan újabb gólt láthattak a nézők. Szabó József volt ismét eredményes, ám fejes gólja megosztotta a közvéleményt, hiszen nehéz volt eldönteni, hogy a labda teljes terjedelmével áthaladt-e a gólvonalon. A játékvezető megadta a gólt, így átvette a vezetést a PSK. Mindössze két percig vezetett a pestszentimrei alakulat, hiszen Berki Dávid egyenlíteni tudott. Mindössze tíz percet kellett várni az újabb találathoz. Markó Tamás góljával a mérkőzésen már másodjára szerezte meg a vezetést a PSK. Miután újabb találat már nem esett, így végül a pestszentimreiek jutottak a döntőbe, akik a Goldball '94 FC I-el mérkőznek meg. A csoportban már találkozott a két együttes. Azt a mérkőzést 3:2-re a PSK nyerte meg. Az Erdért a bronzmérkőzésen lép pályára a Csillaghegyi MTE öregfiúkkal szemben.
Goldball '94 FC I - Csillaghegyi MTE öregfiúk 6:3


A normál liga első elődöntőjét a Goldball '94 FC I és a Csillaghegyi MTE öregfiúk játszotta. A csillaghegyiek eddigi egyetlen vereségüket a tornán pont a Goldballtól (a második csapattól) szenvedték el még az első fordulóban. A vezetést Wachutka Zoltán együttese szerezte meg a 8.percben Kong Péter találatával. Két perccel később Orza Andrei is betalált, sőt újabb tíz perc múlva már 3:0 volt az állás Gremsperger Márton találatával. A 23.percben ismét eredményes volt Kong Péter, így eldőlni látszott a mérkőzés sorsa. A félidő 4:0-val ért véget. Az első félidőben egyértelműen a Goldball játszott jobban. Gyorsabban járatták a labdát, többet futottak és több góllal is vezethettek volna. A csillaghegyiek a félidőben rendezték soraikat és hátrébb védekeztek. Ennek, illetve a cseréknek köszönhetően átalakult némileg a mérkőzés képe és a csillaghegyieknek is több ígéretes helyzetük volt. Benő Norbert egy ilyenből szerezte meg a szépítő találatot az 51.percben. Nem örülhettek azonban sokáig Boldizsár Imréék, mert a 60.percben ismét eredményes volt Kong Péter. Tíz perccel később Ádám Zsolt góljával 5:2-re módosult az állás, sőt a 86.percben Weitzinger Zsolt fejesével egészen szorossá módosult az állás, ám a 90.percben Zincsenko Denis góljával végül magabiztossá tette győzelmét a Goldball I. Ezzel eldőlt, hogy jövő héten vasárnap döntőt játszik a Goldball I, míg a bronzmérkőzésen lép pályára a Csillaghegyi MTE öregfiúk. Ellenfeleik a Pestszentimrei SK - Budapesti Erdért SE mérkőzés alakulásának függvényében kerülnek ki.
Unione FC - Maglód TC 1:2


A torna elit ligájának második elődöntője következett! Az Unione FC és a Maglód TC párharcát sokan előrehozott döntőnek is tekintették, hiszen egy BLSZ I.osztályban szereplő élcsapat mérkőzött meg egy Pest megyei I.osztályúval. A vezetést az Unione FC szerezte meg a 12.percben, miután a korábban az NB I-ben is pályára lépő Freud Gábor szabadrúgásból volt eredményes. A gól után tovább támadott a címvédő, ám az utolsó passzokba rendre hiba csúszott, továbbá a maglódi védelem is remekül helytállt ma délután. Mezőnyben két azonos képességű csapat mérkőzött meg egymással, így nem keltett különösebb meglepetést senkinél a szoros eredmény. A félidő 1:0-val ért véget. A második félidőt remekül kezdte a Maglód, hiszen a 48.percben Pápai Dániel távoli lövésével egyenlített a Pest megyei alakulat. Sőt, a 62.percben egy remek akció végén Schirilla György lőtte ki a hosszú alsó sarkot, így megszerezte a vezetést Herédi Attila együttese. Ahogy teltek a percek, úgy vált egyre égetőbbé az egyenlítés az Unione csapatának, ám a gólhoz a Maglód járt közelebb, ám egy szépen kidolgozott helyzetet követően a maglódiak támadója két méterről csak a felső lécre tudott fejelni. Az Unione egy újabb szabadrúgásból tudott volna ismét eredményes lenni, ám a remek lövést bravúrosan hárította a maglódiak kapusa. Újabb gól végül nem született, így a találkozót a Maglód nyerte meg 2:1 arányban, ami azt jelenti, hogy a Rákosszentmihályi SC, a Ferencvárosi FC, a Testvériség SE, a Nagytétény SE, valamint az Unione FC után új győztese lesz a TNT-nek. A döntőt a Maglód TC csapata játssza jövő héten szombaton a Goldball '94 FC U19 ellen, míg a bronzmérkőzést az Unione FC és az Ikarus BSE II fogja játszani.
Rúg-6 FC - Inter 04 FC 2:4 (1:4)


A vasárnapi játéknapot a Rúg-6 FC és az Inter 04 FC mérkőzése kezdte. A Rúg-6 a C-csoport ötödik, míg az Inter a D-csoport hatodik helyén végzett. A Rúg-6 ezúttal rendkívül tartalékos összeállításban lépett pályára. Egy kapu előtti kavarodásból meg is szerezte a vezetést az Inter 04 már a 3.percben, miután a Rúg-6 kapusáról harmadszorra is kipattant a labda. Kérdés, hogy a Rúg-6 FC védői merre voltak a támadás során. A 11.percben aztán Kern Péter találatával megduplázta előnyét a kék-fekete mezes alakulat. Sőt, Kern Péter hét perccel később újabb gólt szerzett, így 3:0-ra módosult az állás. A 20.percben pedig már 4:0-át mutatott a virtuális eredményjelző, miután Szabó Iván is eredményes volt. A támadónak ez volt a második találata az idei tornán. A 28.percben aztán Cservák György góljával szépített a Rúg-6. A csatárnak ez már a 11. gólja volt a tornán, így ő a gólkirályi cím legnagyobb esélyese. A félidő végül 4:1-el ért véget. A félidőben az Inter 04 teljes sort cserélt. A második félidő innentől kezdve a Rúg-6 FC-é volt. Szilvási Csaba együttese sorra dolgozta ki a helyzeteket. A legközelebb Gombai Zsolt járt a gólhoz, ám lövése a felső lécen csattant. A 82.percben aztán Cservák György ismét eredményes volt, így 4:2-re módosult az állás. Újabb gól már nem esett, így az Inter 04 a jövő héten a 9-10., míg a Rúg-6 a 11-12.helyért lép pályára a tornán. Előbbi ellenfele a Zuglói Kinizsi FC, utóbbié a Goldball '94 FC II lesz.
2016.február 13.:
A Goldball '94 FC U19 az egyik döntős !!!


1908 SZAC KSE - BEAC 0:3 *

A Versenybizottság határozata alapján!
Újpesti Haladás FC - Kormányőr SE II 1:1. Büntetőkkel: 1-2


Az Újpesti Haladás FC a C-csoport harmadik helyén végzett a Pestszentimrei SK, valamint a Goldball '94 FC I mögött, míg a Kormányőr SE II a D-csoport negyedik helyén fejezte be a csoportkört. A mérkőzés esélyesének az újpestiek számítottak, akik az 5.percben meg is szerezték a vezetést Almási Norbert találatával. Az első félidőben jóformán Zeke Ákos együttese előtt adódtak csak gólhelyzetek, ám a befejezésekbe rendre hiba csúszott. A Kormányőr II kontratámadásai is rejtettek veszélyt magukban, így nem volt egyáltalán lefutott a találkozó. A félidő 1:0-val ért véget. A második félidőben feljebb tolta a védekezését Lipcsey Zsolt együttese, így több labdaszerzés volt az ellenfél térfelén. Mégsem egy ilyen szituációból egyenlített a Kormányőr II. A 60.percben Kölcsei Tamás mintegy 30 méterről talált az Újpesti Haladás kapujába. Kapushiba előzte meg a találatot. A hátralévő fél órában a Kormányőr igyekezett megőrizni az állást, amely végül sikerült is, így következhettek a büntetőrúgások. Az Újpesti Haladás FC csapatából Varró Péter, míg a Kormányőr II csapatából Papp Martin hibázott az első körben. Brand Krisztián aztán betalált, ám Szakál Iván is eredményes volt, így két kör után 1:1 volt az állás a büntetőrúgásoknál. A harmadik körben Záhonyi György hibázott (lövését védte a kapus), míg Eke László betalált, így a párharcot a Kormányőr SE II nyerte meg, amely így a jövő héten az 5-6.helyért, míg Zeke Ákos együttese a 7-8.helyért léphet pályára. Amennyiben holnap a Kormányőr SE I legyőzi az Újpesti Haladás FC U17-et, úgy a jövő héten házirangadót játszik a Kormányőr SE, valamint az Újpesti Haladás FC is a TNT-n.
Ikarus BSE II - Goldball '94 FC U19 0:5


A torna első elődöntőjével folytatódott a torna! Az A-csoportban a második helyen végző Ikarus BSE II a B-csoportot megnyerő Goldball '94 FC U19 ellen lépett pályára! Mindkét edző azt nyilatkozta a hét közben, hogy győzelmi szándékkal küldi pályára csapatát, ám előzetesen többen a Goldball csapatát tartották a mérkőzés esélyesének. A hét közben a két együttes már megmérkőzött egymással edzőmérkőzésen, ahol a Goldball U19 a mai csapatával lépett pályára, ám az Ikarus vegyes együttessel állt ki arra a találkozóra. A mérkőzést egyébként 4:0-ra a Goldball nyerte. A mai találkozóra kilátogató mintegy 70 néző bizonyára élvezte a látottakat, hiszen mindkét csapatban ifjúsági korú játékosok léptek pályára. A találkozó lüktető, jó iramú volt, ám sok volt a pontatlan átadás. Elképzelhető, hogy kissé görcsössé tette a tét a labdarúgókat. A vezetést Horváth Patrik találatával a Goldball U19 szerezte meg a 24.percben. A félidő végéig tovább növelhette volna előnyét Máhr Károly együttese, ám újabb gólt már nem sikerült szerezni, így 1:0-val ért véget az első félidő. A második félidőben is leginkább a mezőnyben folyt a játék, ám az Ikarus már többet kezdeményezett, ám a játékvezető óriási lehetőséget vett el Czinege László együttesétől az 57.percben, amikor -tévesen- lesen állította meg az akciót. Az ellenakcióból pedig megduplázta előnyét a Goldball. A második gólt Murzsa Róbert szerezte. A 65.percben aztán eldőlni látszott a mérkőzés sorsa, amikor egy remek kiugratást Altorjai Richárd használt ki. A 70.percben aztán sportszerűségből jelesre vizsgázott a Goldball. Történt, hogy egy védésnél valószínűleg eltört az Ikarus BSE II kapusának, Siliga Dávidnak az ujja. Miután Czinege László csapatának már nem volt több cserelehetősége, valamint cserekapusa, így a Goldball U19 félidőben lecserélt kapusa, Sásdi Dominik állt az Ikarus BSE II kapujába. Ő sem tudta azonban megakadályozni, hogy a Goldball továbbnövelje előnyét az egyre inkább elfáradó Ikarus BSE II ellen. A 73.percben Murzsa Róbert, míg a 77.percben Kolozsvári László talált be, így kialakult az 5:0-ás végeredmény. A 88.percben reklamálásért Fekete László játékvezető kiállította Kolozsvári Lászlót reklamálásért a Goldball csapatából. Az Ikarus BSE II így jövő héten szombaton a bronzéremért lép pályára, míg a Goldball '94 FC U19 készülhet az elit liga döntőjére! A két csapat ellenfelei a holnapi Unione FC - Maglódi TC mérkőzésen kerülnek ki. Máhr Károly elhivatottságát jelzi többek között, hogy személyesen fogja megtekinteni a találkozót!
Hallássérültek válogatottja - Csillaghegyi MTE 1:6


Az A-csoport utolsó helyezettje, a Hallássérültek válogatottja mérkőzött meg a B-csoport ötödik helyezettjével, a Csillaghegyi MTE-vel. A Hallássérültek válogatottja egyéb programok miatt erősen tartalékos összeállításban lépett ezúttal pályára, ám a csillaghegyieknél is több hiányzó volt. A mérkőzés gyenge színvonalú, lassú játékot hozott. A 11.percben Móré Zsolt találatával a CSMTE szerezte meg a vezetést, amelyet a 22.percben Weitzinger Zsolt egy fejesgóllal megduplázott. Gonda Gergely 41.percben szerzett találata állította be a 3:0-ás félidei eredményt. A második félidőt Dr. Mikó István gólja nyitotta, ám a 61.percben Asztalos Roland szépségdíjas találatával szépített a Hallássérültek válogatottja. A 71.percben Dr. Mikó István lesgyanus szituációból született góljával 5:1-re módosult az állás, míg a végeredményt Móré Zsolt állította be a 80.percben. A Hallássérültek válogatottja így a 11-12., míg a Csillaghegyi MTE a 9-10.helyért léphet pályára a jövő héten.
Zuglói Kinizsi FC - Goldball '94 FC II 6:3


A D-csoport ötödik helyén végző Goldball '94 FC II mérkőzött meg a C-csoport hatodikjával, a Zuglói Kinizsi FC-vel. A 4.fordulóban Solymosi Csaba együttese megmérkőzött már a Goldball első csapatával, ahol 5:2-re Wachutka Zoltánék nyertek. A vezetést Knapp Zoltán góljával a Zuglói Kinizsi FC szerezte meg a 24.percben. A találat érdekessége, hogy ez volt az ötödik gólja a tornán a zuglói alakulatnak és mind az ötöt a támadó szerezte! Tíz perccel később azonban egyenlített a Goldball II Török Tamás góljával. A félidő hajrája azonban a Zuglói Kinizsié volt, hiszen előbb a 43.percben Szűcs Zoltán, majd két perccel később Sipos Adrián talált be, így a félidő 3:1-el ért véget. A második félidő elején aztán Knapp Zoltán góljával növelte előnyét a piros-fekete szerelésben pályára lépő csapat. A támadó a tizenhatoson kívülről talált be úgy, hogy a labda a jobb oldali kapufáról vágódott a hálóba. Nem sokkal később újabb gólokat szerezhetett volna a Kinizsi, ám kétszer is megmentettte a kapufa a Goldball csapatát. A 72. és a 75.percben aztán gyorsan duplázott Sipos Dávid, így már 6:1-re vezetett a Zuglói Kinizsi FC. A mérkőzés hajrájában azonban szépíteni tudott a Goldball II. A 82.percben Csoszánszky Miklós, míg hat perccel később Badényi Tamás volt eredményes, kialakítva ezzel a 6:3-as végeredményt. A Zuglói Kinizsi FC így a 9-10., míg a Goldball '94 FC II a 11-12.helyért léphet pályára jövő héten a normál ligában. Ellenfeleiket a Rúg-6 FC - Inter 04 FC párharcból kapják meg.
Nagytétényi SE - Szent Pál Akadémia FC 3:3. Büntetőkkel: 2-3


Az A-csoport 3.helyén végző Nagytétényi SE mérkőzött meg a B-csoport negyedikjével, a Szent Pál Akadémia FC-vel. A győztes az 5-6., a vesztes a 7-8.helyért játszik a jövő héten. A vezetést a Nagytétény szerezte meg Ducsai Donát találatával a 16.percben. Az első félidőben jobbára a nagytétényiek birtokolták a labdát és több ígéretes helyzetet is kitudtak alakítani, ám a végébe mindig hiba csúszott, így a félidő 1:0-val ért véget. A második félidő elején több alkalommal is megduplázhatta volna előnyét az ezúttal fehér-fekete szerelésben pályára lépő Nagytétény, ám kimaradtak a lehetőségek. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, egy ellentámadásból egyenlített a Szent Pál. A gólhelyzetben kilépő támadót buktatta a nagytétényiek kapusa, akit kiállított Horváth Balázs játékvezető és büntetőrúgás következhetett. A labda mögé Resch Miklós állt és a jobb alsó sarokba helyezett. Két perc sem telt el és ismét a nagytétényieknél volt az előny. Egy lesgyanús szituációnál lépett ki a védők közül a nagytétényi támadó, majd önzetlenül Gergely Antalhoz passzolt, aki az üres kapuba helyezett. A 76.percben aztán másodjára is egyenlített a Szent Pál, ezúttal Vaczó Dániel volt eredményes. Pillanatok teltek el, mire a mérkőzésen már harmadszorra is megszerezte a vezetést Tyukodi Zoltán együttese (Gergely Antal volt ezúttal is eredményes), ám a 84.percben Gelei Károly játékosai ismét egyenlíteni tudtak, ráadásul ezúttal is büntetőből. A büntetőt ezúttal is Resch Miklós értékesítette (hasonlóan a jobb alsó sarkot választotta). A végeredmény így 3:3 lett, következhettek a büntetők. A torna szabályainak megfelelően 3-3 büntetőrúgást végezhetettel mindkét együttes. A Szent Pál Akadémia FC kezdte a büntetőket és Grósz Szilárd nem is hibázott (a bal alsó sarokba lőtt), majd Ducsai Donát is azt az oldalt választotta, amelyből ugyancsak gól lett, így egy kör után 1:1-re álltak a felek a büntetőknél. A Szent Pál Akadémia FC második rúgója az a Resch Miklós volt, aki a mérkőzésen két büntetőt is értékesített. Az eddigiektől ellentétben ezúttal a kapu közepébe helyezett, majd Gergely Antal se hibázott (bal alsó sarok volt a végállomás). A harmadik körben Cornides Krisztián magabiztosan helyezett a jobb alsó sarokba, ám a Nagytétényi SE kapusa, Czigány Bence hibázott (Laky Dániel hárította a lövést), így a Szent Pál Akadémia FC nyerte a párharcot, akik így az 5-6.helyért lépnek pályára a jövő héten, míg Tyukodi Zoltánék a 7-8.helyért játszanak. Az ellenfelek a Testvériség SE - KISE párharcból kerülnek ki.
2016.február 10.:
A 6.forduló beharangozója: jönnek az elődöntők!

Amint arról már korábban beszámoltunk, a hétvégén véget ért a torna csoportköre. A torna szabályai szerint a csoportok első helyezettjei a másik csoport másodikjaival, a csoportok harmadik helyezettjei a másik csoport negyedikjeivel, míg a csoportok ötödik helyezettjei a másik csoport hatodikjaival mérkőznek meg a 6.fordulóban.

A legizgalmasabb találkozóknak az elődöntők ígérkeznek, hiszen itt dőlnek el, hogy mely csapatok játszhatják a döntőt a 7.fordulóban, illetve hogy mely csapatok lépnek pályára a bronzmérkőzésen, így a 6.forduló beharangozójában elsősorban az elődöntő mérkőzéseit vettük górcső alá.


Szombaton, 14.15-ös kezdéssel játssza az idei torna első elődöntőjét az Ikarus BSE II, valamint a Goldball '94 FC U19-es csapata. Az Ikarus BSE II csapata az A-csoport második helyén végzett 8 szerzett ponttal (2 győzelem, 2 döntetlen, 1 vereség, 12 rúgott-, illetve 7 kapott gól volt a mérleg) az Unione FC mögött. Czinege László együttese az első fordulóban legyőzte a Nagytétényi SE csapatát 3:2-re, majd 2:2-es döntetlenre végzett a SZAC ellen. A harmadik fordulóban a Testvériség SE ellen 1:1-es döntetlen született, míg egy héttel később az Unione FC-től 2:1-es vereséget szenvedtek a fiatalok. Az utolsó csoportmérkőzésen 5:0-ás győzelmet arattak az Ikarus játékosai. A Goldball '94 FC U19 a B-csoport élén végzett kisebb meglepetésre, megelőzve többek között a BLSZ I.osztályú KISE, valamint a Pest megyei I.osztályú Maglódi TC csapatát is! Máhr Károly együttese az öt mérkőzéséből négyet is megnyert, míg egy alkalommal döntetlenre végzett (13 szerzett pont, 30 rúgott-, illetve 3 kapott gól). Először a Szent Pál Akadémia FC-t ütötte ki a Goldball U19 14:0-ra (!), majd a Csillaghegyi MTE-nél bizonyultak jobbnak (3:0) a fiatalok. A BEAC-ot 8:0-ra győzték le Kolozsvári Lászlóék, majd a Maglódi TC elleni rangadón 3:3-as döntetlenre végeztek úgy, hogy 3:1-ről sikerült egyenlíteni. Az utolsó csoportmérkőzésen aztán 2:0 arányban győzte le a KISE csapatát a Goldball U19, így az élen végzett. Lássuk, hogyan vélekednek a vezetőedzők a hétvégi mérkőzésről!

Czinege László, az Ikarus BSE II vezetőedzője: "Azzal a céllal indultunk el a tornán, hogy minél jobban sikerüljön felkészülnünk a tavaszi szezonra. Ahogy teltek a hetek a tornán, egyre inkább azon voltunk, hogy minél előrébb végezzünk a csoportban. Sok mindent gyakorlunk fiatal csapatommal a felkészülés alatt. Volt olyan mérkőzés, ahol leginkább a védekezést tudtuk gyakorolni, illetve volt olyan is, ahol a támadások vezetését. Számunkra éppen ezért teljesen megfelelő ez a torna. Csapatomat 16-17 éves játékosok alkotják. Szeretnénk döntőt játszani, így a győzelem megszerzése érdekében lépünk pályára szombaton a Goldball fiataljai ellen!"

Máhr Károly, a Goldball '94 FC U19 vezetőedzője: "Úgy gondolom, hogy nem létezik olyan mérkőzés, ahol teljesen lényegtelen az eredmény. Amikor ott van az ember a lehetőség kapujában, akkor a lehető legjobb eredményt szeretné elérni, így vagyunk ezzel mi is. Eredetileg a cél az volt, hogy fiatal játékosaim felnőtt csapatok ellen tudják megmérettetni magukat. Szerettük volna látni, hogy mire elég ez a játéktudás felnőtt csapatok ellen. Közben úgy alakultak a mérkőzések, ahogy alakultak, legnagyobb örömünkre, így jó pozícióba került a csapat. Az edzések ugyanúgy zajlanak, mint az eddigi mérkőzések előtt, így ilyen szempontból nem teszünk különbséget, hogy a hétvégén elődöntőt játszik a csapat. Sok múlhat azon, hogy milyen állapotban lesz csapatom egészségügyileg, de mindenképpen a legjobb eredményt szeretnénk elérni a szombati mérkőzésen!"Vasárnap, 10.45-ös kezdéssel az Unione FC és a Maglód TC csapata mérkőzik meg a tornán. Sokak szerint előrehozott döntőnek is beillik ez a találkozó, amellyel valóban nehéz lenne vitatkozni, hiszen az Unione FC BLSZ I.osztályú élcsapat (a 4.helyen telelnek), ráadásul a TNT címvédője, míg a Maglód TC a Pest megyei I.osztályban szerepel (7.hely). Szabó András együttese a torna címvédőjéhez méltóan szerepelt az A-csoportban, hiszen az első négy mérkőzését egyaránt megnyerte, bebiztosítva így a csoportelsőséget és bár az utolsó mérkőzésen becsúszott egy döntetlen, összességében nem lehet panasz az eddigi teljesítményre. Az Unione FC először a Hallássérültek válogatottját (8:0), majd a Nagytétényi SE-t (6:0), majd az 1908 SZAC KSE-t (5:1), végül pedig az Ikarus BSE II-t (2:1) győzte le. Az utolsó csoport mérkőzés a Testvériség SE ellen 2:2-es döntetlenre végződött, így 23 rúgott- és 4 kapott gól lett a mérleg. A Maglód TC csapata pedig a B-csoport második helyén végzett. A Weisz Tamás és Herédi Attila által irányított együttes története első TNT-s mérkőzésén 2:2-es döntetlenre végzett a KISE-vel, majd 0:1-ről fordítva 7:1-re győzte le a BEAC-ot. Egy hétre rá a Szent Pál Akadémia FC-t sikerült felülmúlni (2:1), ám a Goldball '94 FC U19 elleni rangadón csupán 3:3-as döntetlenre végzett a Maglód (pedig 3:1-re is vezetett nem sokkal a mérkőzés vége előtt), így bár megnyerte az utolsó csoport mérkőzését a Csillaghegyi MTE ellen (8:1), végül csak a második helyen végzett. A vasárnapi mérkőzés egyik érdekessége az lesz, hogy a Maglód TC edzője, Weisz Tamás az Unione FC labdarúgója, aki így saját csapata ellen fog pályára lépni.

Szabó András, az Unione FC vezetőedzője: "Természetesen idén is szeretnénk megnyerni a tornát. A hétvégén a Maglóddal fogunk játszani, akikről tudjuk, hogy erős csapat. Korábban több edzőmérkőzést is játszottunk velük, így testközelből tapasztalhattuk, hogy jó csapat. Nem is olyan régen még az NB III-ban szerepeltek, úgyhogy jó csapattal fogjuk az elődöntőt játszani. Úgy gondolom, hogy ez a találkozó egyértelműen háromesélyes. Szeretnénk megvédeni a címünket a tornán és nem visszaadni a TNT-vándorserleget. Ez a célunk. Jó erőfelmérő lesz a vasárnapi mérkőzés!"

Weisz Tamás, a Maglód TC vezetőedzője: "Igazából minden eredmény számít, így a vasárnapi is, főleg úgy, hogy közben az ellenfélben fogok játszani. Természetesen számít az, hogy milyen eredményt érünk el a tornán. Jó úgy elindítani egy bajnokságot, hogy előtte megnyersz egy rangos tornát. A felkészülésünket remekül szolgálja a torna, ez alól talán csak egyetlen mérkőzés volt kivétel. Sikerült több próbajátékost is tesztelni. Tudjuk, hogy a vasárnapi mérkőzés elődöntő lesz, ám úgy gondolom, hogy ez egy előrehozott döntőnek is beillik. Úgy gondolom, hogy amelyik csapat itt győz, az meg is nyeri a tornát. Mint újonc csapat, szeretnénk már első évünkben a döntőbe kerülni és esetleg megnyerni a tornát. Meglátjuk, mit hoz a vasárnapi mérkőzés."Vasárnap, 12.30-kor fog a játékvezető a sípjába fújni a Goldball '94 FC I - Csillaghegyi MTE öregfiúk mérkőzésen, amely a VI. Téli Nagypályás Torna normál ligájának egyik elődöntője lesz. Wachutka Zoltán együttese a C-csoport második helyén végzett a Pestszentimrei SK mögött, miután 9 pontot gyűjtött (3 győzelem, 2 vereség, 15 rúgott-, illetve 9 kapott gól a mérleg). Az első fordulóban 4:1-re legyőzte a Goldball csapata az Újpesti Haladás FC-t, majd egy héttel később 3:2-es vereséget szenvedett a Pestszentimrei SK-tól. Ezt két győzelem követte. Előbb a Rúg-6 FC-t (4:2), majd a Zuglói Kinizsi FC-t (5:2) győzte le a Goldball. Az utolsó mérkőzés előtt már eldőlt, hogy biztosan a második helyen végez a csoportban a Goldball, így nem változtatott a végső helyezésen a Kormányőr SE I elleni vereség (0:1) sem, ám a mérkőzést követően nagyon csalódott volt a csapat játékos-edzője, Wachutka Zoltán. A Csillaghegyi MTE öregfiúk csapata pedig kisebb meglepetésre megnyerte a D-csoportot. Pedig nem így indult a torna a csillaghegyiek számára, hiszen az első mérkőzésen a Goldball II ellen kiütéses, 7:1-es vereséget szenvedtek, ám ezt négy győzelem követte. Először az Újpesti Haladás FC U17-et (2:0), majd a Kormányőr SE II-t (4:1), aztán a Budapesti Erdért SE-t (7:2), végül pedig az Inter 04 FC-t (4:0) győzték le Ádám Zsolték, akik összesen 18 gólt rúgtak, míg 10-et kaptak a csoportban.

Wachutka Zoltán, a Goldball '94 FC I játékos-edzője: "Csapatunk abszolút edzésnek, illetve edzőmérkőzésnek fogja fel a tornát, illetve annak mérkőzéseit annyi különbséggel, hogy nyilván szervezett keretek között zajlik. Nálunk mint ahogy eddig minden mérkőzésen, most is be fog minden cserejátékos állni a félidőben, az eredménytől teljesen függetlenül. Nem csinálunk élet-halál harcot a tornából, azonban ha van lehetőségünk nyerni, szeretnénk élni vele."

Boldizsár Imre, a Csillaghegyi MTE öregfiúk vezetőedzője: "Öregfiúk csapatunknak remekül szolgálja a felkészülését a tavaszi idényre ez a torna. Az előzetes várakozással ellentétben szerepelt a csapat a csoportban, ahol végül sikerült is az élen végezni. Ez kissé engem is meglepett, ám a mutatott játék alapján egyáltalán nem érdemtelenül szerezték meg az első helyet játékosaim. Úgy gondolom, hogy győzelmi eséllyel léphetünk pályára vasárnap is, amellyel természetesen szeretnénk élni!"Végül pedig az utolsó elődöntőt a Pestszentimrei SK, valamint a Budapesti Erdért SE fogja játszani vasárnap, 14.15-ös kezdéssel. A Pestszentimrei SK csapata a tornán egyedüliként végzett 100%-os teljesítménnyel az élen. Szabó József csapata 15 gólt rúgott (ebből 7 gólt maga a játékos-edző szerzett), míg csupán négyet kapott, így magabiztosan végzett a C-csoport élén. Jól kezdődött a sárga mezeseknek a torna, hiszen a Zuglói Kinizsi FC csapatát 5:0-ra sikerült legyőzni, amit a Goldball '94 FC I 3:2-es legyőzése követett. Egy héttel később az Újpesti Haladás FC ellen csak nagy nehezen győzött a csapat 2:1-re, míg a Kormányőr SE I ellen is csak a mérkőzés hajrájában tudta megnyerni a találkozót a PSK 3:0-ra. Az utolsó csoportmérkőzésen pedig 2:1-re győzték le a pestszentimreiek a Rúg-6 FC csapatát hátrányból fordítva. Sokan úgy vélekednek, hogy amennyiben sikerül hatékonyabban kivédekezni az ellenfél pontrúgásait a csapatnak, esélyesként lépnek pályára az elődöntőben. Ehhez azonban lesz néhány szava a Budapesti Erdért SE-nek is. Steinmetz György együttese jól szerepelt a D-csoportban és csupán azért végzett a második helyen, mert egyetlen vereségét pont a csoport első helyén végző Csillaghegyi MTE öregfiúktól szenvedte el. Az Erdért mérkőzésein potyogtak a gólok, hiszen az öt mérkőzésen 20 gólt rúgtak, míg 18-at kaptak. Az első mérkőzésen 2:1-re legyőzték Steinmetz Györgyék az Újpesti Haladás FC U17-et, majd következett az Inter 04 FC elleni 8:6-os siker. Egy héttel később a Goldball '94 FC II ellen sikerült 6:4-re győzni (6:0-ás félidőt követően), ám a Csillaghegyi MTE öregfiúktól 7:2-es vereséget szenvedett a csapat. Az utolsó mérkőzését a csoportban 2:0-ra nyerte meg a csapat a Kormányőr SE II ellen.

Szabó József, a Pestszentimrei SK játékos-edzője: "Csapatom rendszeres résztvevője a TNT-nek, ám eddigi legjobb helyezésünk a harmadik hely volt. Most nagyon bízom benne, hogy ezt sikerül túlszárnyalni. Ehhez már csak annyi kell, hogy vasárnap győzzünk az Erdért ellen. Remélem, hogy ezt sikerül abszolválnunk. A képességek megvannak ehhez a csapaton belül, inkább az lesz a mérvadó, hogy milyen napot fog ki a csapat. Ez az utóbbi időben többször is problémaként merült fel nálunk. Remélem, hogy most jó napot fogunk kifogni."

Steinmetz György, a Budapesti Erdért SE vezetőedzője: "Remekül szolgálja a felkészülésünket ez a torna. Úgy gondolom, hogy jól is szerepelünk. A héten sikerült két új játékost is igazolnunk, akik remélem, hogy a hétvégén már pályára is tudnak lépni. Természetesen számít az eredmény és győzelmi szándékkal lépünk pályára vasárnap a Pestszentimre ellen. A legfontosabb azonban az, hogy minél jobban sikerüljön felkészülnünk a tavaszi szezonra. Bízom benne, hogy jó mérkőzést tudunk játszani vasárnap, amelyen győzelmünkkel sikerül a döntőbe jutnunk!"
Honlapunk látogatóinak szolgálhatunk egy jó hírrel is: a hétvégén már többször fog frissülni az online közvetítés, így nyomon lehet követni az eredmények alakulását a tornán a számítógép előtt ülve, vagy akár a telefont nyomkodva is.
2016.február 7.:
A Pestszentimrei SK maradt az egyetlen 100%-os csapat a tornán !!!


ELKÉSZÜLT A 6.FORDULÓ VÉGLEGES PROGRAMJA, AMELY MEGTEKINTHETŐ AZ ALÁBBI LINKRE KATTINTVA: 6.forduló !!!


Felkerült 107 darab kép honlapunk
galériájába az 5.fordulóból!
Frissítve lett a torna góllövőlistája! Az élen továbbra is Cservák György (Rúg-6 FC), valamint Keresztesi Botond (Unione FC) áll 10-10 találattal, míg közvetlen mögöttük áll a képzeletbeli dobogó harmadik fokán Kolozsvári László (Goldball '94 FC U19) 9 találattal. Érdekesség, hogy közülük a hétvégén csak Kolozsvári László talált be. 7 góljával maradt a negyedik helyen a góllövőlistán Megyeri Félix (1908 SZAC KSE), ám mellé zárkózott fel Szabó József (Pestszentimrei SK), aki két gólt is szerzett a hétvégén. További három játékos szerzett 6, míg kettő 5 gólt eddig a tornán. Eddig 150 játékos szerzett legalább egy gólt az idei tornán!


1908 SZAC KSE - Nagytétényi SE 2:4


A torna ötödik fordulójának és egyben csoportkörének zárómérkőzését az 1908 SZAC KSE, valamint a Nagytétényi SE játszotta egymással az A-csoportban. A találkozó sok kérdést volt hivatott eldönteni, ugyanis az A-csoportban az első, illetve az utolsó helyezett kivételével még egyik hely sem dőlt el a találkozó előtt. A Nagytétény négy, míg a SZAC öt pontot szerzett eddigi négy mérkőzésén a tornán. A csapatok támadó szellemben kezdték a mérkőzést és ennek köszönhetően az első félidő sok helyzetet, valamint négy gólt hozott. Bár sokáig vezetett a SZAC csapata, a félidő végül 2:2-es döntetlennel ért véget. A második félidőben aztán átvette az irányítást a Nagytétény csapata az egyre inkább elfáradó SZAC ellen és ennek meg is lett az eredménye, hiszen Tyukodi Zoltán együttese meg is szerezte a vezetést. A hajrához közeledve sikerült megdupláznia előnyét a Nagytétényi SE csapatának, így végül 4:2-es végeredmény született. A Nagytétény csapata így végül a harmadik helyen végzett az A-csoportban, míg az 1908 SZAC KSE csapata az ötödik lett.
Pestszentimrei SK - Rúg-6 FC 2:1


A C-csoportban már korábban eldőlt, hogy a csoportot a Pestszentimrei SK nyeri meg, akik utolsó csoportmérkőzésüket a Rúg-6 FC-vel játszották. A vezetést kisebb meglepetésre a Rúg-6 FC szerezte meg a 4.percben egy szögletrúgást követően, amikor Karancs Iván olyan szerencsétlenül ért a labdába, hogy a lábáról a hálóba pattant a labda. A Rúg-6 egyáltalán nem játszott alárendelt szerepet az első félidőben esélyesebb ellenfelével szemben, ám ennek ellenére is összejött az egyenlítés a pestszentimreieknek Szabó József találatával, aki újabb gólt szerzett nem sokkal később, így hamar fordított a PSK. A játékos-edző egy gólt fejjel, míg egyet lábbal szerzett, így már 7 gólnál tart a tornán. A félidő így 2:1-el ért véget. A második játékrészben is kiegyenlített játék folyt a pályán. A Rúg-6 előtt ugyanúgy adódtak gólszerzési lehetőségek, mint a pestszentimreiek előtt, ám ekkor már egyik csapat sem tudott gólt szerezni. A végeredmény maradt a 2:1, így a Pestszentimre egyedüliként a TNT mezőnyében továbbra is 100%-os mutatóval rendelkezik és készülhet a jövő heti, Budapesti Erdért SE elleni elődöntőre! A Rúg-6 FC pedig az Inter 04 FC csapatával fog megmérkőzni.
Budapesti Erdért SE - Kormányőr SE II 2:0


A D-csoportban a Budapesti Erdért a Kormányőr SE II-vel mérkőzött meg az 5.fordulóban. Miután a Csillaghegyi MTE öregfiúk csapata legyőzte 4:0-ra az Inter 04 FC csapatát, eldőlt hogy Steinmetz György együttese legjobb esetben is a második helyen zárhatja a csoportot. Legjobb esetben, hiszen amennyiben a Kormányőr SE II ma legyőzte volna az Erdért csapatát, úgy meg is előzte volna és akkor Lipcsey Zsolték készülhettek volna az elődöntőre. Nem így lett, hiszen bár remekül, zártan védekezett az első félidőben a Kormányőr SE II, nem sikerült gólveszélyes támadásokat vezetni, így csak az volt a kérdés, hogy mikor szerzi meg a vezetést a sárga-zöld mezes együttes. Az első félidőben ez nem sikerült, amely így 0:0-al zárult. A második félidő első húsz percében sem esett találat, ám amikor már elkezdtek volna éledezni a Kormányőr remények, Berki Dávid találatával megszerezte a vezetést az Erdért. Innentől még egyoldalúbbá vált a találkozó, hiszen a Kormányőr SE II csapatának ki kellett támadnia az egyenlítés érdekében. A 76.percben aztán Palkó István megduplázta az Erdért előnyét, így a végeredmény végül 2:0 lett. A mérkőzés után Szuhodovszki István játékvezető az Erdért csapatából kiállította Palkó Istvánt. Az Erdért így jövő héten a Pestszentimrei SK-val mérkőzik meg az elődöntőben.
Inter 04 FC - Csillaghegyi MTE öregfiúk 0:4


A D-csoportban eddig két pontot szerző Inter 04 FC a kilenc pontos Csillaghegyi MTE öregfiúk csapatával mérkőzött meg. Nagy Tamásék egy esetleges győzelem esetén az 5.helyet csíphették volna el a csoportban, míg a Csillaghegyi MTE öregfiúk a győzelem esetén matematikailag is biztossá tette volna első helyét a csoportban. Ennek megfelelően Boldizsár Imre együttese lépett fel támadóbb szellemben és rögtön az első percben megszerezte a vezetést Ádám Zsolt találatával, akinek ez volt a hatodik gólja az idei tornán. A korai gól megadta a mérkőzés alaphangját, csak épp a negatív értelemben, hiszen elkényelmesedtek tőle a csillaghegyi labdarúgók. Volt is lehetősége az Inter 04-nek az egyenlítésre, ám kimaradtak a helyzetek. Ellenben egy kissé szerencsés gólt szerzett a 30.percben Vass Dániel, így a félidő 2:0-ás csillaghegyi vezetéssel ért véget. A második félidőben mindkét együttes kihasználta csere lehetőségeit. Mivel több cseréje volt az Internek, valamivel frissebben mozogtak a pályán a második játékrészben. Ennek ellenére Benő Norbert önzetlen passzát Orosházi Miklós váltotta gólra a 66.percben, így már 3:0-ra vezetett a CSMTE. A 75.percben aztán ismét eredményes volt Orosházi Miklós, aki ügyesen emelte át az Inter 04 kapusát, kialakítva ezzel a 4:0-ás végeredményt. Az Inter 04 FC így a jövő héten a Rúg-6 FC csapatával mérkőzik meg, míg a Csillaghegyi MTE öregfiúk elődöntőt játszik a Goldball '94 FC I-el.
Újpesti Haladás FC U17 - Goldball '94 FC II 2:0


A D-csoportban eddig egyaránt négy pontot szerző Újpesti Haladás FC U17 és a Goldball '94 FC II mérkőzött meg egymással. Mindkét csapat előtt adódtak nagy gólszerzési lehetőségek az első félidőben, ám mindkét csapat ki is hagyta ezeket. A Goldball II többek között szabadrúgásból is gólt érhetett volna el, ám nem lett gól a lövésből. A félidő így végül 0:0-ás döntetlennel ért véget. A második félidőben egyre inkább elfáradtak a Goldball játékosai, így sokkal többet birtokolta a labdát Tóth Gyula együttese. Ennek megfelelően egyre több helyzetet dolgoztak ki. Egy ilyet állított meg szabálytalanul a hajrához közeledve a Goldball hátvédje, Lits Tamás, ám azt az esetet még megúszta sárga lapos figyelmeztetéssel. A 84.percben aztán kísértetiesen hasonló szituáció végén felmutatta Apkó Tamás játékvezető a piros lapot a hátvédnek, így a mérkőzés hajráját emberhátrányban futballozta végig a Goldball II. Végül nem bírták ki a hátralévő hat percet Wachutka Zsolték, hiszen a 87.percben a csereként beállt Csonka Ádám találatával megszerezte a vezetést az U17-es együttes. A 90.percben aztán Szabó Márk megadta a kegyelemdöfést is, így kialakult a 2:0-ás végeredmény.
Szent Pál Akadémia FC - BEAC 7:3


Már tegnap eldőlt, hogy a B-csoportban a Szent Pál Akadémia FC a negyedik, míg a BEAC a hatodik helyen végez, így nem volt különösebb tétje a vasárnapi nyitómérkőzésnek. Cornides Zoltán csapata nagyon erősen tartalékos összeállításban lépett pályára, hiszen többek között emberhátrányban kezdték a találkozót. Szabó András együttese meg is szerezte a vezetést rögtön a 3.percben Flaskay Miklós találatával, akinek ez volt az első gólja az idei TNT-n. A 16.percben aztán egyenlített a Szent Pál Akadémia, méghozzá Cornides Krisztián góljával. Négy perccel később ismét a BEAC csapatánál volt az előny (ismét Flaskay Miklós volt eredményes), míg a félidei 3:1-es állást Erdei Gábor állította be az utolsó percben, miután egy védelmi hibát követően emelt a rövid felső sarokba úgy, hogy a gólvonalon álló hátvéd nem tudta már kifejelni a labdát. A félidőben ismét sokat cserélt a BEAC csapata. A második játékrészben leginkább a BEAC tartalék együttesében számításba vett labdarúgók játszottak. Ennek megfelelően a Szent Pál Akadémia átvette az irányítást és az 56.percben Cornides Krisztián újabb góljával szépített. Ez volt a középpályás harmadik gólja az idei tornán. A 68.percben aztán összejött az egyenlítés is, míg négy perccel később már a kék mezes Szent Pál Akadémiánál volt az előny. A hátralévő bő negyedórában további három gólt szerzett a Szent Pál Akadémia, így magabiztosan nyerte meg végül a találkozót. A 80.percben Váradi József találatával módosult 6:3-ra az állás. A találat érdekessége, hogy büntetőt végezhetett el a Szent Pál, ám a labda a bal oldali kapufáról kifelé pattant, ám a kapus hátát érintette, mielőtt ismét visszakerült volna a büntetőrúgóhoz, aki így szabályos gólt tudott lőni az üres kapuba. Az eset érdekessége, hogyha a labda nem éri a kapus hátát, akkor a gól szabálytalan lett volna. A találat hamarosan megtekinthető honlapunkon videón is!
2016.február 6.:
Unione FC - Maglódi TC lesz az egyik elődöntő, a Goldball U19 még vár az ellenfelére !!!


KISE - Goldball '94 FC U19 0:2


A játéknap záró mérkőzését a KISE és a Goldball '94 FC U19 játszotta egymással a B-csoportban. A találkozó sok kérdést hivatott eldönteni. A B-csoportban ugyanis a találkozó előtt még nem dőlt el az első három helyezett kiléte. Amennyiben a Goldball egy pontot szerez a mérkőzésen, úgy Máhr Károly együttese végez az élen, ám amennyiben a KISE győz, úgy a Maglód (vagy nagy arányú győzelem esetén a KISE) lesz a csoport első helyezettje, míg a Goldball csak a harmadik. Ennek megfelelően feszült, paprikás hangulatú mérkőzést játszott a két együttes szombat este. A vezetést egy véleményes büntetőből a Goldball U19 szerezte meg a 12.percben Kolozsvári László találatával. A KISE csapata mindent elkövetett az egyenlítés érdekében, ám Steer Ferenc csapatának az utolsó passzaiba mindig hiba csúszott. Egy kontratámadás végén aztán megduplázta előnyét a Goldball U19 a 30.percben és miután a hátralévő bő negyedórában nem tudott gólt szerezni a KISE, a félidő 2:0-val ért véget. A második félidőben inkább a küzdelem dominált. Steer Ferenc együttese elkövetett mindent a szépítés érdekében, ám Bodó Zsomborék a mai napon nem tudtak gólt szerezni. A Goldball fiataljai határozottan védekeztek, míg a kontráikban folyamatosan benne volt a gólveszély. A második félidőben végül nem esett újabb találat, így a mérkőzést a Goldball U19 nyerte meg, mellyel megnyerte a B-csoportot! A csoport második helyén végzett a Maglódi TC, míg a harmadik lett a KISE.
Goldball '94 FC I - Kormányőr SE I 0:1


A C-csoportban már biztos a második helyen végző Goldball '94 FC I mérkőzött meg a Kormányőr SE I-el. A két csapat remek kapcsolatot ápol egymással már hosszú évek óta, így nem volt meglepő, hogy a találkozó sportszerű keretek között zajlott le. A mérkőzés esélyesének Wachutka Zoltánék számítottak, ám a 15.percben Gozsovics Dávid találatával mégis Lipcsey Zsolt együttese szerezte meg a vezetést. A félidőből hátralévő mintegy fél órában többet birtokolta a labdát a fekete mezben pályára lépő Goldball, ám helyzetig csak ritkán tudtak eljutni és amikor ez sikerült, akkor is rendre hiba csúszott a befejezésbe, így a félidő 1:0-val ért véget. A második félidőben is jobbára a védekezésre koncentrált a Kormányőr csapata, ám néhány kontratámadásra azért futotta még Ősz Andrásék erejéből. Ezekből azonban nem született gól és mivel a Goldball csapata a mai napon be volt oltva gól ellen, így a végeredmény maradt az 1:0, mellyel a Kormányőr SE I csapata a negyedik helyet csípte el a C-csoportban. A Goldball pedig készülhet a jövő heti elődöntőre, amelyet nagy valószínűség szerint a Csillaghegyi MTE öregfiúk csapatával fog megvívni.
Ikarus BSE II - Hallássérültek válogatottja 5:0


Az A-csoportban az Ikarus BSE II eddig öt, míg a Hallássérültek válogatottja egy pontot szerzett, így Czinege László együttese számított a mérkőzés esélyesének. Az első félidő gyenge játékot hozott. Sok volt a technikai hiba mindkét csapat játékában, így nem alakult ki folyamatos játék. A vezetést ennek ellenére Borgulya Dániel találatával az Ikarus BSE II szerezte meg a 13.percben. Nagyjából, ez volt az egyetlen komolyabb említésre méltó esemény az első félidőben, amely így 1:0-val ért véget. Természetesen az, hogy a fiatalabb Ikarus játékosok nem tudtak komoly helyzeteket kidolgozni, Dávid József csapatának a dicsérete is, hiszen nem hagyták kibontakozni az ellenfelet. A második félidőben azonban egyre inkább elfáradtak a lila mezesek, így mezőnyfölényt alakítottak ki Czinege László játékosai. Ebből adódóan a második félidőben már kijött a két csapat közti tudáskülönbség, amely ekkor már gólokban is megmutatkozott. A 68.percben Szabó Dániel, a 75.percben Borgulya Dániel, míg a 76.percben Benkó Dávid volt eredményes. Az 5:0-ás végeredményt Szabó Dániel állította be a 86.percben. Az Ikarus BSE II így fellépett az A-csoport második helyére és amennyiben a SZAC csapata holnap nem győzi le legalább 8 góllal a Nagytétényi SE csapatát, ott is marad és akkor készülhet a jövő heti elődöntőre. A Hallássérültek válogatottja pedig az A-csoport utolsó helyén végzett. A jövő héten Dávid József együttese a Csillaghegyi MTE-vel mérkőzik meg.
Unione FC - Testvériség SE 2:2


Az A-csoportban már biztosan csoportelsőként végző Unione FC mérkőzött meg a Testvériség SE-vel. Mindkét együttes a BLSZ I.osztályban szerepel, így az ősszel bajnoki mérkőzésen is megmérkőztek egymással, ahol a Testvériség kiütéses, 6:0-ás győzelmet aratott, méghozzá idegenben. A Testvériség eddig a tartalék csapatával vett részt a tornán, ám a vezetőség úgy döntött, hogy az Unione ellen az első csapatát küldi ki, így egy jó iramú, BLSZ I.osztály szintű mérkőzést láthatott a kilátogató mintegy 60 szurkoló. A vezetést a fehér mezben pályára lépő Testvériség szerezte meg a 24.percben Simon Zoltán találatával, ám négy perccel később Szekeres Tamás góljával egyenlített is az Unione. Simon Zoltán a két csapat őszi bajnokiján is eredményes volt. Miután a félidőből hátralévő bő negyedórában már nem esett újabb találat, a félidő 1:1-es döntetlennel ért véget. A második félidőben valamivel többet birtokolta a labdát a Testvériség, ám újabb gólt sokáig nem sikerült szerezni. Sőt, egy szögletrúgást követően Keresztesi Botond fejelt felső lécet az Unione csapatában a félidő közepe felé. Nem sokkal később aztán egy oldalról középre passzolt labdát követően a csereként beállt Benedek Tamás volt eredményes, így megszerezte a vezetést Szabó András együttese. A Testvériség mindent elkövetett az egyenlítés érdekében, ám sokáig nem tudott mit kezdeni a masszívan védekező ellenféllel szemben. A 85.percben aztán jogos szabadrúgáshoz jutott a kaputól mintegy 23 méterre a Testvériség. A labda mögé Radics Sándor állt, aki óriási gólt ragasztott a kapu bal felső sarkába. A mérkőzésen egyébként remekül védő Haffner György kapusnak nem volt esélye a hárításra. Miután a hátralévő öt percben már nem született újabb találat, a mérkőzés igazságosnak mondható, 2:2-es döntetlennel ért véget. Az Unione FC csapata így elveszítette a tornán 100%-os mérlegét.
Csillaghegyi MTE - Maglódi TC 1:8


A B-csoport volt az egyetlen csoport a negyedik forduló után, ahol nem dőlt el az első három helyezett közül egyik sem. Az eddig 8 pontot szerző Maglódi TC a mindössze három pontos Csillaghegyi MTE-vel mérkőzött meg. Herédi Attila számított egyértelműen a mérkőzés esélyesének, főleg hogy a csillaghegyiek erősen tartalékos összeállításban tudtak csak megjelenni a mai találkozón. Ennek megfelelően a vezetést a sárga mezes Maglód szerezte meg a 16.percben Lukács Bálint találatával. Az első gól annyira meghozta a maglódiak kedvét, hogy az elkövetkezendő három percben további két gólt szerezve hamar megnyugtató, 3:0-ás előnyre tettek szert. A 31. és a 39.percben szerzett Rajz Miklós gólokkal pedig kialakult a félidei 5:0-ás állás. A második félidő játékképe is hasonló volt, ugyanis az 54., az 59., valamint a 61.percben is eredményes volt a maglódi alakulat, így már 8:0-ra vezettek Herédi Attiláék. A 62.percben aztán Gonda Gergely találatával összejött a szépítés a csillaghegyieknek. A hátralévő szűk fél órában már nem esett újabb találat, így a végeredmény maradt a 8:1. A Maglód ezzel átvette a vezetést a B-csoportban, ám az esti KISE - Goldball '94 FC U19 mérkőzés fogja eldönteni a végső helyezéseket. KISE győzelem esetén a Maglód marad a csoport élén, minden más eredménynél azonban a második helyen végeznek a maglódiak. Eldőlt, hogy a Csillaghegyi MTE a B-csoport ötödik helyén végez, így jövő héten az A-csoport utolsójával, a Hallássérültek válogatottjával mérkőzik meg.
Újpesti Haladás FC I - Zuglói Kinizsi FC 5:0


A C-csoporttal kezdődött a torna 5.fordulója! Zeke Ákos együttese, az Újpesti Haladás FC I a Zuglói Kinizsi FC ellen mérkőzött meg. A találkozó esélyesei az ezúttal is a piros-lila szerelésben pályára lépő újpestiek voltak, akik eddigi négy mérkőzésükön 2 győzelmet, illetve 2 vereséget könyvelhettek el, míg a Zuglói Kinizsi FC csapata eddig mindössze egy pontot szerzett a tornán. Az első fél órában a mezőnyben gyűrték egymást a csapatok. Kisebb lehetőségei adódtak Solymosi Csaba együttesének is a vezetés megszerzése érdekében, ám ezek kimaradtak, míg a 30.percben Justyák János találatával megszerezte a vezetést az Újpesti Haladás FC, így a félidő 1:0-val ért véget. A második félidőt remekül kezdte az Újpesti Haladás, hiszen alig telt el két perc, amikor Brand Krisztián találatával sikerült növelni az előnyt, sőt újabb három perc múlva Záhonyi György is eredményes volt, így hamar 3:0-ra módosult az állás. Az 57.percben Koloszár Márk is meglőtte saját maga első, csapata negyedik gólját ma délelőtt, míg az 5:0-ás végeredményt Brand Krisztián állította be az utolsó percben. Győzelmével az Újpesti Haladás biztossá tette harmadik helyét a C-csoportban, míg a Zuglói Kinizsi FC a 6.helyen végzett a C-csoportban.
2016.február 1.:
Elkészítettük a TNT 6.fordulójának TERVEZETT sorsolását, amely megtekinthető az alábbi linken: 6.forduló
Felhívjuk a csapatok figyelmét, hogy a sorsolás még nem végleges, a hétvégi mérkőzések alakulásának függvényében változhat!
A végleges sorsolás az 5.fordulót követően, vagyis ezen a héten vasárnap este 20 óra körül kerül fel a honlapra!

- Az már biztosan eldőlt, hogy az A-csoport élén az Unione FC végez, így Szabó András együttese a B-csoport második helyezettjével fog megmérkőzni az elit liga elődöntőjében!
- A Dávid József által irányított Hallássérültek válogatottja lesz az A-csoport 6.helyezettje az utolsó mérkőzés eredményétől függetlenül. A lila mezesek így a B-csoport ötödik helyezettjével mérkőznek meg a 6.fordulóban.
- Biztossá vált, hogy a B-csoport utolsó helyén a BEAC csapata végez, amely így az A-csoport ötödik helyezettjével fog megmérkőzni a 6.fordulóban.
- Eldőlt, hogy a C-csoportot a Pestszentimrei SK nyeri meg. Szabó Józsefék így már biztosan a normál liga legjobb négy csapata között fognak végezni. A pestszentimreiek a D-csoport másodikjával fogják összemérni tudásukat az elődöntőben!
- A C-csoportból a másik elődöntős a Goldball '94 FC I csapata lesz, miután Wachutka Zoltánék már sem előrébb, sem hátrébb nem kerülhetnek a tabellán. A Goldball I a D-csoport első helyezettjével fog megmérkőzni a 6.fordulóban!

A 7.forduló menetrendje is megtekinthető már honlapunkon az alábbi linkre kattintva: 7.forduló
A torna utolsó fordulójában az elit liga csapatai szombaton, míg a normál liga csapatai vasárnap fognak pályára lépni, hogy eldöntsék a végső helyezést!
Mindkét nap 10.45-kor kezdődik a bronzmérkőzés, majd 12.30-tól játsszák a csapatok a DÖNTŐT! A döntőt követően egyből kezdődik a díjkiosztó ceremónia, amely nagyjából fél órát vesz igénybe. A díjkiosztó ünnepség után a mérkőzések a megszokottól eltérően, fél órás csúszással fognak kezdődni.
2016.január 31.:
Remek iramú mérkőzésen játszottak döntetlent a Goldball U19, valamint a Maglód játékosai!


Felkerült a TNT galériájába 91 kép a negyedik fordulóról!

Frissítve lett a TNT góllövőlistája is! A góllövőlistát holtversenyben 10 találattal az Unione FC támadója, Keresztesi Botond, valamint a Rúg-6 FC támadója, Cservák György vezeti. A képzeletbeli dobogó harmadik fokán Kolozsvári László áll. A Goldball '94 FC U19-es csapatának játékosa 8 gólt ért el eddig a tornán. Az 1908 SZAC KSE fiatal támadója, Megyeri Félix 7 góljával szorosan az élmezőny mögött áll. 6 gólt további 2, míg 5 gólt 4 játékos szerzett eddig a tornán.


Kormányőr SE II - Újpesti Haladás FC U17 0:1


A negyedik forduló zárómérkőzését a Kormányőr SE II és az Újpesti Haladás FC U17 játszotta a D-csoportban. A Kormányőr SE II kisebb meglepetésre két győzelemmel kezdte a tornát. Előbb 2:0-ra győzte le az Inter 04 FC csapatát, majd 2:1-re a Goldball '94 FC II gárdáját. A múlt héten azonban a Csillaghegyi MTE öregfiúk csapata 4:1-re győzött ellenük, így visszacsúsztak a tabella harmadik helyére. Tóth Gyula együttese pedig eddigi három mérkőzésén egy pontot szerzett. Először 2:1-es vereséget szenvedett a Budapesti Erdért SE-től, majd 2:0 arányban maradt alul a Csillaghegyi MTE öregfiúk csapatával szemben. A múlt héten azonban 3:3-as döntetlent értek el az ifjak az Inter 04 FC ellen, megszerezve így első TNT-s pontjukat. A mérkőzés rendkívül kiegyenlített volt. Többet birtokolta a labdát az újpesti gárda, ám a gólhelyzeteket mindkét csapat kitudta dolgozni. Ezeknél viszont rendre hiba csúszott a végébe, így mérgelődhettek a kilátogató szurkolók. Nyitrai Tamás góljával azonban megszerezte a vezetést az Újpesti Haladás U17 még az első játékrészben, így a félidő 1:0-val ért véget. A második félidőben is jó iramú, küzdelmes játék folyt a pályán, de újabb gól már nem született a számtalan helyzet ellenére, így ha nehezen is, de végül győzni tudott az Újpesti Haladás FC U17.
KISE - BEAC 5:1


A B-csoportban a KISE csapata igyekezett kihasználni, hogy a csoport rangadóján ma döntetlen született délelőtt (Goldball '94 FC U19 - Maglódi TC 3:3). Steer Ferenc csapata ugyanis egy győzelem esetén beérte volna pontszámban a Maglódi TC gárdáját és mivel a két csapat az első fordulóban egymás ellen döntetlent játszott, azonos pontszám esetén a gólkülönbség a mérvadó és bár ebben öt góllal jobban állt a mérkőzés előtt a Maglód, egy nagy arányú KISE győzelemmel Steer Ferenc együttese előzni is tudott volna a tabellán. Ehhez minden esélye megvolt, hiszen a mai ellenfél a BLSZ III.osztályú BEAC csapata volt, amely eddig még nem szerzett pontot a tornán. Miután a BEAC első csapatából továbbra is többen hiányoztak, Szabó András a tartalék csapatból töltötte fel csapatát. Ebből adódóan nem volt nagy meglepetés, hogy a 15.percben a KISE szerezte meg a vezetést. Verner Márk találatára aztán Juhász Szabolcs reagált, méghozzá kétszer is, így a félidő 3:0-val ért véget. A második félidő első 20 percében csak a mezőnyben gyűrték egymást a csapatok, ám a helyzetek alapján növelhette volna már ekkor előnyét a KISE csapata. Ami késik, nem múlik, tartja a mondás, amely most be is igazolódott, hiszen a 68. és a 78.percben szerzett gólokkal 5:0-ra növelte előnyét a KISE, mellyel beérte gólkülönbségben a Maglód csapatát. Miután a KISE szépített a 81.percben Kovács Gergely találatával, a KISE csapata maradt egyelőre a csoport harmadik helyén, ám amennyiben a jövő héten legyőzi a Goldball '94 FC U19 együttesét, legrosszabb esetben is a csoport második helyén végez. A BEAC csapata pedig eldőlt, hogy az utolsó helyen végzett a B-csoportban.
Rúg-6 FC - Újpesti Haladás FC I 2:6


A Rúg-6 FC kissé felforgatott összeállításban lépett ezúttal pályára az Újpesti Haladás FC I ellen. Mindkét csapat eddig egy alkalommal győzött, míg két vereséget szenvedett. Szilvási Csaba együttese a Zuglói Kinizsi FC ellen győzött 11:1 arányban, míg a Kormányőr SE I (2:3), valamint a Goldball '94 FC I (2:4) maradt alul. Az Újpesti Haladás FC I a Kormányőr SE I-et 4:1-re győzte le, míg a Pestszentimrei SK-tól 2:1-re, a Goldball '94 FC I-től 4:1-re kapott ki. A vezetést az Újpesti Haladás szerezte meg a mérkőzésen Hermer László találatával a 20.percben, ám a 32.percben Cservák György góljával egyenlített a Rúg-6. Ez már a 9. találata volt a támadónak az idei tornán! Négy perccel később azonban ismét megszerezte a vezetést Zeke Ákos együttese Almási Norbert találatával, sőt újabb négy perc múlva már két góllal vezetett az Újpesti Haladás, miután Brand Krisztián is eredményes volt, így a félidő 3:1-el ért véget. A 64. és a 66.percben szerzett gólokkal már 5:1-re is vezetett az Újpest, ám a 72.percben Cservák György második gólját is megszerezte a mérkőzésen, így szépített a Rúg-6. A 6:2-es végeredményt egy szögletrúgás utáni szituációból Varró Péter állította be egy csukafejessel.
Unione FC - Ikarus BSE II 2:1


Az A-csoportban eddig 100%-osan teljesítő Unione FC mérkőzött meg a három mérkőzésén öt pontot szerző Ikarus BSE II ellen. A mérkőzés esélyese a torna címvédője, az Unione FC volt, ám a vezetést kisebb meglepetésre Czinege László együttese szerezte meg Devecser Zsolt találatával, aki már az Ikarus első keretének is a tagja. Nem vezetett sokáig azonban az Ikarus, hiszen a 32.percben Szabó Tibor büntetőből szerzett találatával egyenlített az Unione FC, sőt a 41.percben már a vezetést is megszerezte. A második gólt is Szabó Tibor szerezte, méghozzá egy zseniális megoldással, hiszen miután a kapus által tisztázott labdát megszerezte egy védő szorításában, kiszorított helyzetből mintegy 25 méterről emelt az üres kapuba. A félidő így 2:1-el ért véget. A második félidőben is inkább az Unione FC csapatának voltak helyzetei, ám az Ikarus kontráiban is benne volt olykor a gól. Újabb találat végül már nem esett, így a mérkőzést végül ha nehezen is, de megnyerte az Unione FC, amellyel biztossá tette első helyét a csoportban. Az Ikarus BSE II a vereség ellenére továbbra is a második helyet foglalja el az A-csoportban és ha a jövő héten legyőzik a Hallássérültek válogatottját, nagy valószínűséggel ott is maradnak és akkor készülhetnek az elődöntőre.
Goldball '94 FC II - Inter 04 FC 4:4


A D-csoporttal folytatódott a torna. A három mérkőzésén eddig három pontot szerző Goldball II mérkőzött meg az Inter 04 FC csapatával, amely eddig egy pontot gyűjtött a tornán. A Goldball II az első mérkőzésén magabiztosan, 7:1-re győzte le a Csillaghegyi MTE öregfiúk csapatát, majd a Kormányőr SE II ellen 2:1-re elveszítette a mérkőzését. A múlt héten a Budapesti Erdért SE múlta felül Wachutka Zoltán csapatát 6:4-re. Az Inter 04 FC két vereséggel kezdte a TNT-t. Az első mérkőzését 2:0-ra elveszítette a Kormányőr SE II ellen, míg a rákövetkező héten a Budapesti Erdért SE ellen maradt alul 8:6 arányban. A múlt héten aztán az Újpesti Haladás FC U17 ellen elért 3:3-as döntetlennel megszerezte Nagy Tamás együttese az első pontját. A mérkőzést az Inter 04 FC kezdte jobban, hiszen a 6.percben megszerezte már a vezetést, amit a 22.percben sikerült is megduplázni. Három percre rá azonban Faliszek Norbert találatával szépített a Goldball II, sőt öt perccel később már 2:2-öt mutatott a virtuális eredményjelző. A félidő így döntetlennel ért véget. A második félidőből alig telt el egy perc, amikor ismét az Inter 04-nél volt az előny, amit a 66.percben sikerült még egy góllal növelni. Mindkét gólt a félidőben csereként beállt Fejes István szerezte. A mérkőzésnek ekkor azonban még nem volt vége, hiszen a 80.percben Velezdi Ákos találatával szépített a Goldball II, sőt a 86.percben a csereként beállt Lakatos István góljával másodszor is egyenlíteni tudott. A nagyobb helyzeteket a Goldball dolgozta ki a mérkőzésen, ám nagyon gyenge százalékban sikerült ezeket értékesíteni. Külön említést érdemel a Goldball első, illetve utolsó gólja a mérkőzésen. Az elsőt úgy szerezték, hogy egy hazapasszolt labdával rúgta fejbe az Inter 04 FC kapusa a Goldball II támadóját, Faliszek Norbertet, akiről a hálóba pattant a labda. Az utolsó gól pedig egy alapvonalról középre tett labda után született, amely egy védőről csorgott a hálóba a rövid kapufánál. Összességében a döntetlen igazságos eredménynek mondható.
Goldball '94 FC U19 - Maglódi TC 3:3


A B-csoport rangadójával kezdődött a vasárnapi játéknap! Az eddig 100%-osan teljesítő Goldball '94 FC U19 a három mérkőzésén két győzelmet és egy döntetlent elérő Maglódi TC-vel mérkőzött meg. Máhr Károly együttese a Szent Pál Akadémia FC-t (14:0), a Csillaghegyi MTE-t (3:0), valamint a BEAC-ot (8:0) győzte le eddig, vagyis még gólt sem kaptak a Goldballos fiatalok a tornán! Weisz Tamás együttese a KISE elleni döntetlen (2:2) után két győzelmet szerzett. Először a BEAC-ot fektette két vállra (7:1), majd a Szent Pál Akadémia FC ellen diadalmaskodott (2:1) a maglódi alakulat. Közeledve a csoportkör végéhez, egyértelművé vált a helyzet: ha a Goldball U19 győz, mindenképpen az élen végez, maglódi siker esetén azonban a maglódiak előtt adódik nagy lehetőség, hogy az elődöntőért játszhasssanak a jövő héten. A döntetlen elméletileg a Goldball csapatának lett volna jobb, hiszen ekkor két ponttal maga mögött tudta volna tartani a Maglódot, ám akkor a KISE lép a két csapat nyakára és a jövő héten a Goldball a KISE-vel mérkőzik meg. Izgalmas mérkőzésre volt tehát kilátás! Az első negyedórában mindkét csapat óvatosan játszott, nem vállaltak túl nagy kockázatot, ám a 17.percben a Maglód Lami István találatával megszerezte a vezetést. Három percre rá megduplázta előnyét Herédi Attila együttese, ám a 23.percben szépíteni tudott a Goldball U19 Altorjai Richárd találatával, akinek ez már a hatodik találata volt az idei tornán. A félidő így 2:1-es Maglód-vezetéssel ért véget. Máhr Károlynak sérülés miatt cserélnie kellett a szünetben. A második félidőben is leginkább a mezőnyben folyt a játék, ám a Maglódnak volt több helyzete. A 70.percben a csereként beállt Vincze László találatával ismét két gólosra növelte előnyét a maglódi alakulat, ám a mérkőzés hajrája egyértelműen a fiataloké volt. A 80.percben Horváth Patrik góljával ismét szépíteni tudott a Goldball, majd a 88.percben egy véleményes büntetőhöz juttatta Kiss II Gábor játékvezető a Goldballt, amelyet Kolozsvári László magabiztosan értékesített is, így a végeredmény 3:3 lett, amely így a Goldball csapatának előnyösebb.
2016.január 30.:
A Pestszentimrei SK végzett a C-csoport élén! Szabó Józsefék készülhetnek az elődöntőre!


Kormányőr SE I - Pestszentimrei SK 0:3


A C-csoport mérkőzésével zárult a játéknap. A Kormányőr SE I eddigi három mérkőzésén összesen négy pontot szerzett. Lipcsey Zsolték az első mérkőzésen egy remek hajrával legyőzték a Rúg-6 FC csapatát 3:2-re, majd az Újpesti Haladás FC I-től 4:1-es vereséget szenvedtek, míg a múlt héten a Zuglói Kinizsi FC ellen 1:1-es döntetlenre végeztek. A pestszentimreiek eddig 100%-osan teljesítettek a tornán. Szabó Józsefék esélyeshez méltóan előbb a Zuglói Kinizsi FC-t (5:0), majd a Goldball '94 FC I-et (3:2), végül pedig az Újpesti Haladás FC I-et (2:1) győzték le, így ennek a mérkőzésnek ők voltak az esélyesei. Szabó József azonban a mérkőzés előtt óvva intett mindenkit, hiszen megjegyezte, hogy a Kormányőr ellen mindig éles és szoros mérkőzést szoktak játszani. Ennek megfelelően sokáig csak a mezőnyben gyűrték egymást a felek, a kapuba nem sikerült betalálni egyik félnek sem. A félidő így 0:0-val ért véget. A második félidőben is bár jobban játszott mezőnyben a PSK, veszélyesek voltak a Kormányőr támadásai, így nem nyugodhattak meg a pestszentimreiek. A 61.percben aztán megtört a jég: Paróczai Gergely találatával megszerezte a vezetést a Pestszentimre. A 79.percben aztán Szabó József góljával 2:0-ra módosult az állás, sőt a csapatkapitány hat perccel később újabb gólt szerzett, kialakítva ezzel a 3:0-ás végeredményt. Ezzel eldőlt, hogy a C-csoport élén a Pestszentimrei SK végzett az utolsó csoportmérkőzés eredményétől függetlenül!
Csillaghegyi MTE öregfiúk - Budapesti Erdért SE 7:2


A Csillaghegyi MTE első csapata után rögtön az Öregfiúk csapat is pályára lépett a tornán. Ellenfelük ezúttal a csoportban eddig 100%-osan teljesítő Budapesti Erdért SE volt. Steinmetz György együttese az Újpesti Haladás FC U17 (2:1), az Inter 04 FC (8:6), valamint a Goldball '94 FC II (6:4) csapatát győzte le eddig, míg Boldizsár Imre tanítványai az első fordulóban kikaptak 7:1-re a Goldball '94 FC II-től, majd legyőzték 2:0-ra az Újpesti Haladás FC U17-et, a múlt héten pedig a Kormányőr SE II-t múlták felül 4:1 arányban. A mérkőzést a Csillaghegyi MTE öregfiúk csapata kezdte jobban, hiszen egy öngóllal megszerezték a mérkőzés elején a vezetést. Ezt megduplázta Dr. Mikó István egy bombagóllal, így hamar megnyugtató előnyre tett szert Boldizsár Imre együttese. A félidő vége előtt nem sokkal Orosházi Miklós beadását Ádám Zsolt bólintotta a kapuba, akinek ez már az 5. találata volt az idei tornán. Ez utóbbi gól megtekinthető már videón is! Két percre rá azonban szépíteni tudott az Erdért, egy kapusról kipattant labdát követően, így a félidő 3:1-el ért véget. Az Erdért szépítő találata is megtekinthető videón! A második félidő is egyértelműen a csillaghegyieké volt. Ismét eredményes volt Dr. Mikó István, míg Gonda Gergely büntetőből volt eredményes. A fiatal Imre Zoltán aztán hamar duplázni tudott, így már 7:1-re módosult az állás. A 7:2-es végeredményt Lesti Márton állította be a 86.percben.
Szent Pál Akadémia FC - Csillaghegyi MTE 3:2


A Szent Pál Akadémia FC és a Csillaghegyi MTE mérkőzésével folytatódott a torna. Cornides Zoltán együttese eddig nyeretlen a tornán. Első mérkőzésén súlyos, 14:0-ás vereséget szenvedett a Goldball U19-es csapata ellen, majd a következő héten a KISE-vel szemben ért el 2:2-es döntetlent. A múlt héten aztán a Maglódi TC győzte le a Szent Pál Akadémiát 2:1-re. Boldizsár Imre együttese sem teljesített sokkal jobban eddig a tornán. Bár az első mérkőzésüket megnyerték a csillaghegyiek a BEAC ellen 2:0-ra, ám utána a Goldball U19 (0:3), valamint a KISE (2:4) ellen is alulmaradtak. A mérkőzést a Csillaghegyi MTE kezdte jobban, hiszen több nagy helyzetet is sikerült kialakítani, ám a befejezésekbe rendre hiba csúszott. A 30.percben aztán nem érdemtelenül szerezte meg a vezetést Szederkényi Márton találatával a CSMTE. Nem vezetett sokáig Boldizsár Imre együttese, hiszen egy perccel később Szombati Márk góljával egyenlített a Szent Pál. Sőt, két perc múlva már Cornides Zoltán csapatánál volt az előny, miután Kelemen Noel is betalált. A félidő 3:1-es Szent Pál Akadémia vezetéssel ért véget, miután a 38.percben Cornides András is betalált. Az első félidő krónikájához tartozik még, hogy a félidő vége előtt két perccel Szemők Péter játékvezető a Szent Pál Akadémia csapatából kiállította Pankóczi Rolandot. A második félidőben sokáig a mezőnyben gyűrték egymást a felek. Mindkét csapat előtt adódtak helyzetek, ám a kapusok rendre védeni tudtak. A 86.percben aztán Balogh Zoltán találatával szépített a CSMTE, ám az egyenlítésre már nem maradt idő, így a mérkőzést a Szent Pál Akadémia FC nyerte meg 3:2-re.
Hallássérültek válogatottja - 1908 SZAC KSE 2:2


A Hallássérültek válogatottja eddig mind a három mérkőzését elveszítette az A-csoportban. Dávid József együttese először az Unione FC-vel szemben maradt alul (0:8), majd a Testvériség SE bizonyult jobbnak (2:4), múlt héten pedig a Nagytétényi SE győzte le 3:0-ra a lilákat. A SZAC csapata jól kezdte a tornát, hiszen az első fordulóban 7:6-ra legyőzte a Testvériség SE csapatát, majd egy héttel később 2:2-es döntetlent játszott az Ikarus BSE II-vel, ám a múlt héten az Unione FC csapata 5:1-re legyőzte. Dávid József együttese úgy kezdte a mérkőzést, hogy amennyiben ma nem nyer, biztosan a csoport utolsó helyén végez. A mérkőzést az esélyesebbnek tartott SZAC kezdte el jobban és a 8.percben Megyeri Félix találatával meg is szerezte a vezetést. A fiatal támadónak ez már a 7. találata volt az idei tornán, amellyel jelenleg a harmadik helyen áll a torna góllövőlistáján! A félidő hátralévő részében kiegyenlített játék folyt, ám újabb gólt ismét a SZAC szerzett. A második találat szerzője Kiss Gergő volt a 40.percben, így a félidő 2:0-val ért véget. A második félidőben azonban kissé elfáradtak Pannai László játékosai, így a Hallássérültek válogatottja mezőnyfölénybe került. Sokáig ez nem mutatkozott meg nagyobb helyzetekben, ám a 66.percben Sulcz Attila találatával összejött a szépítés. Sőt, a mérkőzés vége előtt hat perccel második gólját is megszerezte a középpályás, így kialakítva a 2:2-es végeredményt. Dicséretes, hogy a Hallássérültek válogatottja nem adta fel a mérkőzést két gólos hátrányban, ám a döntetlen ellenére eldőlt, hogy biztosan a csoport utolsó helyén végez, mert bár pontszámban még utolérheti a Nagytétényi SE-t, pontazonosság esetén a TNT-n az egymás elleni eredmény számít először és mivel abban a Nagytétényi SE bizonyult jobbnak, így nem előzhetnek már a csoportban Dávid Józsefék. A SZAC csapata pedig továbbra is esélyes a második hely megszerzésére az A-csoportban.
Zuglói Kinizsi FC - Goldball '94 FC I 2:5


A C-csoporttal folytatódott a torna. Solymosi Csaba együttese, a Zuglói Kinizsi FC eddigi három mérkőzésén mindössze egy pontot szerzett (vereség a Pestszentimrei SK-tól és a Rúg-6 FC-től, míg döntetlen a Kormányőr SE I ellen), míg a Goldball '94 FC I eddigi három mérkőzésén hat pontot szerzett (az Újpesti Haladás FC I, valamint a Rúg-6 FC ellen nyert, míg a Pestszentimrei SK-tól kikapott), így Wachutka Zsolték számítottak a mérkőzés esélyesének. Ennek ellenére valószínűleg még a Goldballosok sem számítottak ilyen jó kezdésre, hiszen Bratoveanu Andreas találatával már az első percben megszerezték a vezetést! Wachutka Zoltán találatával aztán megduplázta előnyét a Goldball a 22.percben, így a félidő 2:0-val ért véget. Wachutka Zoltán nem is akármilyen gólt szerzett, hiszen egy szögletrúgást csavart be érintés nélkül a kapuba! A második félidőt is remekül kezdte a Goldball, hiszen két perc sem telt el, amikor Parádi Szabolcs betalált, így hamar megnyugtató előnyre tett szert a fekete mezben pályára lépő Goldball. A 62.percben aztán Knapp Zoltán találatával szépített a Zuglói Kinizsi, ám 9 perccel később Wachutka Zoltán mintegy 35 méterről lőtt hatalmas gólt, így ismét három gólosra növelte előnyét a Goldball. Két perccel később azonban ismét eredményes volt Knapp Zoltán, így 4:2-re módosult az állás. Az 5:2-es végeredményt a csereként beállt Velezdi Ákos állította be a 87.percben. A Goldball '94 FC csapata a Kormányőr SE I-el, míg a Zuglói Kinizsi FC az Újpesti Haladás FC I-el mérkőzik meg a jövő héten.
Testvériség SE - Nagytétényi SE 1:1


A 4.forduló nyitómérkőzését a Testvériség SE és a Nagytétényi SE játszotta egymással az A-csoportban. Tyukodi Zoltán együttese az első fordulóban 3:2-re kapott ki az Ikarus BSE II-től, egy héttel később 6:0-ás vereséget szenvedett a címvédő Unione FC-től, míg múlt héten 3:0-ra legyőzte a Hallássérültek válogatottját. A Testvériség SE az első mérkőzésén 7:6-os vereséget szenvedett az 1908 SZAC KSE csapatától, egy héttel később 4:2 arányban győzte le a Hallássérültek válogatottját, míg a múlt héten az Ikarus BSE II-vel játszott 1:1-es döntetlent. A zöld szerelésben pályára lépő Testvériség SE szerezet meg a vezetést Godár Péter öngóljával a 14.percben, ám a 31.percben Csaba Zoltán egyenlített, így a félidő 1:1-es döntetlennel ért véget. A második félidőben a Testvériség SE játékosai egyre inkább elfáradtak, így a mérkőzést jóformán a Nagytétény irányította, ám újabb gólt nem sikerült szerezni a fehér mezeseknek, így a végeredmény maradt az 1:1. A Testvériség SE a jövő héten az Unione FC-vel, míg a Nagytétény SE az 1908 SZAC KSE csapatával mérkőzik meg. Amennyiben győzni tud a Nagytétény a SZAC ellen, úgy minden bizonnyal a dobogón végez az A-csoportban.
2016.január 27.:
Három forduló elteltével lassan körvonalazódnak a helyezések a csoportokon belül.

Az A-csoportban amennyiben vasárnap legyőzi az Unione FC az Ikarus BSE II csapatát, biztosan a csoport élén végez, az utolsó csoportmérkőzés eredményétől függetlenül. Továbbá ha a Hallássérültek válogatottja szombaton kikap az 1908 SZAC KSE-től, biztosan a csoport utolsó helyén végez.

A B-csoportban három csapat pályázik reális eséllyel az első helyre, ám amennyiben vasárnap reggel legyőzi a Goldball '94 FC U19 a Maglódi TC csapatát, matematikailag is biztossá teszi vele az első helyét a csoportban. Döntetlen esetén nyílt marad a kérdés, sőt ez esetben a KISE is belátható közelségbe kerül az első helytől. Ehhez azonban le kell győznie Steer Ferenc együttesének vasárnap a BEAC csapatát. Amennyiben a Maglódi TC győz a vasárnapi rangadón, úgy Weisz Tamás együttese kerül az élre és nagy lehetőséget kap arra, hogy ott is végezzen.

A C-csoportban minden bizonnyal a Pestszentimrei SK végez az élen. Ehhez nem kell mást tennie Szabó József együttesének, mint legyőzni szombat este a Kormányőr SE I csapatát és akkor véglegessé válik a csoportelsőségük.

A D-csoportban azonban nehéz megjósolni azt, hogy melyik csapat fog a csoport élén végezni. Egyelőre a 100%-os Budapesti Erdért áll az élen, ám amennyiben szombaton kikap az Erdért a Csillaghegyi MTE öregfiúk csapatától, máris Boldizsár Imre csapata kerül az élre. A két csapat mögött ott van a Kormányőr SE II is, amely kisebb meglepetésre két győzelemmel kezdte a tornát, ám a múlt héten kikapott a Csillaghegyi MTE öregfiúktól. Amennyiben vasárnap győz a Kormányőr SE II az Újpesti Haladás FC U17 ellen, még akár az első helyre is odaérhet a többi eredmény kedvező alakulása esetén.
2016.január 24.:
Már csak négy 100%-os csapat van a mezőnyben !!!


Felkerült honlapunk galériájába 76 kép a harmadik fordulóról!

Frissítve lett a góllövőlista, amelyből kiderül hogy eddig 100 játékos szerzett gólt az idei tornán, továbbá 3 játékos egy-egy öngólt szerzett eddig. A góllövőlistát Keresztesi Botond vezeti. Az Unione FC támadója immár 10 találatnál jár. Közvetlenül utána áll Cservák György, a Rúg-6 FC labdarúgója, aki 8 gólos. A képzeletbeli dobogó harmadik fokán Kolozsvári László áll. A Goldball '94 FC U19 fiatal támadója eddig 7 gólt szerzett a tornán. További két játékos szerzett 6 gólt, míg hárman 5 gólosak. Öt játékos neve mellett szerepel 4 találat, míg 9-en 3 gólig jutottak eddig el. 25 játékos szerzett eddig két gólt, míg 53-an egyszer találtak a kapuba. Három játékos pedig egy-egy öngólt szerzett eddig a tornán.
Goldball '94 FC I - Rúg-6 FC 4:2


A Goldball '94 FC I és a Rúg-6 FC mérkőzése zárta a harmadik fordulót! A Rúg-6 FC csapata az első mérkőzést 2:1-re elveszítette az utolsó öt percben kapott két gólnak köszönhetően a Kormányőr SE I ellen, míg a múlt héten 11:1-re győzte le a Zuglói Kinizsi FC csapatát. Wachutka Zoltánék az első fordulóban az Újpesti Haladás FC I-et 4:1-re győzték le, míg a múlt héten a Pestszentimrei SK-tól 3:2-es vereséget szenvedtek. A Rúg-6 FC kezdte jobban a találkozót, hiszen viszonylag hamar 2:0-ás előnyre tett szert. Volt is lehetőség a harmadik gól megszerzésére, ám kimaradt, míg a félidő vége előtt a Goldball szépíteni tudott, ismét nyílttá téve a találkozót. A félidő végül 2:1-el ért véget. A második félidőben aztán remekül játszottak Wachutka Zoltánék és bár a mezőnyben egyenrangú ellenfele volt a Rúg-6 FC, a gólokat a Goldball szerezte. Számszerint hármat és miután Cservák Györgyék nem tudtak ismét a kapuba találni, a Goldball nyerte meg végül a mérkőzést 4:2-re 0:2-ről felállva.
Nagytétényi SE - Hallássérültek válogatottja 3:0


A tornát két vereséggel kezdő két csapat mérkőzése következett az A-csoportban. A Nagytétényi SE az Ikarus BSE II-től 3:2-re, az Unione FC-től 6:0-ra kapott ki, míg a Hallássérültek válogatottja az Unione FC-től 8:0-ra, majd a Testvériség SE-től 4:2-re kapott ki. Dávid József együttese erősen tartalékos összeállításban lépett ezúttal pályára, ám a mezőnyben ez nem látszott az első félidőben. Gólt viszont egyik csapat sem tudott szerezni, így a félidő gól nélküli állásnál ért véget. A második félidőt azonban remekül kezdte Tyukodi Zoltán együttese, ugyanis nem telt el két perc sem és máris vezetett. A találatot Ducsai Donát szerezte. Hét perccel később pedig már 2:0 volt az állás, miután Jedenák Gyula is betalált. A 3:0-ás végeredményt a csereként beállt Pásztor József állította be a 76.percben. Dávid József együttesének tehát nem sikerült visszavágnia a tavalyi vereségért, ugyanis a két csapat a 2015-ös TNT-n is egy csoportba került. Akkor a Nagytétényi SE 2:0-ra, most 3:0-ra nyert.
Unione FC - 1908 SZAC KSE 5:1


A torna címvédője, az Unione FC lépett pályára az 1908 SZAC KSE ellen. Szabó Andrásék eddig esélyeshez méltóan szerepeltek a tornán, ugyanis előbb a Hallássérültek válogatottját 8:0-ra, majd a Nagytétényi SE csapatát 6:0-ra győzték le. A SZAC az első mérkőzésen 7:6-ra győzte le a Testvériség SE csapatát, míg a múlt héten 2:2-es döntetlenre végzett az Ikarus BSE II-vel szemben. A mérkőzésen hamar megszerezte a vezetést az Unione FC, amely eddig még gólt sem kapott a tornán. Az első félidő jobbára arról szólt, hogy a labdát többet birtokolta az Unione, a SZAC pedig kontrákra rendezkedett be. Látszott az Unione játékosain, hogy képzettebbek, így nem volt meglepetés, hogy a félidő 3:0-val ért véget. A második félidőben folytatta a gólgyártást Szabó András együttese. 3:0-ás állásnál még büntetőhöz is jutott az Unione, melyet a torna gólkirályi címére esélyes Keresztesi Botond értékesített is. Nem sokkal később már 5:0-ra módosult az állás, ám a 80.percben olyasmi történt, ami az idei tornán eddig nem: gólt kapott az Unione. A találatot a SZAC fiatal támadója, Megyeri Félix szerezte, kialakítva ezzel az 5:1-es végeredményt.
Kormányőr SE II - Csillaghegyi MTE öregfiúk 1:4


A D-csoportban az első mérkőzését megnyerte a Kormányőr SE II 2:0-ra Horváth Ádám duplájával az Inter 04 FC ellen, míg a második mérkőzésüket 2:1-re nyerték meg a Goldball II ellen, így két forduló után 100%-os teljesítménnyel állt a Kormányőr SE II. A Csillaghegyi MTE öregfiúk csapata az első mérkőzésen súlyos, 7:1-es vereséget szenvedett a Goldball II ellen, ám a múlt héten 2:0-ra győzni tudott az Újpesti Haladás FC U17 ellen. A vezetést Orosházi Miklós góljával Boldizsár Imre együttese szerezte meg, amit a lefújás előtt nem sokkal Ádám Zsolt egy fejes góllal megduplázott, így a félidő 2:0-val ért véget. A második félidő első felében egyik csapat sem tudott újabb gólt szerezni, ám a 73.percben a korábban az NB I-ben is pályára lépő Craveró Zoltán szépségdíjas szabadrúgásgóljával három gólosra növelte előnyét a Csillaghegy. Két perccel később azonban Kölcsei Tamás góljával szépített a Kormányőr. A csereként beállt játékos mintegy 20 méterről lőtte ki a hosszú alsó sarkot. A 4:1-es végeredményt Imre Zoltán állította be.
Inter 04 FC - Újpesti Haladás FC U17 3:3


A D-csoportban eddig mind a két mérkőzését elveszítő csapatok találkozójával folytatódott a torna. Az Inter 04 FC az első fordulóban 2:0-ás vereséget szenvedett a Kormányőr SE II-től, míg a múlt héten egy őrült mérkőzésen 8:6-ra maradt alul a Budapesti Erdért SE-vel szemben. Az Újpesti Haladás FC U17 eddigi mindkét mérkőzésen győzelmi esélyt szalasztott el, hiszen hiába birtokolta többet a labdát a Budapesti Erdért SE, majd a Csillaghegyi MTE öregfiúk ellen is, előbbin 2:1-re, utóbbin 2:0-ra kapott ki Tóth Gyula együttese. A vezetést az Újpesti Haladás FC U17 szerezte meg rögtön a mérkőzés elején Bartók Dániel találatával, ám nyolc perccel később egyenlíteni tudott Nagy Tamás együttese. A 26.percben másodjára is megszerezte a vezetést Bartók Dániel találatával az Újpesti Haladás ifjúsági csapata, ám négy perccel a félidő vége előtt másodjára is egyenlíteni tudott az Inter 04 FC, így a félidő 2:2-es döntetlennel ért véget. A második félidőben pedig megszerezte a vezetést a kék-fekete szerelésben pályára lépő Inter 04 FC Boda Tamás találatával, akinek ez már a második gólja volt a mai mérkőzésen. Hiába birtokolta többet a labdát az Újpesti Haladás, futhatutt az eredmény után Tóth Gyula együttese. Bartók Dániel harmadik góljával azonban összejött az egyenlítés és a mérkőzés végén akár a győztes gólt is megszerezhette volna a csapat, ám kimaradtak a helyzetek, így végül maradt a 3:3-as döntetlen.
Ikarus BSE II - Testvériség SE 1:1


Az A-csoportban az Ikarus BS