Üdvözöljük a Csillaghegyi MTE labdarúgó oldalán!

2015.március 24.:
Csapatunk elhalasztotta a Kelen SC elleni hazai, valamint a Ferencvárosi FC elleni idegenbeli mérkőzést, amelyek pótlásának időpontja egyelőre nem ismert. Első tavaszi mérkőzésünket vasárnap 13 órás kezdéssel fogjuk lejátszani hazai pályán (Márton utca) a Pénzügyőr SE ellen. Találkozás legkésőbb 11:30-kor a sporttelepen!
2015.február 1.:
A heti program a következő: kedden, illetve szerdán fél 7-es kezdéssel edzést tart a szakmai stáb a Siketek SC sporttelepén. Csütörtökön 20.30-as kezdéssel a Vasas SC Fáy utcai sporttelepén található műfüves pályán mérkőzünk meg a BLSZ III.osztályban listavezető Hidegkúti SC-vel. A mérkőzésre a keretet Boldizsár Imre vezetőedző csak a szerdai edzést követően jelöli ki. A Csillaghegyi MTE I szombaton 12.30-kor lép pályára a TNT ötödik fordulójában a Pest megyei II.osztály alsóházában szereplő Szigetgyöngye SE ellen. Csapatunk győzelem, illetve döntetlen esetén a D-csoport negyedik, míg vereség esetén elképzelhető, hogy az ötödik helyén végez. A Csillaghegyi MTE II vasárnap 16 órakor mérkőzik meg a BLSZ III.osztályú MLTC csapatával. Győzelem esetén a B-csoport második helyén végzünk, minden más esetben a harmadik helyen.
2015.január 30.:
Első csapatunk szombaton 12:30-as kezdéssel a BLSZ III.osztályú Goldball '94 FC ellen mérkőzik meg a Téli Nagypályás Torna negyedik fordulójában. Keretünk a mérkőzésre a következő: Bózsik Márton, Bodor Miklós, Békési Dániel, Weitzinger Imre, Weitzinger Zsolt, Drozdz István, Monos Tamás, Balogh Zoltán, Molnár Dániel, Imre Zoltán, Singer Marcell, Szederkényi Márton, Dr. Mikó István, Horváth István, Ribárszki Tamás. Találkozás a Siketek SC sporttelepén legkésőbb 11:30-kor!

Második csapatunk vasárnap 14:15-ös kezdéssel a Szent Pál Akadémia FC-vel mérkőzik meg a torna keretein belül. A keretünk a mérkőzésre a következő: Bózsik Márton, Vass Dániel, Gonda Gergely, Weitzinger Imre, Weitzinger Zsolt, Drozdz István, Monos Tamás, Balogh Zoltán, Molnár Dániel, Imre Zoltán, Singer Marcell, Szederkényi Márton, Dr. Mikó István, Horváth István, Ribárszki Tamás, Márton Krisztián, Horváth Dominik. Találkozás a Siketek SC sporttelepén legkésőbb 13 órakor!
2015.január 27.:
Első csapatunk holnap 19 órás kezdéssel a Pest megyei III.osztályú Inárcs VSE ellen lép pályára edzőmérkőzésen a Vasas Fáy utcai sporttelepének műfüves pályáján, melynek pontos címe a következő: 1139 Budapest, Fáy utca 58.

Keretünk a holnapi mérkőzésre a következő: Bózsik Márton, Bodor Miklós, Weitzinger Imre, Weitzinger Zsolt, Drozdz István, Balogh Zoltán, Imre Zoltán, Molnár Dániel, Singer Marcell, Gonda Gergely, Dr. Mikó István, Horváth István, valamint várhatóan két próbajátékos fog csapatunkban szerepelni a Mészöly Focisuli U21-es csapatából. Az egyik játékos középhátvéd, a másik védekező középpályás posztját tekintve.

Boldizsár Imre vezetőedző kér mindenkit, hogy a piros adidas szerelést hozza magával!

Csapatunk keretéből Craveró Zoltán, valamint Ribárszki Tamás sérülés, Kancsal Ádám, valamint Takács Benedek betegség miatt nem tud a csapattal tartani. Szederkényi Márton, Móré Zsolt, Oláh János, Németh Tamás, Békési Dániel, Erdész Ferenc, Németh László, valamint Vass Dániel egyéb okok miatt nem lép pályára a holnapi edzőmérkőzésen.
2015.január 25.:
Csillaghegyi játékosok, figyelem!
A héten kedden, illetve csütörtökön 18.30-as kezdéssel edzés lesz a Siketek SC műfüves pályáján. Szerdán 19 órakor a Pest megyei III.osztályú Inárcs VSE-vel mérkőzünk meg edzőmérkőzésen a Vasas Fáy utcai sporttelepének műfüves pályáján. Szombaton a TNT negyedik fordulójában mérkőzik meg első csapatunk a BLSZ III.osztályú Goldball '94 FC ellen 12.30-as kezdéssel. Második csapatunk vasárnap 14.15-kor lép pályára a BLSZ I.osztályú Szent Pál Akadémia FC ellen. A TNT-n a Szent Pál Akadémia leginkább az ifjúsági csapatával vesz részt.
2015.január 19.:
Csapatunk a héten kedden, illetve csütörtökön edz a Siketek SC sporttelepén 18.30-as kezdéssel. Szombaton 14.15-kor első csapatunk mérkőzik meg a BLSZ III.osztályú BEAC ellen a TNT harmadik fordulójában. Vasárnap az ifjúsági- és öregfiúk csapatunkból alkotott vegyes csapat lép pályára a TNT-n második csapatunk színeiben reggel 9 órás kezdéssel a BLSZ III.osztályú Istenhegy FC ellen. 15 órakor pedig a Kánai úti sporttelepen található műfüves pályán mérkőzünk meg a Mészöly Focisuli U21-es csapatával. Azon a mérkőzésen Boldizsár Imre vezetőedző első csapatunkat kívánja játszatni. A hétvégi mérkőzésekre a kereket vezetőedzőnk a csütörtöki edzést követően jelöli ki, melyet közzé is teszünk majd honlapunkon.
2015.január 13.:
Hírek a csapat háza tájáról!

Elmarad a szerdára kiírt Márton utcai edzés! A csapat legközelebb csütörtökön edz a Siketek SC műfüves pályáján 18.30-as kezdéssel. Szombaton 14.15-kor a Kormányőr SE I-el mérkőzik meg a TNT-n a Csillaghegyi MTE I, míg a Csillaghegyi MTE II vasárnap játszik az 1908 SZAC KSE I ellen 12.30-as kezdéssel. A mérkőzésekre a kereteket a csütörtöki edzés után jelöli ki Boldizsár Imre vezetőedző.

Weitzinger Imre felépült fejsérüléséből és elkezdte a teljes intenzitású edzéseket a csapattal. Sőt, középhátvédünk már pályára is lépett a vasárnapi TNT-mérkőzésen a BLSZ I.osztályú Unione FC ellen csereként. Egyelőre se távozóról, se érkezőről nincs hír. Móré Zsolt felépült gyomorfertőzéséből, így a mai nap már ő is a csapattal tudott edzeni. Megbetegedett viszont Weitzinger Zsolt, aki így kihagyta a mai tréninget. Az előző hétvégén a Gabara-tornán részt vevő Erdész Ferencre is minden bizonnyal számíthat már a hétvégén Boldizsár Imre vezetőedző. Amennyiben Németh Tamás is felépül, úgy rutinosabbá válhat hátvédsorunk a Kormányőr SE I, valamint az 1908 SZAC KSE I elleni mérkőzésekre a hétvégén.

Holnap állítják fel az oszlopokat leendő műfüves pályánk körül. Összesen tíz darab oszlop fogja körülvenni a pályát. Az oszlopokra a tervek szerint három-három reflektor fog kerülni, így nem csak edzés, de akár mérkőzések lejátszására is alkalmas lesz a műfüves pálya, miután elkészül minden. Egyelőre még nem tudni, hogy mikor lesz alkalmas az időjárás arra, hogy elkezdjék letenni a műfüvet. Boldizsár Imre szerint a legjobb esetben is február vége felé lesz edzésre alkalmas állapotban a pálya.

Alakul a csapat felkészülési programja is. Egyelőre még nem biztos, de elképzelhető, hogy jövőhét szerdán a pomázi műfüves pályán mérkőzünk meg este a Pest megyei II.osztályban szereplő Budakalászi MSE-vel. A találkozó még szervezés alatt áll. Az azonban már biztos, hogy január 28.-án, szerdán 19 órás kezdéssel a Pest megyei III.osztály középmezőnyében álló Inárcs VSE-vel mérkőzünk meg a Vasas, Fáy utcai műfüves pályáján. Február 5.-én, csütörtökön 19.15-kor a BLSZ III.osztály listavezetője, a Hidegkúti SC lát minket vendégül nemrégen átadott műfüves pályáján, míg egy héttel később, 19 órás kezdéssel a Pest megyei II.osztályú Ürömi SC vendégei leszünk ugyancsak műfüves borítású pályán. A TNT mérkőzései pedig megtalálhatók a TNT-nél.

Eldőlni látszik továbbá, hogy a várható rossz időjárás miatt első csapatunk az első három hazai tavaszi bajnoki-, valamint a Budapest-kupa mérkőzését a Siketek SC műfüves pályáján fogja lejátszani. A tervek szerint a Szabadkikötő SE ellen játszunk a tavasszal először a Márton utcában. U19-es csapatunk is minden bizonnyal a Siketek SC sporttelepén játszaná az első néhány hazai bajnoki mérkőzését. Öregfiúk csapatunk pedig a tavaszi idényben is a Vasas Fáy utcai sporttelepén rendezi meg a hazai mérkőzéseit keddenként 20.30-as kezdéssel, melyről már megszületett a szóbeli megállapodás. Öregfiúk csapatunkhoz igazol egyébként felnőtt csapatunk két labdarúgója, Weitzinger Imre, illetve Weitzinger Zsolt, így a tavasszal már egy megerősödött keretnek kell megtartania a listavezető pozíciót és feljutni az Öregfiúk bajnokság II.osztályába. Első csapatunknak pedig a cél a középmezőnybe jutás. U19-es csapatunkból pedig több játékos is felkerülhet felnőtt csapatunk keretéhez, amennyiben jól teljesít, így van miért harcolni.
2015.január 8.:
A Csillaghegyi MTE kedden hivatalosan is elkezdte a felkészülést a tavaszi idényre. Csapatunk az első héten kedden, valamint csütörtökön edzett a Siketek SC műfüves pályáján. A mai nap 27 mezőnyjátékos vett részt az edzésen. Rövid bemelegítés és kapuralövés után egymás elleni játék következett. Az U19-es csapatban játszó Ribárszki Tamás találatával a vegyes csapat szerezte meg a vezetést a játék során. Nem sokkal később Singer Marcell egyenlített, ám mindezt lesről tette, így a gól érvénytelen volt. Később azonban Imre Zoltán egyenlített. Ezután a jobbára az első csapatból összeállított zöld mezes csapat újabb gólokat szerezve végül 4:1-re győzött. Balogh Zoltán, valamint Singer Marcell egy-egy, míg Imre Zoltán kettő gólt szerzett.

Az edzés után kialakult mindkét csapatunk kerete a hétvégi Téli Nagypályás Torna mérkőzésre. Szombaton 15:30-as kezdéssel a Csillaghegyi MTE I az U21-es bajnokság Közép A csoportjában szereplő Airnergy FC-vel mérkőzik meg. A keret: Bózsik Márton, Bodor Miklós, Oláh János, Drozdz István, Monos Tamás, Szederkényi Márton, Singer Marcell, Imre Zoltán, Molnár Dániel, Vass Dániel, Balogh Zoltán, Weitzinger Zsolt, Gonda Gergely, Dr. Mikó István, Kancsal Ádám, Ribárszki Tamás, Márton Krisztián, Horváth Dominik, Horváth István, Balogh János.

A Csillaghegyi MTE II pedig vasárnap 16 órás kezdéssel mérkőzik meg a BLSZ I.osztályú Unione FC-vel. A mérkőzésre a keret nem sokkal tér el a szombatitól. Oláh János vasárnap nem lép pályára, míg Békési Dániel igen. A többi játékos, aki kerettag volt szombaton, vasárnap is kerettag.

Mindkét mérkőzés előtt legkésőbb egy órával kell mindenkinek megjelennie a Siketek SC sporttelepén.

Csapatunk a jövőhéten kedden, valamint csütörtökön 18:30-as kezdéssel a Siketek SC sporttelepén edz, míg szerdán 18 órától a Márton utcában tart edzést a szakmai stáb.
2015.január 3.:
Kezd kialakulni csapatunk téli felkészülési programja! A mai nap 19 fővel elkezdte a felkészülést a Csillaghegyi MTE a Márton utcában. Jövőhéten kedden, illetve csütörtökön a Siketek SC sporttelepén lesz edzés. Találkozó a pályánál legkésőbb 18:30-kor. A sporttelep pontos címe a következő: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 26-28. Szombaton 15:30-as kezdéssel a Csillaghegyi MTE I lép pályára a Téli Nagypályás Torna első fordulójában az Airnergy FC U21-es csapata ellen, míg egy nappal később, 16 órakor a Csillaghegyi MTE II a BLSZ I.osztályú Unione FC ellen mérkőzik meg. Mindkét mérkőzés helyszíne a Siketek SC műfüves pályája lesz. Találkozás legkésőbb a mérkőzés kezdete előtt egy órával a sporttelepen!

A Csillaghegyi MTE eddig ismert felkészülési programja:
JANUÁR:

- 3.szombat, 12.00. edzés (Márton utca)
- 6.kedd, 18.30. edzés (Siketek SC sporttelep)
- 8.csütörtök, 18.30. edzés (Siketek SC sporttelep)
- 10.szombat, 15.30. Csillaghegyi MTE I - Airnergy FC U21 TNT-mérkőzés (Siketek SC sporttelep)
- 11.vasárnap, 16.00. Unione FC - Csillaghegyi MTE II TNT-mérkőzés (Siketek SC sporttelep)
- 13.kedd, 18.30. edzés (Siketek SC sporttelep)
- 14.szerda, 18.00. edzés (Márton utca)
- 15.csütörtök, 18.30. edzés (Siketek SC sporttelep)
- 17.szombat, 14.15. Kormányőr SE I - Csillaghegyi MTE I TNT-mérkőzés (Siketek SC sporttelep)
- 18.vasárnap, 12.30. Csillaghegyi MTE II - 1908 SZAC KSE I TNT-mérkőzés (Siketek SC sporttelep)
- 20.kedd, 18.30. edzés (Siketek SC sporttelep)
- 21.szerda, 18.00. edzés (Márton utca)
- 22.csütörtök, 18.30. edzés (Siketek SC sporttelep) - 24.szombat, 14.15. Csillaghegyi MTE I - BEAC TNT-mérkőzés (Siketek SC sporttelep)
- 25.vasárnap, 9.00. Csillaghegyi MTE II - Istenhegy FC TNT-mérkőzés (Siketek SC sporttelep)
- 27.kedd, 18.30. edzés (Siketek SC sporttelep)
- 28.szerda, 18.00. edzés (Márton utca)
- 29.csütörtök, 18.30. edzés (Siketek SC sporttelep)
- 31.szombat, 12.30. Goldball '94 FC - Csillaghegyi MTE I TNT-mérkőzés (Siketek SC sporttelep)

FEBRUÁR:

- 1.vasárnap, 14.15. Szent Pál Akadémia FC - Csillaghegyi MTE II TNT-mérkőzés (Siketek SC sporttelep)
- 5.csütörtök, 19.15. Hidegkúti SC - Csillaghegyi MTE edzőmérkőzés (Hidegkúti SC sporttelep)
- 7.szombat, 12.30. Csillaghegyi MTE I - Szigetgyöngye SE TNT-mérkőzés (Siketek SC sporttelep)
- 8.vasárnap, 16.00. Csillaghegyi MTE II - MLTC TNT-mérkőzés (Siketek SC sporttelep)
- 12.csütörtök, 19.00. Ürömi SC - Csillaghegyi MTE edzőmérkőzés (Ürömi SC sporttelep)
A február 14-15-ei, valamint a 21-22-ei programja a TNT-nek majd csak a csoportmérkőzések után, február 8.-án, vasárnap alakul ki.
- 19.csütörtök, ??? Csillaghegyi MTE - KISE Budapest-kupa mérkőzés (Siketek SC sporttelep) ???
- 28.szombat, 11.00. Csillaghegyi MTE - 1908 SZAC KSE bajnoki mérkőzés (Márton utca) ???

MÁRCIUS:

- 1.vasárnap, ??? Csillaghegyi MTE U19 - Kelen SC U19 bajnoki mérkőzés (Márton utca) ???
- 10.kedd, 20.30. Csillaghegyi MTE Öregfiúk - ASR Gázgyár Öregfiúk bajnoki mérkőzés (Fáy utca) ???
2014.december 27.:
Friss hírek a csapat háza tájáról!

Ma délben tartotta klubunk a szokásosnak mondható nősök - nőtlenek gálamérkőzést a műfüves pályán, mellyel hivatalosan is elbúcsúztattuk a 2014-es esztendőt. A baráti hangulatú mérkőzés után a csapat közösen pezsgőzött. A mai napon az első csapatunkból Dr. Mikó István, Németh Tamás, Weitzinger Zsolt, Weitzinger Imre, Vass Dániel, Balogh Zoltán, Gonda Gergely, valamint Bózsik Márton volt jelen. Öregfiúk csapatunkat Trautmann Arnold, Muhari Zoltán, valamint Benő Norbert képviselte. Bár Ádám Zsolt is jelen volt a mérkőzés előtt a sporttelepen, neki végül el kellett mennie. U19-es csapatunkból Monos Tamás, Horváth István, Kardos Konrád Gábor, Kancsal Ádám, valamint Balogh János volt jelen. Rajtuk kívül a korábbi CSMTE-játékos, Teleki Olivér is részt vett a mérkőzésen.

Jó hír első csapatunk számára, hogy az őszi szezont fejsérülése miatt kihagyó Weitzinger Imre hamarosan ismét játékra jelentkezik. Várhatóan már a csapattal kezdi el a felkészülést a tavaszi idényre. Csapatunk legközelebb január 3.-án, szombaton fog edzeni a Márton utcában 12 órás kezdéssel. Utána várhatóan heti három edzéssel fog készülni együttesünk a tavaszi szezonra. Még kérdéses, hogy pontosan mely napokon lesznek az edzések, ám a tervek a hétfői, szerdai, valamint a pénteki napokról szólnak. Még az is kérdéses, hogy hol fog készülni a csapat, hiszen a műfüves pálya Csillaghegyen nem tudni, hogy mikorra fog elkészülni. Amennyiben kapunk szabad időpontot, úgy elképzelhető, hogy idén télen is legalább heti egy alkalommal a Siketek SC sporttelepén fog csapatunk készülni. Január 9.-én, pénteken kezdődik az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Téli Nagypályás Torna, melyen csapatunk idén is két csapattal vesz részt. Első csapatunk január 10.-én, szombaton lép először pályára 15:30-as kezdéssel a Közép A-csoportban szereplő Airnergy FC U21-es csapata ellen. Vegyes csapatunk pedig másnap 16 órakor lép pályára a BLSZ I.osztályú Unione FC ellen.

A torna hét héten keresztül fog tartani. A tervek szerint egyik csapatunk szombaton, a másik vasárnap fog minden héten pályára lépni. A torna mérkőzésein kívül is lesznek azonban mérkőzéseink a télen. Az már biztosan eldőlt, hogy február 5.-én, csütörtökön 19:15-ös kezdéssel a BLSZ III.osztályban remekül szereplő Hidegkúti SC otthonában lépünk pályára. A mérkőzést a HSC nemrég átadott műfüves pályáján fogjuk lejátszani villanyfényben. Egy héttel később, február 12.-én, csütörtökön pedig a Pest megyei II.osztályú Ürömi SC vendégei leszünk 19 órás kezdéssel. Az ürömi mérkőzést is műfüves borítású pályán fogjuk lejátszani. Elképzelhető továbbá, hogy megmérkőzünk a tél folyamán az ugyancsak a Pest megyei II.osztályban szereplő Pomáz-ICO SE-vel, ám erről a találkozóról még nincsenek konkrétumok. Mint ismert, csapatunk a BLSZ I.osztályú KISE-t kapta ellenfélnek a Budapest kupa harmadik fordulójában. Ennek a párharcnak mi leszünk a pályaválasztói, ám a TNT miatt a mérkőzést mindenképpen hétközben fogjuk lejátszani valamikor februárban. Egyelőre még nem ismert, hogy a Márton utcában, a Siketek SC sporttelepén, vagy egyéb helyszínen kerül majd megrendezésre a mérkőzés. A TNT február 22.-én, vasárnap ér véget. A rá következő héten már folytatódik a BLSZ II.osztály. A tavaszi első fordulóban az 1908 SZAC KSE csapatát fogadjuk. Bár a SZAC csapata már jelezte, hogy rossz idő esetén a találkozót megrendezhetjük az ő sporttelepükön is, csapatunk minden bizonnyal nem fog ezzel a lehetőséggel élni. Jó idő esetén február 28.-án, szombaton fogadnánk a Márton utcában 11 órás kezdéssel Maráczi János együttesét. A versenykiírás értelmében U19-es csapatunk tavaszi szezonja is február utolsó hétvégéjén kezdődik. Orosházi Miklós együttese a listavezető Kelen SC csapatát fogadja az első tavaszi hétvégén. Jó idő esetén azt a mérkőzést március elsején, vasárnap játszanánk le a Márton utcai sporttelepen. Listavezető öregfiúk csapatunk pedig március második hetében kezdheti el a tavaszi szezont. Első tavaszi ellenfelünk az Óbudai El-classicón a második helyen álló ASR Gázgyár csapata lesz. Azt a mérkőzést várhatóan március 10.-én, kedden játsszuk le a Vasas Fáy utcai sporttelepén 20:30-as kezdéssel.

A Csillaghegyi MTE következő néhány mérkőzése:
- Január 10.szombat, 15.30. Csillaghegyi MTE I - Airnergy FC U21 TNT-mérkőzés (Siketek SC sporttelep)
- Január 11.vasárnap, 16.00. Unione FC - Csillaghegyi MTE II TNT-mérkőzés (Siketek SC sporttelep)
- Január 17.szombat, 14.15. Kormányőr SE I - Csillaghegyi MTE I TNT-mérkőzés (Siketek SC sporttelep)
- Január 18.vasárnap, 12.30. Csillaghegyi MTE II - 1908 SZAC KSE I TNT-mérkőzés (Siketek SC sporttelep)
- Január 24.szombat, 14.15. Csillaghegyi MTE I - BEAC TNT-mérkőzés (Siketek SC sporttelep)
- Január 25.vasárnap, 9.00. Csillaghegyi MTE II - Istenhegy FC TNT-mérkőzés (Siketek SC sporttelep)
- Január 31.szombat, 12.30. Goldball '94 FC - Csillaghegyi MTE I TNT-mérkőzés (Siketek SC sporttelep)
- Február 1.vasárnap, 14.15. Szent Pál Akadémia FC - Csillaghegyi MTE II TNT-mérkőzés (Siketek SC sporttelep)
- Február 5.csütörtök, 19.15. Hidegkúti SC - Csillaghegyi MTE edzőmérkőzés (Hidegkúti SC sporttelep)
- Február 7.szombat, 12.30. Csillaghegyi MTE I - Szigetgyöngye SE TNT-mérkőzés (Siketek SC sporttelep)
- Február 8.vasárnap, 16.00. Csillaghegyi MTE II - MLTC TNT-mérkőzés (Siketek SC sporttelep)
- Február 12.csütörtök, 19.00. Ürömi SC - Csillaghegyi MTE edzőmérkőzés (Ürömi SC sporttelep)
A február 14-15-ei, valamint a 21-22-ei programja a TNT-nek majd csak a csoportmérkőzések után, február 8.-án, vasárnap alakul ki.
- Február 28.szombat, 11.00. Csillaghegyi MTE - 1908 SZAC KSE bajnoki mérkőzés (Márton utca) ???
- Március 1.vasárnap, ??? Csillaghegyi MTE U19 - Kelen SC U19 bajnoki mérkőzés (Márton utca) ???
- Március 10.kedd, 20.30. Csillaghegyi MTE Öregfiúk - ASR Gázgyár Öregfiúk bajnoki mérkőzés (Fáy utca) ???