Üdvözöljük a Csillaghegyi MTE labdarúgó oldalán!X. NYÍLT TÉLI NAGYPÁLYÁS TORNA


A PUEBLA LETT A TÉLI NAGYPÁLYÁS TORNA KIEMELT LIGÁJÁNAK GYŐZTESE

Puebla - Nimród 4-4 büntetőkkel: 5:4
Gólszerzők: Szabó Norbert (2) Labundy Máté, Könczey Zsolt ill. Péli Norbert, Sárközy Bence (2), Jóni Norbert

Puebla: Nagy Ákos, Rezsonya Roland, Dreiszka Vilmos, Tápi Tamás, Ábrahám László, Dankó Ákos, Csuka Zsolt, Nagy Mátyás, Jóni Norbert, Fehérvári Dániel, Megyesán Péterm Forgó Ádám, Sárközi Bence, Péli Norbert, Moszai Bátor, Brückner Gábor, Barta Gergő

Nimród: Nagy Benedek - Finta Gábor, Jánossy Barnabás, Imre Ábris, Kovács Áron, Soóky Norbert, Lázár Tamás, Könczey Balázs, Halász Dániel, Halász Gergő, Mauro Del Souza Cserék: Tóth Norbert, Szabó Norbert, Labundy Máté, Könczey Zsoltbr>


Az egész Téli Nagypályás Tornához méltó döntőt láthattunk,amelyen ismét bebizonyosodott, a futballban nincsen lehetetlen. A Nimród kétszer is két gólos előnyre tett szert, de a Puebla nagyot kűzdve mindkétszer egyenlíteni tudott, és végül büntetőkkel megnyerte a tornát. A Nimród korai két gólját a 35. percre ledolgozta ellenfele, majd a szünet előtt mégis vissza tudta venni az előnyt. A 60. percben már 2-4 volt az állás, úgy tűnt el dőlt a meccs, de a Puebla ismét feltámadt és ledolgozta a hátrányt. A büntetőket remekül rúgták a csapatok, 9 lövésből mindössze csak egy maradt ki. A párbajt a Puebla nyerte, ahogy a X. Téli Nagypályás Tornát is!

Könczey Zsolt: - Nagyon készültünk a meccsre, és 2-0-ig nagyon jól játszottunk. Aztán sajnos hibáztunk és hamar 2-2 lett. Újra tudtunk vezetni 4-2-re is, tehát újra rendbe jöttünk. Itt érzem azt utólag, hogy hibáztam, hiszen vissza kellett volna állnunk, okosabban játszani. Én is tanulok ebből a meccsből, ahogy a csapat is. A büntető már főleg szerencse kérdése. Én köszönöm a szervezőknek a tornát, remek szervezés és amit fontos még kiemelni, hogy végig remek, korrekt játékvezetés, amiért hálásak vagyunk!

Babulják Zoltán: A torna kezdete óta folyamatosan tudtunk fejlődni, nagyon hasznos volt a felkészülésünk szempontjából. A szervezéssel is nagyon elégedetettek voltunk, remek rendezvény volt. A döntőben kétszer is hátrányból tudtunk felállni, és ezért azt gondolom, hogy megérdemelten nyertük meg a TNT-t!

Különdíjak:

Gólkirály: Kolozsvári László (Goldball) 12 góllal

Legjobb kapus: Nagy Benedek (Nimród)

Legjobb játékos: Jóni Norbert (Puebla)

Az ünnepélyes díjátadón a kupákat, érmeket, okleveleket, különdíjakat és az első három helyezettnek járó pénzdíjat Szőnyi Gábor konferálásában Lovász Tamás István az MLSZ budapesti igazgatója, Boldizsár Imre a Csillaghegyi MTE elnöke, a torna főszervezője, Nagy Miklós az MLSZ Játékvezető Testületének tiszteletbeli elnöke és Imre-Horváth Zsuzsanna a Goldball Park ügyvivője adta át.

Végeredmény:

1. Puebla
2. Nimród
3. Testvériség II
4. BAK Respect
5. Goldball '94 FC
6. Erdért
7. BVSC U19.
8. Alsónémedi
9. Inter04
10. Csepel UP
11. Csillaghegyi MTE
12. MűegyetemElindultak a mérkőzések a X. Téli Nagypályás tornán, a friss hírekre kattintva elérhetőek a legfrissebb hírek a mérkőzésekről.

Amit a Téli Nagypályás Tornáról tudni érdemes!!

Kilenc évvel ezelőtt azért hoztuk létre a TNT-ét, hogy minden betervezett edzőmérkőzés lejátszásra kerüljön, legyen tétje, de mégse keljen mindenben megfelelni az MLSZ-BLSZ bajnoki szabályainak!

Ezért olyan könnyítések kerültek a kiírásba amik segítik a felkészülést!

1.) Minden mérkőzésre 22 játékos nevezhető, és cserével mind játék lehetőséget kaphat.
2.) A játékosnak nem kell az egyesület igazolt tagjának lennie!
3.) A játékosnak nem kell érvényes sportorvosival rendelkeznie, SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE lép pályára!
4.) A torna nyílt bajnokság, különböző osztályú csapatok résztvevői!
5.) A BLSZ támogatásának köszönhetően minden mérkőzésen vizsgázott, gyakorlott játékvezető működik közre a szabályok betartásában! Segítői azonban a játékvezetői vizsgára készülők közül kerülnek ki!
6.) A mérkőzésen sárga-piros lap használatával figyelmeztetik az esetleg sportszerűtlen játékost! A két sárgát vagy pirosat kapó játékos helyére cserével /ha még van/ kiegészülhet a csapat! Az EDZŐKKEL megállapodtunk hogy a várható kiállítást megelőzendő lecserélik a túlfűtötten játszó játékost!
7.) Oda - vissza csere azonban nem lehetséges!
8.) Fegyelmi büntetések!:
A két sárga vagy piros lappal kiállított játékos a következő mérkőzésen pályára léphet!
A szándékosan súlyos sérülést okozó játékos a torna további mérkőzéseiből kizárásra kerül!
A játékvezetőkkel szembeni bármilyen tettlegesség az elkövető(k) azonnali kizárását, a cselekmény súlyától függően a BLSZ fegyelmi bizottság bevonását is jelentheti!


AZ ELMÚLT KILENC ÉVBEN LEJÁTSZÁSRA KERÜLT TÖBB MINT 600 MÉRKŐZÉST KÖVETŐEN A LEGSÚLYOSABB INTÉZKEDÉSRE NEM KERÜLT SOR !!!

Sérülésmentes jó felkészülést kívánok minden résztvevőnek !
BOLDIZSÁR IMRE

Azonos pontszám esetén a sorrendet az alábbiak szerint kell megállapítani:
1) a bajnokságban (versenyben) elért több győzelem;
2) a bajnoki (verseny) mérkőzések gólkülönbsége;
3) a bajnoki (verseny) mérkőzéseken rúgott több gól;
4) az egymás ellen játszott bajnoki (verseny) mérkőzések pontkülönbsége;
5) az egymás ellen játszott bajnoki (verseny) mérkőzések gólkülönbsége;
6) sorsolás
Tisztelt Csapatok!

A játék napok egy forduló kivételével szombat-vasárnap kerülnek lebonyolításra:10.ó.-11.ó.-12.ó.-13.ó.14.ó.-ás kezdéssel. A kiemelt csoport egy hétközi fordulót játszik. Kedd - szerda - csütörtöki napokon 18.ó 30.p kezdéssel, várhatóan a második fordulót!

A torna 2020. január 11. szombat 10. órakor veszi kezdetét.

Köszönettel: Boldizsár ImreKérem a TNT-én résztvenni szándékozó csapatok vezetőit, hogy a SZÁMLA kitöltéséhez szükséges adatokat megküldeni szíveskedjenek.
Köszönettel: Boldizsár Imre elnökTisztelt Egyesületek / Csapatok!

A TNT részvételi számlájának kiállításához szükséges adatokat a nevezés lejártáig elküldeni szíveskedjenek .

Köszönettel: Boldizsár Imre2019.11.19.
Mai nap további csapatokkal bővült a jelentkezők száma:
Kiemelt csoport: BAK Respect
Normál liga: Újp.Haladás I, Újp.Haladás U-17, CseppGól IITisztel Egyesületek!

2019. 11. 30-án lezárul a 10.-ik Téli Nagypályás Torna nevezési határidelye!!

Eddig 17 csapat nevezett:
Goldball ŐF, ERDÉRT, Nimród II, Pátyi SE, Kormányőr II, Egészség Diák SE, CsMTE II
A Kiemelt Csoportba: Inter 04, Puebla, CSepel UV, Műegyetem, Testvériség II, Nimród I, CsMTE